- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.813
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Borcumu ödesem ayda bin lira kalmış olacak bana. Bilemedim kafam karıştı iyiceBence borcunuzu ödeyin insan borçlu olunca psikolojik olarak ta kötü hissediyor
Yani ekstraBorcumu ödesem ayda bin lira kalmış olacak bana. Bilemedim kafam karıştı iyice
altın ve dolarda uzun süredir artmıyor kiAltin doviz alin. Krediyi her ay odersiniz. Turk lirasi kredi odemek mantikli bu devirde
Aylık planınızı bozmayın.Herkese merhaba. Bir şey danışmak istiyorum. Benim bir miktar borcum var. Bir kısmı yakın zamanda bitecek. Bir kısmının bitmesine bir buçuk yıl kadar bir süre var. Kredi kartına 3600(eşya almıştım), araba kredisine 3300 ve başka bir bankadan da 1600 civarı bir kredim var. Yani bahsettiğim borçlar aylık ödediğim borç tutarları. Şimdi benim elime 16 bin civarı bir para geçecek. Sizce bu parayla bir kısım borcumu mu kapatayım yoksa altın döviz yapıp kenara mı atayım. Maaşım genel olarak 17 bin civarı.
Kenara koyun bence. Borçlar enflasyon karşısında eriyerek komik miktarlara dönüşüyor. Kenara koyduğunuz para yanınıza kar kalır.Herkese merhaba. Bir şey danışmak istiyorum. Benim bir miktar borcum var. Bir kısmı yakın zamanda bitecek. Bir kısmının bitmesine bir buçuk yıl kadar bir süre var. Kredi kartına 3600(eşya almıştım), araba kredisine 3300 ve başka bir bankadan da 1600 civarı bir kredim var. Yani bahsettiğim borçlar aylık ödediğim borç tutarları. Şimdi benim elime 16 bin civarı bir para geçecek. Sizce bu parayla bir kısım borcumu mu kapatayım yoksa altın döviz yapıp kenara mı atayım. Maaşım genel olarak 17 bin civarı.
Altın uzun zamandır yerinde sayıyor enflasyona karşı yeniliyor dolarda aynı şekilde baskılıyorlarAltın döviz yap tabii ki:)
Sorman hata.
Zaten borcu TL bazında ödüyorsun. Haziranda bakarsın tekrar maaşlar artar geçen sene gibi, senin borcun sabit kalacak. Yılbaşında tekrar maaşın artacak,borç sabit kalacak.
Bir insanin TL borcunu erken odemeisnin ne gibi katkısı olacak ki insana? Ben kredi çekip çekip TL borçlanıp altın döviz alıyorum. Böyle üç kuruş param oldu
Öyle yapayım sağolunKenara koyun bence. Borçlar enflasyon karşısında eriyerek komik miktarlara dönüşüyor. Kenara koyduğunuz para yanınıza kar kalır.
Teşekkür ederimAylık planınızı bozmayın.