- 16 Şubat 2012
- 6.436
- 10.709
- 448
- Konu Sahibi Fistiklicikileta
- #2.861
İki tane halka arza katıldım 15 lot cate 100 lotta begyo aldım.Diğer hisseyi bulamadım o yüzden almadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İki tane halka arza katıldım 15 lot cate 100 lotta begyo aldım.Diğer hisseyi bulamadım o yüzden almadım.
Merhabalar hepinize
Bende hisse almak istiyorum ama hiçbir fikrim yok. Uzun vadede yatırım yapmak istiyorum ufak ufak. Temelden anlayabileceğim şekilde anlatan, analiz yapan güvenilir bir sayfa vs. Var mı? Mesela en basitinden nereden alınır onu bile bilmiyorum. Ben bu işleri nasıl öğrenebilirim. Teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim. Peki hisse alırken banka mı yoksa aracı kurum mu kullanıyorsunuz?Yeni baslayanlar için borsa tuncay tursucu
Teşekkür ederim. Peki hisse alırken banka mı yoksa aracı kurum mu kullanıyorsunuz?
Ben banka aracılığıyla alıyorumTeşekkür ederim. Peki hisse alırken banka mı yoksa aracı kurum mu kullanıyorsunuz?
Teşekkür ederim. Ben de üyelik açıyorum ama görüntülü görüşme için pazartesiyi beklemem gerekiyormuş.Ben aracı kurum Osmanlı
Memnunum
Banka ya da aracı firma arasında bir fark oluyor mu peki?Ben banka aracılığıyla alıyorum
Yeni başlayan birisine söyleyeceğim en önemli şey birden büyük paralarla yatırımlar yapmayın. Ufak ufak miktarla başlamak her zaman iyi olur. Tek hisseye yatırım yapmak yerine bunu 3 5 7 10 (ne kadar hisse seçerseniz) o kadara bölerek almanız.
Video paylaşmıştım ama yasak mi değil mi emin olamadım. Özelden göndereyim videoyu izleyinBanka ya da aracı firma arasında bir fark oluyor mu peki?
Olur tabi sevinirimVideo paylaşmıştım ama yasak mi değil mi emin olamadım. Özelden göndereyim videoyu izleyin
arkadaşlar söyledi hisse alır gibi diye ama normal hisse olarakta görememiştim vakıfbank mobil kullanıyorumO normal hisse alir gibi alınacak halka arz kismindan değil
Ziraatı arayamadım bi türlü ama benim bahsettiğim kesin aldığım halka arzın kesintisiymiş Şaşırdığım nokta daha dağıtım olmadan kesmesiydi. Ziraat mobilden halka arz kısmından alınca nakitin yanında kullanılabilir bakiyeni de ayrı gösteriyor ama borsa da bulunan bakiye maalesef ki erken kestiği için kafa karıştırıyor keşke hesap görüntüleme olsaydı onda da. 880 tl den 133 kesince 747 kalmış hesaplayınca fark ettim Ama ben hisseleri satınca 4 tl civarı bi kesinti oldu o ayrıydı.Gunaydin ben biriktirmiyorum cok fikrim de yok acikcasi ama emtialar bu yil artacakta diyorlar
Tamamdir sorun yok o zaman.Ziraatı arayamadım bi türlü ama benim bahsettiğim kesin aldığım halka arzın kesintisiymiş Şaşırdığım nokta daha dağıtım olmadan kesmesiydi. Ziraat mobilden halka arz kısmından alınca nakitin yanında kullanılabilir bakiyeni de ayrı gösteriyor ama borsa da bulunan bakiye maalesef ki erken kestiği için kafa karıştırıyor keşke hesap görüntüleme olsaydı onda da. 880 tl den 133 kesince 747 kalmış hesaplayınca fark ettim Ama ben hisseleri satınca 4 tl civarı bi kesinti oldu o ayrıydı.
Aynen kullanıcı hatası asdfgTamamdir sorun yok o zaman.
Ben hepsine katılacağım.Eşimide dahil ediyorum oda katılacakMega metal, kuzey boru ve sur tatil evleri gayrimenkul halka arzları hakkında ne düşünüyorsunuz hangilerine katılacaksınız kızlar
İşbankası'nda mobil borsa kısmının arama penceresine Alt... yazınca otomatik ALTIN diye hisse adı çıkıyor. Sonra almadan önce onay kısmı çıkıyor ya, orada adı altıns1 diye görünüyor. Ben ilk alırken fiyatı 19tl idi oradan emin olmuştum, şimdilerde 20tl civarı :)arkadaşlar söyledi hisse alır gibi diye ama normal hisse olarakta görememiştim vakıfbank mobil kullanıyorum