• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Merhabalar,
Misafir vardı,gün içerisinde okuma fırsatı bulamadım.
Yeni kitap konusunda kararsızım.
Fareler ve İnsanlar olabilir.:KK53:

Benim keçiler bugün dağdan inmiş bana bi uğramak istemişler bugün hiç keyfim yok iş yapasımda yok bağaaa ne evdekiler zıkkımın pekini yesin :KK70: ben kitap okucaaam :)Eki Görüntüle 1708456
Bu resmi paylaştıktan beş dakka sonra benim miskinlik keçireli hemen gitti titizlik kecileri gedli kalktım temi,lik yaptım bütüüün gün
Şimdi elime alıp okucam inşallah

İyi geceler kızlar ,
Fareler ve İnsanları bitirdim.
Çok güzeldi,neden bu zamana kadar okumamışım anlamadım .

Yalnızlığın Kıyısında isimli kitaba başlıyorum.
Konusu çok tuhaf,büyük ihtimalle hediye gelen kitaplardan birisi :KK53:
Benim alacağım bir kitap olduğunu sanmıyorum

Bugün burayla ilgili bildirim hiç almadım kızlar :KK64:Bildirim gelmedi bizim kızlar yok herhalede ortada dedim:KK59:topiğe gelidim hepiniz gelmişsiniz ben yokum :KK22:kusura bakmayın teknik aksaklık oldu :oops::-)benim keçiler baş olmayınca ilaçla uyutum biraz baktım o da olmadı bir terapiye alalım dedim şuan sersemler sabahta inşallah giderler :KK70::KK70:

Bugün burayla ilgili bildirim hiç almadım kızlar :KK64:Bildirim gelmedi bizim kızlar yok herhalede ortada dedim:KK59:topiğe gelidim hepiniz gelmişsiniz ben yokum :KK22:kusura bakmayın teknik aksaklık oldu :oops::-)benim keçiler baş olmayınca ilaçla uyutum biraz baktım o da olmadı bir terapiye alalım dedim şuan sersemler sabahta inşallah giderler :KK70::KK70:
BAZEN BİLDİRİM GELMİYOR EFSERİM BENİM KEÇİLERDE GELDİ BABAMA TOSLADILAR :KK53:

Back