Borç hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bankacı değilim ama borcum varsa uyuyamıyorum.Borcun hepsini kapatırsanız 6 bin lira kârınız olacakmış.Bir ay dişinizi sıkıp hepsini kapatsanız.Sonraki aylarda biriktirmeye devam etseniz olmaz mı?6 bin lira faiz ödememiş olursunuz.
Eşim de burada tavsiye veren insanların dediği gibi yapardı.Mantıklısı budur.Ben 20 lira kargo vermemek için ihtiyacım olmayan şeyler alan bir insan olduğum için siz beni dinlemeyin.

Bence ödeme de zorlanmiyosaniz bogulmuyosaniz bu sekilde devam edin. Kenarda paranin olmasi her zaman iyidir

TL değer düşüyor kesinlikle kenara atın döviz alın. Bugün 3000 lira maaşın yarısı ise seneye çeyreği olacak zaten

Altın döviz yap tabii ki:)
Sorman hata.
Zaten borcu TL bazında ödüyorsun. Haziranda bakarsın tekrar maaşlar artar geçen sene gibi, senin borcun sabit kalacak. Yılbaşında tekrar maaşın artacak,borç sabit kalacak.
Bir insanin TL borcunu erken odemeisnin ne gibi katkısı olacak ki insana? Ben kredi çekip çekip TL borçlanıp altın döviz alıyorum. Böyle üç kuruş param oldu

Seneye şu anki aylık ödemeleriniz pul olacak zaten, altın genel olarak iyi bir yatırım pek zarar ettirmez ben olsam altın yapardım

Aylık planınızı bozmayın.

Kenara koyun bence. Borçlar enflasyon karşısında eriyerek komik miktarlara dönüşüyor. Kenara koyduğunuz para yanınıza kar kalır.

Altın uzun zamandır yerinde sayıyor enflasyona karşı yeniliyor dolarda aynı şekilde baskılıyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…