Borc isteyen kardes

Ben çocuklu insanlardan borç isteyenlere gıcık oluyorum. Üstelik sanki milyar dolar kazanıyormuşsunuz gibi bir aylık maaştan fazlasını istiyorlar. Bir de duygu sömürüsü yapıyorlar. Kanmayın lütfen.

Kiskardesinden borcunu aliyorsun da babanla erkek kardesinden niye istemiyorsun ?

Annezin yaptigi cok ayip verecek olsaniz verirdiniz. Mesela borc veremediginiz icin kizinin zorda oldugunu dusundu mu acaba. Anneler gucsuz gordukleri cocuklarini hep kolluyorlar

Kiskardesinden borcunu aliyorsun da babanla erkek kardesinden niye istemiyorsun ?
Kizkardesim benim gibidir ben istemeden ödedi diger yarisini da öder Allah'in izniyle. Babama birkac defa duyursam da duymazdan geldi kardesim de ayni yani bile isteye borcun üstüne yattilar.

Biz enayiyiz tabi onlar uyanik

Haklısınız.
Zaten tersi olsaydı. Mesela siz erkek kardesinizden borç alıp ödemeseydiniz yine borç isteseydiniz istine. Anneniz size hesap sorardı daha öncekini vermedin diye. Oğluna da verme diye tembihlerdi. Ama tersi olunca ver kız8m ne olacak diyorlar. Ülkede erkekleri asalak yetiştirme özelliği var, erkek evlat seviciliği tabi bir de

Gerçekten o kadar agrima gidiyor ki oturup saatlerce ağlasam yeridir ya benim nasil kötü bir kisiyle evli olup,bana neler yasattiklarini bildikleri halde hic sahip cikmadilar ben yine de ailem dedim onlara tavir almadim ama onlar yarama tuz bastilar bile bile cok üzgünüm ama bundan sonra aramam da sormam da saatlerce yol yapip gitmem de...

Kizkardesim benim gibidir ben istemeden ödedi diger yarisini da öder Allah'in izniyle. Babama birkac defa duyursam da duymazdan geldi kardesim de ayni yani bile isteye borcun üstüne yattilar.
Bence açıkça konusun ben siz araba alirken bileziklerimi kattim zor durumdayim ,cocugumun masrafları var diyin .bakalim ne diyecekler ? Esime lazim da diyebilirsiniz .su siralar altın dustu .fiyatlar makulken bileziklerimi yerine koyun sizde sıkısmayın dinlyin .bakin citlatin demiyorum acikca karsiniza alip konusun

Ben konuda bir seyi atlamisim kusura nakmayin .annenize eski borcu hatirlatinca ne dedi ?

Vermeyin annenizde oğlusu için aramasın ne ayıp. Bende de beş kurus yok diyin battım kumara bulaştım diyin dolandırıldim diyip siz annenizde para isteyin hep erkekler mi boş işlere bulaşacak. Valla ne güzel he sen çalış biriktir nasıl olsa bu yemiyor ben yiyeyim kafasındalar

Haklısınız. Geçmişte verdiğiniz de az bi miktar değil.

Aman sakın tekrar borç vermeyin tabi ki haklısınız. Önce size borcu olan ödemeleri yapsın. Size olan borcunu tamamlarsa bile tekrardan borç vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…