• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Valla borsa cikar sa her hisse cikmiyor iste.
Hep ayni hisseler biriktiliyorsa ayti ama yillik bazda sektor ,konjetor falan Onemliymis.
Mesela onemuzdeki sene gecen sene primlenmeyen temettu hisseleri daha cok primlenecek gibi duruyor.
2024 ikinci yarida eregli vss gibiler.
Ben sunu merak ediyorum hep 2026 2028 i bekleyen iyi kazanacak diyorlar.
Kazanacak miyiz😬😬
Ozellikle x te kursat bucak cocuklar icin bist 50 hisselerinden biriktirin bans dua edin yazmisti.
Yani bist 50 ,en iyi 50 sirket oldugu icin yazdim.
Hade bakalim o gunleri de gorelim insallah🙏🏻

Merhabalar kızlar.
Nasıl giriş yapacağımı bilemiyorum.
Benim her ay 4 bin civarı kazancım var. bu aydan itibaren bir kısmını borsada kullanmak istiyorum ancak borsa namına hiç birşey bilmiyorum.yardımcı olursanız bana anlatırsanız sevinirim.

Merhabalar kızlar.
Benim her ay 4 bin civarı kazancım var. bu aydan itibaren bir kısmını borsada kullanmak istiyorum ancak borsa namına hiç birşey bilmiyorum.yardımcı olursanız bana anlatırsanız sevinirim.

Burada anlatimla olacak şey değil

Bence elinize küçük bir not defteri ve YouTube videoları ile başlayın en azından temel şeyleri oradan öğrenin

Merhabalar kızlar.
Mesela halka arzlarla başlayabilirsiniz. Bugün ve yarın olmak üzere 3 şirketin halka arzı var

X te bir borsaci ,2 ay boyunca yavas yavas dusurecekler demisti. Hakliymis ,adam 😊 ben de aa cikiyorlar derken , yani bu kadar dusus beklemiyordum.acikcasi.
Ama haftalik grafiklerde sat vermeye baslamisti,onu gormustum ,inanmamistim.
Iste bunlar hep tecrube😬
Kesinlikle.yapmam dedigimizi yapiyoruz yada satmam dedigimizi satip almam dedigimizi aliyoruz.borsanin sagi solu belli degil

Merhabalar kızlar.
Ya gonlune taht kuran bir sirkete ortak olmakla basla yada en temizi halka arz.elin alisir.bir iki video izle ..bol bol not al..sonra uzun v misin kisa v misin ona karar verer boyle boyle alisirsin.bist30 bak ozellikle

ahahahah şimdi de alamadıklarıma üzülürüm 😂😂
Dur merak etme oyle hemen cikartmazlar sanirim. Yani yorumcularin bir kismi oyle soyluyor. Her hisse zaten cikmayacak .Ama haftanin yesil kapatmasi cok iyi olur☺️
Asagida macd yesile donerse hizlanir bence ama emin degilim tabi.

Eklentiler

• Screenshot_20231207_204946_Chrome.jpg
    Screenshot_20231207_204946_Chrome.jpg
    92,6 KB · Görüntüleme: 37
Dur merak etme oyle hemen cikartmazlar sanirim. Yani yorumcularin bir kismi oyle soyluyor. Her hisse zaten cikmayacak .Ama haftanin yesil kapatmasi cok iyi olur☺️
Asagida macd yesile donerse hizlanir bence ama emin degilim tabi.
Şaka maka tabi ki artık toparlanalım hepimiz için güzel şeyler olsun. Bu düşüşlerin stresi yordu artık hepimizi

Burada anlatimla olacak şey değil

Bence elinize küçük bir not defteri ve YouTube videoları ile başlayın en azından temel şeyleri oradan öğrenin
Tşk ederim.önerdiğiniz biri var mı youtubede?
Mesela halka arzlarla başlayabilirsiniz. Bugün ve yarın olmak üzere 3 şirketin halka arzı var
Halka arz ne?
Ya gonlune taht kuran bir sirkete ortak olmakla basla yada en temizi halka arz.elin alisir.bir iki video izle ..bol bol not al..sonra uzun v misin kisa v misin ona karar verer boyle boyle alisirsin.bist30 bak ozellikle
tşk ederim.

Haftayi iyi kapatamadik kizlar.
Yine bir yorumcu yazmisti demistim. 1 ayi bulur, yon olarak yesil yakmamiz onun dedigi olacak gibi.
Sonra endeks 13.500 de diyor .bakalim olacak mi?

Back