Borçlarım ile kafayı yemek üzereyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maaşınızın olabildiğince büyük kısmını doğrudan borçlara yatıracaksınız. Borç bitene kadar eğlence, kıyafet, sevgiliye falan para harcamayacaksınız. Yapacak başka bir şey yok.

Bu gidişle icra takibi başlatırlar zaten. Varsa malvarlığınıza ve maaşınıza haciz konur, üzerine bir de icra masrafları, vekâlet ücreti, faiz falan ödersiniz.

Boğazına kadar borca batmışsın hala işsiz güçsüz ipsiz sapsız sevgilini besleme derdindesin, kızım sen bi psikiyatriste falan gitsene, iki ilaç versin, şöyle yan etkisi libido düşürenden. Sahi niye gitmiyon doktora, 50 000 defa dedik doktora git diye, hoşuna gidiyor bu sefil yaşam heralde.
Doktora verecek parası yoktur kesin 😂

Çalışma hayatinizdan önceki dönemde ailenizden vs para alırken çok mu parasiz kaldiniz? Parayi bu kadar idare edememe durumu anca parayla haşır neşir olmamış insanlarda olur. Halihazırda işiniz olduğu için çalışır ödersiniz ama bundan bir ders çıkartamiyorsaniz batakligin dibi yok tabi

Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben

Kredileri ve ek hesapları yapılandır, tek yere borçlan
Kredi kartlarını kullanıma kapat, her ay asgarilerin ödesen beş ayda kapanır bakiyeleri
Dışarıdan yeme, kıyafet alma
Ve bi zahmet sevişecek adam bir çaresini bulsun, organizasyonu sen ödeme
Bu cesaret nereden geliyor sana anlamadım, toparlan aklını başına al, boşuna çalışıyorsun resmen

Arkadaşlar bu kadar nasıl battım bilmiyorum. Tam iki senedir çalışıyorum ilk aylarda hiç fazla borcum yoktu sonra ben kredi çektim baktım banka kredi veriyor sürekli çektim şu an hali hazırda 5 tane kredim iki ek hesap ödemem (toplam tutar aylık 4.570 TL) ve 27.750 tutarında kredi kartı borcum ve 6.500 tutarında banka borcum var . Şu an ek hesapta -9800 bakiyedeyim , gerçekten ne yapmam gerekiyor. Hala hafta sonu erkek arkadaşım ile İstanbul da görüşüp aparta kalıp hala bi şeyler yaşama derdindeyim . Kıyafet alıyorum dışarıdan yiyorum. Ne yapacağım lütfen yardımcı olun bu kadar borcu nasıl ödeyeceğim ben
tek bir kredi çekip hepsini kapatın kredi kartı ve ek hesabı da kapatın. Aylık ödemelerinizi yapın kredi borcu, faturalar, kira, aidat, harçlık ayırın kalan olursa onunla alışveriş vs yapın yada gezin kalmazsa eve kapanın tek çaresi bu ne yazıkki.Bu kafayla yakında bu değirmen dönmez kitlenir kalırsınız.

Maaşına haciz gelir oradan ödenir o yüzden boşver takma kafana

Borçlarını bi şekilde 50000 TL seviyesine indirip, tek bir yere borçlan ve kartlarını kapat. Eğer takibe düşmeden söylediğim seviyeye indiremezsen, çok daha büyük sıkıntılar yaşarsın. Allah yardımcın olsun :dua::dua::dua::dua::dua:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X