Borçlarım ile kafayı yemek üzereyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zorunlu mesajları okumuyor bence ama okursa diye yazayım.
Senin kurtuluşun işi gücü olan bir adamla evlenmek bence.

Öncelikle sevişmek için para harcamayı birakmalisin.senin evin zaten var ne halt yemeye teee İstanbul`lara gidip apart kiraliyorsun. Ayrıca nasıl guveniyorsun öyle yerlere neler neler var şu dünya da. Erkek arkadaşına söyle o sana gelsin. Kimseye kuruş yedirme,borçları tek krediye topla ,ödeyene kadar da kıyafet,dışarıdan yemek,sevisme gibi kalemleri sıfıra indir.
Haaa yazıyorum da dikkate alacakmisin? tabi ki hayır 😂😂

Kendini ne kadar küçük görüyorsun. Bir kadın olarak ben utanıyorum adına yahu. Para harcamazsan hayatındaki erkekler 1 dakika yanında durmuyor farkında mısın? Ne kadar onur kırıcı bu farkında mısın? Yeni sevgilinle sex yapmak için yer sağlayıcı bile sensin apartı sen ödüyorsun. Ödemesen yemeğini ısmarlamasan o da hayatından gldecek biliyorsun. Vallahi billahi hayat kadınlarına bile saygı duyuyorum sana duymuyorum.

Acilen bir kurtuluş planı yapıp, hayati gereksinim dışında hiçbir şey, ama bakın tavizsiz HİÇBİR ŞEY almamanız gerekiyor. Ödemelerinizi maaş gününe bölüp, mümkün olanlarda yapılandırmaya gitmelisiniz. Aylık tutar maaşı zorlayınca ne yazık ki vadeyi uzatıp faiz ödemeye mecbur kalacaksınız. Ama borçlarınız bitecek en azından.

Kendini ne kadar küçük görüyorsun. Bir kadın olarak ben utanıyorum adına yahu. Para harcamazsan hayatındaki erkekler 1 dakika yanında durmuyor farkında mısın? Ne kadar onur kırıcı bu farkında mısın? Yeni sevgilinle sex yapmak için yer sağlayıcı bile sensin apartı sen ödüyorsun. Ödemesen yemeğini ısmarlamasan o da hayatından gldecek biliyorsun. Vallahi billahi hayat kadınlarına bile saygı duyuyorum sana duymuyorum.
:KK70::KK70:bu kadar parayı jigolaya harcasaydı en azından göğsünden aşağı da inerdi. (Konu sahibi, bir yazısında göğsümden aşağı inmiyor, demişti.) Ne istersen yapardı.parana yazık.

Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
Sinir bozucusunuz sizi gözardı edicem artık şu konularınızı görmemek için.

Müge Anlı'ya çıkıp; eski erkek arkadaşlarım paramı yiyip gitti, dolandırıldım deseniz 🤔
Bir Safiye vakası daha . Biz sinir olduk yetmedi tüm ülke olsun😵‍💫🥴
images-30.jpeg

tek bir kredi çekip hepsini kapatın kredi kartı ve ek hesabı da kapatın. Aylık ödemelerinizi yapın kredi borcu, faturalar, kira, aidat, harçlık ayırın kalan olursa onunla alışveriş vs yapın yada gezin kalmazsa eve kapanın tek çaresi bu ne yazıkki.Bu kafayla yakında bu değirmen dönmez kitlenir kalırsınız.
Kira aidat fatura falan yok ki, ailesinin evinde yaşıyor. Olsa olsa cep telefonu faturası vardır. Evi tamir ettirelim dendiğinde yanaşmadığı gibi geçende konu açmıştı evden utanıyorum çok eski diye. Borçların hepsi sevgililer sebebiyle. Adamlara yediriyor. Kredilerle jettgiller hayatı yaşıyor ve yaşatıyor zorunlu. Bağımlılık resmen.

Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
Sizin konu başlıklarınızi haydar dümen sorularına benzetiyorum ben.Cevabi kendinde olan dalga geçilesi sorular.Yok siz gerçek değilsiniz , cevapları Okurken klavye başında kahkaha attığınızdan çok eminim.

Kira aidat fatura falan yok ki, ailesinin evinde yaşıyor. Olsa olsa cep telefonu faturası vardır. Evi tamir ettirelim dendiğinde yanaşmadığı gibi geçende konu açmıştı evden utanıyorum çok eski diye. Borçların hepsi sevgililer sebebiyle. Adamlara yediriyor. Kredilerle jettgiller hayatı yaşıyor ve yaşatıyor zorunlu. Bağımlılık resmen.
O kadar parayı herife yarım saat oral yapmak için harcadı, bari doğru düzgün bir seks hayatı olsaydı, hiç yoktan bi şeye değerdi, yazık. Adam içine bile girmedi yaf.

O kadar parayı herife yarım saat oral yapmak için harcadı, bari doğru düzgün bir seks hayatı olsaydı, hiç yoktan bi şeye değerdi, yazık. Adam içine bile girmedi yaf.

Katib seni ve yorumlarını severim, zorunlunun’da yaşantısı malum kendisi çekinmeden yazıyor ama bizim bir hemcinsimizin özelini bu kadar ağzımıza sakız etmemiz bana çok sakil gelmeye başladı.

Sadece sen değil, bir çok üye var bunu yapan. Eee kendisi anlatıyor diyeceksin evet anlatıyor da kadının her mevzusunda yok göğsünü öpmemiş yok zorunlu oral seks yapmış. Bana biraz itici geliyor artık.

Katib seni ve yorumlarını severim, zorunlunun’da yaşantısı malum kendisi çekinmeden yazıyor ama bizim bir hemcinsimizin özelini bu kadar ağzımıza sakız etmemiz bana çok sakil gelmeye başladı.

Sadece sen değil, bir çok üye var bunu yapan. Eee kendisi anlatıyor diyeceksin evet anlatıyor da kadının her mevzusunda yok göğsünü öpmemiş yok zorunlu oral seks yapmış. Bana biraz itici geliyor artık.
Valla inanmazsın hakikaten içim acıyor, tonla emek ver, para dök, 3 kuruşluk zevk çok görülsün. Kendine her seferinde bunu yaptırıyor olması benim söylememden daha acı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X