• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Screenshot_20231206_165914_X.jpg

Cok zarardayim ,kardan ama insanin cani sikiliyor yaa neyse guzel gunleri bekleyelim. 1 bucuk ay, dedi x te bir yorumcu, bakalim🤪
Benim kardan zararda olduklarım da var direkt zararda olduklarımda var. Mesela bucim gözümün önünde eriyor resmen😂 Hepsi bu kadar düşünce de bi şeyler eklemek istiyorum sürekli. Ama aldıktan sonra da keşke bunu değil de başka bi hisseyi alsaydım düşüncesiyle iyice canım sıkılıyo. Düzelsek artık iyi olacak 😂

Benim kardan zararda olduklarım da var direkt zararda olduklarımda var. Mesela bucim gözümün önünde eriyor resmen😂 Hepsi bu kadar düşünce de bi şeyler eklemek istiyorum sürekli. Ama aldıktan sonra da keşke bunu değil de başka bi hisseyi alsaydım düşüncesiyle iyice canım sıkılıyo. Düzelsek artık iyi olacak 😂
Benimde aynı şekilde bi taraftan düştükçe ekliyorum ama can sıkmaya başladı doas ı görmek bile istemiyorum 😅 ne zaman düzelecek bu endeks düzelsin artık 😅

Aglanacak.halimize gulelim bari🤭

199 a düşecek diye okudum ama o kadarda düşmez heralde, düşmesin yani tamam eklemelerimizi yaptık bitti herkes aldı bekliyor artık yeteer çık 🥲
700 zor gözüküyor ya
222 de tutunamazsa 197 gozukuyor😔 ama bu kadar dususun cikisi da hizli olur , alima cok firsat vermez diyorlar. Iste biz de yasayip gorecegiz

Eklentiler

• Screenshot_20231206_215659_Chrome.jpg
    Screenshot_20231206_215659_Chrome.jpg
    105,2 KB · Görüntüleme: 34
Back