Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu resmi paylaştıktan beş dakka sonra benim miskinlik keçireli hemen gitti titizlik kecileri gedli kalktım temi,lik yaptım bütüüün günBenim keçiler bugün dağdan inmiş bana bi uğramak istemişler bugün hiç keyfim yok iş yapasımda yok bağaaa ne evdekiler zıkkımın pekini yesin ben kitap okucaaam :)Eki Görüntüle 1708456
simyacı'ya başladım
BAZEN BİLDİRİM GELMİYOR EFSERİM BENİM KEÇİLERDE GELDİ BABAMA TOSLADILARBugün burayla ilgili bildirim hiç almadım kızlar Bildirim gelmedi bizim kızlar yok herhalede ortada dedimtopiğe gelidim hepiniz gelmişsiniz ben yokum kusura bakmayın teknik aksaklık oldu benim keçiler baş olmayınca ilaçla uyutum biraz baktım o da olmadı bir terapiye alalım dedim şuan sersemler sabahta inşallah giderler
Galiba ondanBAZEN BİLDİRİM GELMİYOR EFSERİM BENİM KEÇİLERDE GELDİ BABAMA TOSLADILAR
oyyy migren çok fena bugün benimde kafa 100 kilo oldu yamuluyordu sen hangi burçsun efserim hep aynı anda geliyor keçilerimizGaliba ondan
Benim aldığım ilaçlar miğrenimi tetikledi benimkileride migren yamultu
Benim bu gün doğum günüm yayımoyyy migren çok fena bugün benimde kafa 100 kilo oldu yamuluyordu sen hangi burçsun efserim hep aynı anda geliyor keçilerimiz
yaaaa iyiki doğdun efserim güzel,mutlu senelereBenim bu gün doğum günüm yayım
Sağol tatlım çok teşekkür ederim sizlerle beraber olur inşallahyaaaa iyiki doğdun efserim güzel,mutlu senelere
inşallahSağol tatlım çok teşekkür ederim sizlerle beraber olur inşallah
Senin burcun ney pekiinşallah
teraziayarsızlık varSenin burcun ney peki
Benim oğlum terazi sizin dengeli olmanız lazım amateraziayarsızlık var
yani insanlara karşı öyleyiz adaletliyiz ama duygular çorbaBenim oğlum terazi sizin dengeli olmanız lazım ama
Deme yaa benimde gel gitliyani insanlara karşı öyleyiz adaletliyiz ama duygular çorba
napaçaz çekecez kahrını keçilerinDeme yaa benimde gel gitli