• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Bugün büyük miktarda ekleme yaptım, (+altin) ve portföyüme yeni hisseler aldım. Seviniyim mi üzüleyim mi bilemedim. Çok düştü, inşallah kısa vadecilerin çok zararı yoktur.
Fistiklicikileta Fistiklicikileta simdi paylastigin videolari dinleyeceğim
Borsaya teknigini bilmeyenler kisa vade girmesin.
3 Yildir borsadayim ,hala cok etkileniyorum.
Bereketli olsun

Borsaya teknigini bilmeyenler kisa vade girmesin.
3 Yildir borsadayim ,hala cok etkileniyorum.
Bereketli olsun
Bi şey merak ediyorum hisselerin gidişatını twitter dan takip ediyorum ama bununla birlikte forexle ilgili çok paylaşım oluyor dolar olarak kazanç sağlıyorlar. Hiç bilgisi olan var mı? Borsa'dan farkı ne acaba? Sürekli karşıma çıktığı için merak ettim. Youtube dan izledim ama pek anlamadım :)

Bi şey merak ediyorum hisselerin gidişatını twitter dan takip ediyorum ama bununla birlikte forexle ilgili çok paylaşım oluyor dolar olarak kazanç sağlıyorlar. Hiç bilgisi olan var mı? Borsa'dan farkı ne acaba? Sürekli karşıma çıktığı için merak ettim. Youtube dan izledim ama pek anlamadım :)
Ya valla iyi borsacilar hep uyariyor forex e karsi. Yani yine bilgi olmadan , zarara ugratscak bir seymis. Kaldiracli vs. Mesela yon yukari olacak diye islem yapiyormussun.
Beni ariyorlardi cok. Birinin yorumlarina baktim , iste hep zarara ugrwtmislar falan. Kandiriyorlar anlayacagin. Hic aklinda gecirme bence 😉👍

Ya valla iyi borsacilar hep uyariyor forex e karsi. Yani yine bilgi olmadan , zarara ugratscak bir seymis. Kaldiracli vs. Mesela yon yukari olacak diye islem yapiyormussun.
Beni ariyorlardi cok. Birinin yorumlarina baktim , iste hep zarara ugrwtmislar falan. Kandiriyorlar anlayacagin. Hic aklinda gecirme bence 😉👍
Evet kuzenimde kumar olduğunu söyledi ancak iyi bilen, güvenilir biriyle ilerleyen kazanıyor sanırım. Sürekli 5000, 9000 dolar karla çıkıyor karşıma aklımı çeliyorlar :D Yok bilmeden zaten giremem borsaya bile 3 4 ay sonra girmiştim önce videoları izleyip kuzenin yardımıyla ilerledim hemen anlaşılmıyor gerçekten.

Evet kuzenimde kumar olduğunu söyledi ancak iyi bilen, güvenilir biriyle ilerleyen kazanıyor sanırım. Sürekli 5000, 9000 dolar karla çıkıyor karşıma aklımı çeliyorlar :KK70: Yok bilmeden zaten giremem borsaya bile 3 4 ay sonra girmiştim önce videoları izleyip kuzenin yardımıyla ilerledim hemen anlaşılmıyor gerçekten.

Normalde kazanç var
Fakat ülkemizde yasal değil firmalar yurt dışı bağlantılı
Ve çok düzgün insanlar olsa da örneğin günlük 1000 dolar kazanmanız halinde sizi altta girer üstten çıkar ters yöne ikna ederler. Danışman şart işlem yapabilmeniz için. Kendi kendinize işlem yapabilseniz ok. Ama şu an tavsiye etmem ben
Ama kazanç olayı doğru, altin gümüş nasdaq dax yeter ztn.

Normalde kazanç var
Fakat ülkemizde yasal değil firmalar yurt dışı bağlantılı
Ve çok düzgün insanlar olsa da örneğin günlük 1000 dolar kazanmanız halinde sizi altta girer üstten çıkar ters yöne ikna ederler. Danışman şart işlem yapabilmeniz için. Kendi kendinize işlem yapabilseniz ok. Ama şu an tavsiye etmem ben
Ama kazanç olayı doğru, altin gümüş nasdaq dax yeter ztn.
Evet yorumlarda çok memnun kalanlarda var. Önce gerçek olmayan bi parayla incelemek istedim uygulama üzerinden tabi ki hiçbir şey anlamadım :KK53: Artış mı oluyor düşüyor mu onu bile çözemedim açıkçası kolay bi sistem değil bana göre. Keşke bizim borsada da dolarla alım satım olsaydı :KK45:

Evet yorumlarda çok memnun kalanlarda var. Önce gerçek olmayan bi parayla incelemek istedim uygulama üzerinden tabi ki hiçbir şey anlamadım :KK53: Artış mı oluyor düşüyor mu onu bile çözemedim açıkçası kolay bi sistem değil bana göre. Keşke bizim borsada da dolarla alım satım olsaydı :KK45:

Kuveyt Türk te bazı yabancı hisseler var ve dolar bazında alınıyor
Piyasaları belirleyen ztn bunlar. Ama bizde yasal değil, o yüzden para giriş çıkışı danışman ile.
Siz bosverin kafanız karisis

Piyasaları belirleyen ztn bunlar. Ama bizde yasal değil, o yüzden para giriş çıkışı danışman ile.
Bilmiyordum ama neyse boka basmayalım şimdi :D Zaten ticari zekam ne yazık ki yok. Bankada staj yaptığım zaman bile hesap kitapla aramın olmadığını anlamıştım. Tabi birazda işin içinde olup olmamakla alakalı. Uzaktan takip etmek yeterli değil eğitimlere, uygulamalara katılman gerekiyor. Sözelciyim ben asdfg

Bilmiyordum ama neyse boka basmayalım şimdi :KK70: Zaten ticari zekam ne yazık ki yok. Bankada staj yaptığım zaman bile hesap kitapla aramın olmadığını anlamıştım. Tabi birazda işin içinde olup olmamakla alakalı. Uzaktan takip etmek yeterli değil eğitimlere, uygulamalara katılman gerekiyor. Sözelciyim ben asdfg

Ahahaha çeyrek bilezik fln devam bosverin🤣🤣🤣

midasta Amerikan borsasından alım yapabiliyorsunuz, yerli borsa dışında kullanmadım ama denemek isterseniz aklınızda bulunsun.

midasta Amerikan borsasından alım yapabiliyorsunuz, yerli borsa dışında kullanmadım ama denemek isterseniz aklınızda bulunsun

Çok sagolun ama temel analizine hakim olamam hisse bazında doğru yön bulamam.
Bistten çok farklı orası, o yüzden dikkat gerekiyor
Ben bistte sevmem aslında

Kızlar ne olacak böyle ya, ekleme yapmaya da çekinmeye başladım ben
Simdi bir yayinda dinledim. Oyle bir hareket ediyorlarki, insanlarin korkup almasini da engelliyorlar dedi.
Acikcasi ihtiyacim yoksa , ben olsam kademeli eklerim.
Altin alinca surekli fiyatina bakmiyoruz degil mi?

Borsa da birisi yazmis. Ekliyecegim buraya , bakalim dedigi olacak mi?

Ben de stres yapiyorum aslinda eklemeyeceksen ve satmayacaksan bakmamak en iyi . Ben suan ikisinide yapmiyorum .
Ama ogrenmek icinde takip ediyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20231213_184645_Gallery.jpg
    Screenshot_20231213_184645_Gallery.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 46
Ekrana bakmaya kalbim dayanmıyor
Benim de dayanmiyor. Hesabima hic girmiyorum.
Soyle durumlar olunca borsaya yatirimcicekeilir mi? Kimse guvenmiyor🥲
Oysa ben cok iyi bir yatirim oldugunu dusunuyorum.
Ticaret yapamiyorsak, ticaret yapan firmalara oetak olmaliyiz.
Belli maaslarla sadece yerimiz de sayariz

Bistteki en büyük sorun aynı zamanda enflasyon karşısında yenilmesi - dolar bazlı kayip
Yani satmadıkca zararda değilsin sözü ya ciddi bir kaç düşüş geçirip 10 yılda bölünme ve temettü ile beslemek ile geçerli yada kaybı göze almak gerekir
Eşime bunu anlatana kadar canım çıktı, şu anki durumun en büyük sebebi halka arz konusunda yapılan değişiklikler
Büyükler ztn çoktan çıktı gitti ky birbirine mal satıp duruyor resmen

Resmen kendileri calif kendileri oynuyor.milllete sattirip dipten tekrar tekrar kazaniyorlar. Bofa sahsima yakismiyor kufur ama hayrini gorme ..bukadari cok fazla...bizim yatiriimcilarda da iş yok.meydani bunlara birakirlarsa olacagi bu..habire teknik yayinlayip fiyat veriyorlar. Dibin dibi fiyatlar.tupras 102, thyo 227, doas 210...daha bilmem kac.bunlar ayip olur az daha dussunler.hayir yani bide tupras tas gibi oynamiyor yerinden milleti zorla dokecekler yildiracaklar..valla neredeyse bedsva hisseler suan...ah para olsada kademe kademe alsam.yarinki durumada bakip ufak eklemeler yapacagim. Doas,tupras,enjsa arasinda.. doasa11, enjsaya 22, tuprasa 25 daha ekeleme hedefim var normalde yilsonuna kadar.carpip.bolup satip nakit olusturacagim
.

Back