• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borçlarım ile kafayı yemek üzereyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşım öncelikle bu borç yapılmış ama atla deve değil eğer kendini durdurursan
Öncelikle harcamalarını kıs alışveriş yapma fuzili olan şeyleri beğensen de alma evde yemek yap keyiflide oluyor
Ne kadar maaş alıyorsun bilmiyorum ama önceliğin kredileri kapatmak olsun bi yandaşdan diğer kredi ve eksi bakiyeyi kapatmaya çalışırsın
Ben senin yerinde olsam ilk eksi bakiyeyi kapatırım en çok faizi o alıyor
Kapatmıcaksmasamda ilk bir kredi kapatmak olur hedefim
Sorry arkadaşım iyi okumamışım pardon
Kredi kartı 27 bin mi
Ailenden destek alıp eksi bakiyeyi kapat iyi faiz yersin

Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
Aynı durumdayım kismaktan başka çare yok. iş yerine kahvalti götürüyorum . Eve gelince yemek yapiyorum. Gezip tozmalari da azalttım. Başka yolu mu var?

Ona buna yedirirseniz kapanmaz tabii. Sefilin biri bitti öteki geldi ya. İşe evden yemek götürün. Uzun bir süre kıyafet bilmem ne alışverişi yapmayın. Erkek arkadaşa hediye, yok yemek yok gezme tozma yapmayın. Evde buluşun makarna yiyin yeter. Ama belli ki akillanmayacaksiniz hâlâ daha erkek arkadaşımla bilmem ne hesabı yapıyorsunuz 🤦🏻‍♀️

Düğün borçumuz yaklaşık 150 her şey dahil kart felan
Vlla hem ev kira hem borç
Bu zamanda
Riske atabileceğiniz bir kenarda arabanız birikiminiz yoksa
Borç yapmak mantıksız
Dünyanın bin bir türlü hali var
İşten çıkarsan sağlık sorunu vb
Mayışırsın

Aman ya madem tek derdin apartta sevgilinle sevişmek git seviş.
Bu kızın gerçekten nasıl memur oldugunu hiç anlamayamadım bu kafayla.
Bunu bende hep düşünüyorum. Acaba duygusal zekası mi düşük konu sahibinin.baska açıklama bulamıyorum. Kpss ye girip mi atandı. Bir şekilde kapağı mi attı inan çok merak ediyorum. Bizi bu konuda aydinlatsa keşke ya

Alışveriş yapmak, sürekli gezmeler, tatil kaçamakları, para harcamak çok güzel herkes seviyor bunları. Çoğumuz kendimize hakim oluyor,mecburen oluyoruz. Herşeyin fiyatı uçmuş gitmiş. Güzel olanın arkası bitmez ki.Evet borç senin borcun. Ama ortada hiç birşey yoksa yani ev almadın, araba almadın, yatırım yapmadın bu kadar borcu hiç ödeyemediğinde ne olacak. Herşey tüm faiziyle üst üste gelip seni kıpırdayamaz duruma getirince ne yapman gerektiğini bulursun. Harcamaya devam. Git sen haftasonu..

Nasıl kapatacağım valla şimdi sevgilime söylesem görüşmeyelim desem nolur acaba ya
Hala her şeyi siz ısmarlamaya, erkek arkadaşa para yedirmeye devam mı? Kendi ayakları üstünde duran güçlü kadın olayını çok yanlış anlamışsınız siz. Sayfalarca yazıldı akıl verildi size? Ben az çok teşhisinizi koydum; duygusuz yaşıyorsunuz her türlü iletişiminiz fiziksel. Karşınızdakini memnun etmek için ya bedeninizi ya da banka hesabınızı kullandırtıyorsunuz. Ben herkese karşı böyleyim demeyin, ana babanız evi tamir ettirelim dedikleri zaman hiç yanaşmamışsınız ama elin adamları uğruna eksi bakiyelere doyamıyorsunuz.

Banka sizle anlaşıp, tüm borcu tek bir yerde toplayalım vadeyi uzatalım deseler, eliniz biraz bollaşınca yine rahat durmayacaksınız. Teşhis koydum kısmı tabiki şakaydı, gidin gerçekten bir doktora görünün. Bağımlılık tedavisi lazım gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back