- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
-
- #2.921
Evett yeni hikayemiz yabanci yatirimci ,bekliyoruz onlari gelmek uzereleracelemiz yok ,daha cok ekleyelim di mi
Fabrikanin onunden gectim tutuyodu vallaAynen aynen
Dur klasik cümle kurcam
Dumani tüten şirket sonuçta batmadi ya :)
Merhabalar kızlar.
Nasıl giriş yapacağımı bilemiyorum.
Benim her ay 4 bin civarı kazancım var. bu aydan itibaren bir kısmını borsada kullanmak istiyorum ancak borsa namına hiç birşey bilmiyorum.yardımcı olursanız bana anlatırsanız sevinirim.
Mesela halka arzlarla başlayabilirsiniz. Bugün ve yarın olmak üzere 3 şirketin halka arzı varMerhabalar kızlar.
Benim her ay 4 bin civarı kazancım var. bu aydan itibaren bir kısmını borsada kullanmak istiyorum ancak borsa namına hiç birşey bilmiyorum.yardımcı olursanız bana anlatırsanız sevinirim.
Kesinlikle.yapmam dedigimizi yapiyoruz yada satmam dedigimizi satip almam dedigimizi aliyoruz.borsanin sagi solu belli degilX te bir borsaci ,2 ay boyunca yavas yavas dusurecekler demisti. Hakliymis ,adamben de aa cikiyorlar derken , yani bu kadar dusus beklemiyordum.acikcasi.
Ama haftalik grafiklerde sat vermeye baslamisti,onu gormustum ,inanmamistim.
Iste bunlar hep tecrube
Ya gonlune taht kuran bir sirkete ortak olmakla basla yada en temizi halka arz.elin alisir.bir iki video izle ..bol bol not al..sonra uzun v misin kisa v misin ona karar verer boyle boyle alisirsin.bist30 bak ozellikleMerhabalar kızlar.
Bucim de bi gün Show yapıp şaşırtır mı acabaAhh ntgaz alindinmi babym.
Burda ntgazlq bucime soylenirken ntgaz show yapiyormus meger.borsa kapanmadan simdi girip bakayim.dedim de
ahahahah şimdi de alamadıklarıma üzülürümHisseler ne guzel kapatmis oyle ,yarin da boyle kapatirsa yonumuz yukariiii
Dur merak etme oyle hemen cikartmazlar sanirim. Yani yorumcularin bir kismi oyle soyluyor. Her hisse zaten cikmayacak .Ama haftanin yesil kapatmasi cok iyi olurahahahah şimdi de alamadıklarıma üzülürüm
Şaka maka tabi ki artık toparlanalım hepimiz için güzel şeyler olsun. Bu düşüşlerin stresi yordu artık hepimiziDur merak etme oyle hemen cikartmazlar sanirim. Yani yorumcularin bir kismi oyle soyluyor. Her hisse zaten cikmayacak .Ama haftanin yesil kapatmasi cok iyi olur
Asagida macd yesile donerse hizlanir bence ama emin degilim tabi.
Tşk ederim.önerdiğiniz biri var mı youtubede?Burada anlatimla olacak şey değil
Bence elinize küçük bir not defteri ve YouTube videoları ile başlayın en azından temel şeyleri oradan öğrenin
Halka arz ne?Mesela halka arzlarla başlayabilirsiniz. Bugün ve yarın olmak üzere 3 şirketin halka arzı var
tşk ederim.Ya gonlune taht kuran bir sirkete ortak olmakla basla yada en temizi halka arz.elin alisir.bir iki video izle ..bol bol not al..sonra uzun v misin kisa v misin ona karar verer boyle boyle alisirsin.bist30 bak ozellikle
Yeni başlayanlar için borsa Tuncay turşucuTşk ederim.önerdiğiniz biri var mı youtubede?
Halka arz ne?
tşk ederim.
Gulerim aglacak halimizeHisseler nanay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?