- 22 Eylül 2022
- 1.395
- 1.253
- 25
-
- Konu Sahibi minikfilozof
Hemen kredi veriliyor mu ya? Arkadaş araba alacak bankalar istediği parayı vermiyorlar üstelik kari koca memur.Ailede kimsede para yönetimi yok, herkes kolayını öğrenmiş krediye koşuyor. Şu kredi çekme yarışınızı bir durdurun. Ayağınızı yorganınıza göre uzatın. Daha 23 yaşındasınız ne bu kadar banka borcu ne evlenmesi. Bir sakinleşin yahu
53 yaşında açıkçası pandemi dönemiydi üstelik maaşlı düzenli bir iş bulamadı başka iş tecrübesi de yok. Dükkanı da yine geçinmek için açtı oradan geçiniyoruz şu an evet başta anlamsız borçlar oldu altından kalkamadık belki mantıklı düşünemedi ama çok iyi bir babadırPandemiyi anladim ama sonrasinda 38 bin tl borcu nasil yaptiniz?Babaniz niye girip ise maasli calismadi da 20 yasindaki kizdan medet umdu.Buyuk konusmak istemiyorm ama 20 yasindaki cocuk kredi cekip eve para getiriiyor,baba dukkan acayim derdinde.
Kredi kartından kullandım dışarda vs. Ödeyemedim çektim ödeyemedim çektim durumu oldu ne yazık ki anlamsızca oldu ama bende yönetmeyi bilemedim elime para kalmayınca kredi kartından kullandım anlamsızca bu hale geldiPandemiyi anladim ama sonrasinda 38 bin tl borcu nasil yaptiniz?Babaniz niye girip ise maasli calismadi da 20 yasindaki kizdan medet umdu.Buyuk konusmak istemiyorm ama 20 yasindaki cocuk kredi cekip eve para getiriiyor,baba dukkan acayim derdinde.
Kesinlikle küçük zaten birlikte büyüdük onunda ailesinin aman aman durumu yok evleri var oturdukları borç bitmek üzere başka da bir şey yok14 yaşında sevgili olmuşsunuz, daha 23 yaşında koca bir hayatın sırtını yuklenmeyi planlıyorsunuz, hem de ikinizde 5 parasız. 14 yaş o kadar küçük ki...