• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Borç

Elalemin karisinda ne cesaret var be :)
Çalıştığım halde 700 bini yiyemem hshs
Arabanın vergisi benzini ramazan geldi alışverişi derken 15 bin kadar harcadım karttan nasıl huzursuzum.millet nasıl rahat harciyor valla.birde şanslılar yakalanmiyorlar.esimden gizli kargo siparişi veriyorum gününu ayarliyorum o gun kargo gelmiyor eşim evde iken geliyor

Aynı şeyi eşini yapsa ne yaparsınız?
Direkt boşanma sebebi birçok insan için
Mecburen söyleyip sonuçlarına katlanacaksınız

Yalnız kadın çalışıyormuş... Çalıştığım için sormadı dedi. Maaşı da yemiş yani.
Merhaba. Eşimin Bundan 3 yıl önce bankaya yatırdığı bir para var benim hesabıma, hesapta birtek bende açık normalde de. Asla bakmaz sadece sorar söylerim. Normalde 1 milyon olması gereken para şuanda 300 bin çünkü lazım oldukça oradan harcadım fazla gereksiz masraf yaptım. Kredi kartı borcum vardı onlara yatırdım, vergi borcum vardı onlara yatırdım. Şimdi eşim parayı çekelim diyor yarın, normalde işe başlıyorum kredi de çeker hissettirmeden kapatırım demiştim ama ani çekme kararı aldı. Söylemekten de korkuyorum öldürür beni ne yapmalıyım? Ailemin durumuda yok

Vallahi calisma ile ilgili tek bilgi burasi.

Zaten vergi borcu var ise muhtemelen bagkur'ludur yani kendi isi vardir diye yorumlamistim bende.

Ökdürür beni. İsteseydim de alma derdi çocuğum var her şeyin en güzelini istiyorum

evet doğru faize koymadığım için para yerinde saydı bide yediklerim var tabi
aa doğru söylüyorsunuz bir çocuğa 700k harcanmasın da en güzelinden eksik mi kalsın ? Gerçekten 22 yaşındaki bir kadına para da emanet edilemeyecekse ne yapılır bilmiyorum. Resmen bu yaptığınız hırsızlık. Eşim 700k para yemiş nereye beli değil diye konu açsaydınız herkes size eşinizin kumarbaz bir pislik olduğunu ve boşanmanız gerektiğini söylerdi.

Merhaba. Eşimin Bundan 3 yıl önce bankaya yatırdığı bir para var benim hesabıma, hesapta birtek bende açık normalde de. Asla bakmaz sadece sorar söylerim. Normalde 1 milyon olması gereken para şuanda 300 bin çünkü lazım oldukça oradan harcadım fazla gereksiz masraf yaptım. Kredi kartı borcum vardı onlara yatırdım, vergi borcum vardı onlara yatırdım. Şimdi eşim parayı çekelim diyor yarın, normalde işe başlıyorum kredi de çeker hissettirmeden kapatırım demiştim ama ani çekme kararı aldı. Söylemekten de korkuyorum öldürür beni ne yapmalıyım? Ailemin durumuda yok
Mecbur söyleyeceksiniz.
Eşiniz yapsaydı saydırırdık burada kim bilir kimlerle yedi diye.
Az da değil yani 700 bin, bir araba alınabilir o parayla.
Söyleyin, sorumluluğunuzun sonucunu yaşayın.

Esinizin paraya cok duskun oldugunu soyluyorsunuz ama sizde buradan pek farkli gorunmuyorsunuz cocugum icin diyorsunuz ama cocugunuzunda olan rizkini yemissiniz yani tam olarak neye harcadiniz az bir para degil yani bir seferde okadar kredide cikmaz ki ciksa bile onu oderken esiniz sormayacak mi bir okadarda faizi olacak kredinin mecbur soyleyeceksiniz

Yaptığınız şey başlı başına bencillik. Benim çocuğum yok ama Burdaki üyelerin var onlar hiç mi çocuğunun iyiliğini istemiyor da 700 bin yemiyor? Çocuk bu 700 bin liralık ne alınmış olabilir. Şu yaşımdayım 700 bin lirayı bırak eşimle ortak paramızdan 7 bin harcamamışımdır gizli saklı.
Muhtemelen herseyin en markalisi en pahalisini almistir sosyal medyada goruyorlar cevrede goruyorlar bendede olmali diyorlar boyle tanidigim bir aile var ama onlar kari koca bir senede buna yakin para yediler kocasi sagda solda acim diye gezdi karisi herseyin en iyisini giydi en luks mekanlarda takildi arkadada herseyi ailesine odetti falan yani bunlar hep instada hava atma derdinden

Bir tanıdığımın karısı eşinden gizli at yarışında yüklü miktarda para kaybetmişti. Sonra tabii bu olay etrafta duyuldu. Hiçbir şey olmadı. Adam her gün ig de karısıyla fotoğraflarını paylaşıp “Canım karım, sen benim bu hayatta başıma gelen en güzel şeysin.” yazıyor.
Boylesi daha kiymetli aman parami tutayim aman cocuklarimiz var ne gerek bes binlik ayakkabiya 2 binlik bana yeter diyen kadinlarinda kiymeti bilinmiyor

Ayrıca eşiniz nasıl bunca zamandır şu hesaba bir bakayım ne var ne yok dememiş ona şaşırdım. Bizim birikim eşimin hesabında durur benim telefonda da açıktır ama eşim yine de rapor verir her ay. Bak bu kadar koymuşuz bu kadar harcamışız diye.
Aynen adam parayı vermiş unutmuş ben sorardım valla

Para tutmasını bilmeyen kişide durmaması lazım.
Şahsen beni para gıdıklar bu kadar olmasa da harcamayı seviyorum.
O yüzden sorumluluk almam.
Keşke sızın hesapta durmasaydı.

Ben bu hesap kitap harcama hikayesini çok inandırıcı bulmadım zaten pek derdinizi anlatmayi da beceremiyorsunuz.
Siz parayı birisine mi kaptırdınız onu açık açık söyleyin bence
+++++

Yazdığınız çok mantıklı gerçekten. Konu sahibi dolandırılmış olabilir ya da bir adama para yedirmiş olabilir. Hep metres sahibi olanlar erkekler değil sonuçta.

O değil de 1 milyon parayı 3 yıl tl'de tutmak nasıl bir vizyonsuzluktur, ben oraya takıldım 😅
Para 1 milyon değil aslında. 100 bin lira yatırmış önce. 2-3 kez de ekleme yapmış adam, ne kadar onu bilmiyoruz. Hiç ellemeden faize konmuş olsaydı bugün 1 milyon ₺ olması gerekirmiş ama 300 bin olarak kalmış😆

Benim anladigim 700 bin harcama degil bugun gelmesi gereken ortalama miktar
Harcadigi miktar 10 lira ise 10 lira da faizden gelmedigi icin kaybetmis. Ne kdr harcadigini ne ekledigini bilmiyor bence.

3 sene önceki 1 milyon iyi para,kocalar genelde hanımının hesabına yatırmazlar ,ilginç..siz de araba falan almadıysanız nereye gitti bu para,başka bir yere mi gönderdiniz ?kriptoya falan mı girdiniz?Bu haliyle eşiniz haklı ,boşanma sebebi..bence eşinize gerçeği söyleyin ne olacaksa olsun..

Benim anladigim 700 bin harcama degil bugun gelmesi gereken ortalama miktar
Harcadigi miktar 10 lira ise 10 lira da faizden gelmedigi icin kaybetmis. Ne kdr harcadigini ne ekledigini bilmiyor bence.
Bana anlatti biraz.

3 yil once 100 bin yatirmislar, sonra ara ara bunun gibi meblağlar ustune eklenmis ama bu tutarlari bilmedigini soyluyor.

Son 18 aylik hareketi görebiliyormus oncesini goremedigi icin hatirlamiyormus, emin de degilmis ama 700 bin kadar arti para olmasi gerekiyormuş, su an bankada 300 bin varmis. Yani aslinda toplam 1 milyon tl bankada para olmaliymis bugun.

Ökdürür beni. İsteseydim de alma derdi çocuğum var her şeyin en güzelini istiyorum
Benimde ilk çocuğum durumum olmasina ramen sosyal medyada dikte edilen herseyi almıyorum benimde hesabımda altin biriktiriyoruz bizimde suan 300 bin küsür birikmişimiz var üstüne daha nasıl koyarım diye düşünüyorum hanımefendi harcanan para 700 tl degil ki 700 bin tl birseyi alirken gerçekten lazimmi diye sormak lazim inanin daha bebek arabasi almadım kizimin beşiğini ananesi aldi kıyafet vs halaları ne yapabilirsek zaten cocugumuz küçükken yapıyoruz büyüyünce masrafları da artıyor kızım kış günü doğdu hastahaneye getirip götürmek dışında da pek dışarı çıkmadık bebek arabasi lazim olmadi hatta temiz kullanılmış arabayi biri hediye etse severek alirim 700 bin para yani ne biliyim hakikaten eşiniz bosansa haklı adam

Back