• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borsa sevenler😁 hisse biriktiyoruzzz

Evet benim de cikiyor. 2024 ikinci donemde emtialar degerlenecek ve gumus altindan da cok getiri saglayacak diyorlar.
Evet öyle diyolar ama çok hakim değilim gümüş konusuna. Fiziki mi alınmalı acaba, eğer fiziki alınırsa elden çıkarmak altın kadar kolay olur mu filan bilememiyorum. Ama şimdi almam da 2024te çok değerlenirse kendime çok kızarım 😂

Evet öyle diyolar ama çok hakim değilim gümüş konusuna. Fiziki mi alınmalı acaba, eğer fiziki alınırsa elden çıkarmak altın kadar kolay olur mu filan bilememiyorum. Ama şimdi almam da 2024te çok değerlenirse kendime çok kızarım 😂
Fiziki saklanmasi zor diye okumustum. Alirsam bankadan alirim.

Bi coin aldım sattim oradan az kazandım gerisi tirt

Neyse klasik laflar etcem şimdi hazır mısınız

Ben zaten uzun vadeciyim hahahha
Ben sirketime guveniyorum
1701949975999.png

bucim ve ntgaz süründürdü beni geçen haftalarda kara bile geçmişti az da olsa keşke elden çıkarsaydım.niyetim diğer uvlere ekleme yapmaktı bu iki hisseyi satıp az daha bekleyeyim dedim.neyse artık
X te bir borsaci ,2 ay boyunca yavas yavas dusurecekler demisti. Hakliymis ,adam 😊 ben de aa cikiyorlar derken , yani bu kadar dusus beklemiyordum.acikcasi.
Ama haftalik grafiklerde sat vermeye baslamisti,onu gormustum ,inanmamistim.
Iste bunlar hep tecrube😬

Back