- 3 Eylül 2018
- 200
- 250
- 103
- Konu Sahibi Crescent Blue
-
Benden kardesim,babam vs küsmüs gibiler annem de sitemli yani tavirlarini anlamiyorum zaten su ana kadar nerdeyse yüz yirmi bin civari tutan altinlar ödenmedi ben yine verin vs bile demedim hala benden bir seyler beklemeleri cok ilginc...Kredi vs çeksin karışmayın.
Bende de yok deseydiniz keşke ilk başta olduğunu biliyorlar sanırım.Benden kardesim,babam vs küsmüs gibiler annem de sitemli yani tavirlarini anlamiyorum zaten su ana kadar nerdeyse yüz yirmi bin civari tutan altinlar ödenmedi ben yine verin vs bile demedim hala benden bir seyler beklemeleri cok ilginc...
Evet calisiyorum diye var oldugunu biliyorlar ama bu onlara borc vermeme mecburmusum gibi hakli cikarmaz tavir yapmalari, kötü günde arkasini döndü diye küsmeleri vs cok tuhaf ya siz zaten borca sahip cikmadiniz neden bile bile vereyim ki?Bende de yok deseydiniz keşke ilk başta olduğunu biliyorlar sanırım.
Kardesim bosanma sürecinde davalari cekismeliymis avukat vs parasina sıkısmısHaklısınız... Borç istemeden önce eski borcuna bile sahip çıkmıyorsa salın gitsin. Kardeşiniz dahi olsa sorumluluk bilinci yoksa kaya gibi olun. Yarin öbür gün evleneceğim diye de tutturur bu tipler. Bir hayatın daha içine ederler. Yine başınıza patlar. Alışmış kudurmuştan beter olur. Alıştırmayin salıştirin başınızdan..
Çalışmıyor mu bu kardeş? Taksit yapsın avukat kaçmaz yeri yurdu bellidir. Bu bir sebep değil ki. Sorumluluk bilinci olsa eski borcunu öderdi siz de gönül rahatlığıyla bugün avukat parasını öderdiniz. Arife tarif gerekmez siz biliyorsunuz aslını astarini.Kardesim bosanma sürecinde davalari cekismeliymis avukat vs parasina sıkısmıs
Evet sonucta cok kisisel bir ödeme ve kendisi de calisiyorVerip kötü olacağına verme kötü ol .
Çekişecegıne anlaşsın karısıyla anlaşmalı boşansın size mi guvenıp boşanmaya çıkmış bunlar ne yersiz istekler ya sağlık değil hastalık değil tövbe tövbe
Maasi güzel bir isi var ama sıkısmıs ödemelere vs biraz yani öyle aman aman zor durumda da degiller...Çalışmıyor mu bu kardeş? Taksit yapsın avukat kaçmaz yeri yurdu bellidir. Bu bir sebep değil ki. Sorumluluk bilinci olsa eski borcunu öderdi siz de gönül rahatlığıyla bugün avukat parasını öderdiniz. Arife tarif gerekmez siz biliyorsunuz aslını astarini.
Eski borcun lafi bile yok kimse ne ne kadar alinmis hatirlamiyor hatta nerdeyse almadik diyecekler...Haklısın sakın verme.Her ailede mutlaka suistimal edilen birileri oluyor ya.Daha eski borç duruyor.
Çalışmasa bile zaten sizden zamanında parayı almış üstüne basmamış bile bu çok saygısızca zaten .Evet sonucta cok kisisel bir ödeme ve kendisi de calisiyor
Öyle tabi ben kendi adima bir lira borcum olsa rahat edemem ama bu konuda babam ve kardesim hem suclu hem de güçlü. Nerdeyse borc vermedim ve eski borcu anneme hatirlattim diye hain ilan edileceğim, bu tavirlar gerçekten haksizlik...Çalışmasa bile zaten sizden zamanında parayı almış üstüne basmamış bile bu çok saygısızca zaten .
Bugün En düşük 20 şer gramdan 2 bilezik bi cmhurıyet altını 200 bin yapıyor en kötü bi Şahin -brodwey -toros parası oda bi araba sonuçta ayağı yerden keserşu devir de bisikleti olmayana kocaman mal varlığı olur valla
Verme valla para için sana sırt dönüp küseceklere hiç verme . Ben olsaydım hayırdır lan 30 liralık adamıydım der onlara bırakmaz kendım mesafe koyardım .Öyle tabi ben kendi adima bir lira borcum olsa rahat edemem ama bu konuda babam ve kardesim hem suclu hem de güçlü. Nerdeyse borc vermedim ve eski borcu anneme hatirlattim diye hain ilan edileceğim, bu tavirlar gerçekten haksizlik...
Dogru söylüyorsunuz verince ve istemeyince sorun yok ama yok deyince küsmeleri vs tavirlari cok sinir bozucular sanki ben bosan dedim karindan...Verme valla para için sana sırt dönüp küseceklere hiç verme . Ben olsaydım hayırdır lan 30 liralık adamıydım der onlara bırakmaz kendım mesafe koyardım .
Asıl geniş resmi görün …. anne erkek çocuk için kız çocuğun emeğini sırf elinden alamadık die tavır alıyor küslük yapıyor , baba ise kızının emeğini oğluna yediriyor .oğlum durmadı arkasında bari kızımı ben mağdur etmeyim diyip borca sahip çıkmıyor .Dogru söylüyorsunuz verince ve istemeyince sorun yok ama yok deyince küsmeleri vs tavirlari cok sinir bozucular sanki ben bosan dedim karindan...
Hakli her cümlenizAsıl geniş resmi görün …. anne erkek çocuk için kız çocuğun emeğini sırf elinden alamadık die tavır alıyor küslük yapıyor , baba ise kızının emeğini oğluna yediriyor .oğlum durmadı arkasında bari kızımı ben mağdur etmeyim diyip borca sahip çıkmıyor .
İnsandır deng gelmemıstır ödeyememişlerdir falan bi kırmadan konuşulur ayrı mesele ama daha da inkar edip almadık moduna girmişler pesss verme inan kıymete geçmezsin verdi kurtardı demezler de verene kadar kırk laf etti derler teşekkür etmeyi çok görürler böyleleribende bu konuyu bekliyor gibi Nasılda hazırmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?