- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.658
- Konu Sahibi zorunlualann
haaaala görüşmeyelim desem nolur acaba diyosun kafayı yedirirsin sen insanaNasıl kapatacağım valla şimdi sevgilime söylesem görüşmeyelim desem nolur acaba ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haaaala görüşmeyelim desem nolur acaba diyosun kafayı yedirirsin sen insanaNasıl kapatacağım valla şimdi sevgilime söylesem görüşmeyelim desem nolur acaba ya
Resmen boşa çalışmışsınToplam borcum 133.000 hatta 139 bin küsur
ya allah aşkına aşk beter iş beter bi insan hayatında bi şeyi düzgün yapmaz mı bu kadar sarsak olmamın amacı ne koca kadınsın bi topla artıkNasıl toparlayacağım peki ben neden parayı yönetemiyorum
bu kadar parayı jigolaya harcasaydı en azından göğsünden aşağı da inerdi. (Konu sahibi, bir yazısında göğsümden aşağı inmiyor, demişti.) Ne istersen yapardı.parana yazık.Kendini ne kadar küçük görüyorsun. Bir kadın olarak ben utanıyorum adına yahu. Para harcamazsan hayatındaki erkekler 1 dakika yanında durmuyor farkında mısın? Ne kadar onur kırıcı bu farkında mısın? Yeni sevgilinle sex yapmak için yer sağlayıcı bile sensin apartı sen ödüyorsun. Ödemesen yemeğini ısmarlamasan o da hayatından gldecek biliyorsun. Vallahi billahi hayat kadınlarına bile saygı duyuyorum sana duymuyorum.
Sinir bozucusunuz sizi gözardı edicem artık şu konularınızı görmemek için.Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
Bir Safiye vakası daha . Biz sinir olduk yetmedi tüm ülke olsunMüge Anlı'ya çıkıp; eski erkek arkadaşlarım paramı yiyip gitti, dolandırıldım deseniz
katiliyorum size ,evlerden irak midem bulandi konu sahibinin yasantisindan ..Şaka gibisin resmen sevgiliyle buluşmaya gidiyorsun parayı sen ödeyeceksin,sen nasıl bir insansın böyle.
Kira aidat fatura falan yok ki, ailesinin evinde yaşıyor. Olsa olsa cep telefonu faturası vardır. Evi tamir ettirelim dendiğinde yanaşmadığı gibi geçende konu açmıştı evden utanıyorum çok eski diye. Borçların hepsi sevgililer sebebiyle. Adamlara yediriyor. Kredilerle jettgiller hayatı yaşıyor ve yaşatıyor zorunlu. Bağımlılık resmen.tek bir kredi çekip hepsini kapatın kredi kartı ve ek hesabı da kapatın. Aylık ödemelerinizi yapın kredi borcu, faturalar, kira, aidat, harçlık ayırın kalan olursa onunla alışveriş vs yapın yada gezin kalmazsa eve kapanın tek çaresi bu ne yazıkki.Bu kafayla yakında bu değirmen dönmez kitlenir kalırsınız.
Sizin konu başlıklarınızi haydar dümen sorularına benzetiyorum ben.Cevabi kendinde olan dalga geçilesi sorular.Yok siz gerçek değilsiniz , cevapları Okurken klavye başında kahkaha attığınızdan çok eminim.Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
O kadar parayı herife yarım saat oral yapmak için harcadı, bari doğru düzgün bir seks hayatı olsaydı, hiç yoktan bi şeye değerdi, yazık. Adam içine bile girmedi yaf.Kira aidat fatura falan yok ki, ailesinin evinde yaşıyor. Olsa olsa cep telefonu faturası vardır. Evi tamir ettirelim dendiğinde yanaşmadığı gibi geçende konu açmıştı evden utanıyorum çok eski diye. Borçların hepsi sevgililer sebebiyle. Adamlara yediriyor. Kredilerle jettgiller hayatı yaşıyor ve yaşatıyor zorunlu. Bağımlılık resmen.
O kadar parayı herife yarım saat oral yapmak için harcadı, bari doğru düzgün bir seks hayatı olsaydı, hiç yoktan bi şeye değerdi, yazık. Adam içine bile girmedi yaf.
Valla inanmazsın hakikaten içim acıyor, tonla emek ver, para dök, 3 kuruşluk zevk çok görülsün. Kendine her seferinde bunu yaptırıyor olması benim söylememden daha acı.Katib seni ve yorumlarını severim, zorunlunun’da yaşantısı malum kendisi çekinmeden yazıyor ama bizim bir hemcinsimizin özelini bu kadar ağzımıza sakız etmemiz bana çok sakil gelmeye başladı.
Sadece sen değil, bir çok üye var bunu yapan. Eee kendisi anlatıyor diyeceksin evet anlatıyor da kadının her mevzusunda yok göğsünü öpmemiş yok zorunlu oral seks yapmış. Bana biraz itici geliyor artık.
Cidden acınası durumda artık.katiliyorum size ,evlerden irak midem bulandi konu sahibinin yasantisindan ..