- 8 Aralık 2011
- 45.011
- 160.566
- 798
Bilen arkadaşlar şimdi yardımcı olurlarCikip alamiyorum ogle tatlim ondan bana o lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilen arkadaşlar şimdi yardımcı olurlarCikip alamiyorum ogle tatlim ondan bana o lazim
Ben bir kere deneme yaptım herhangi bir siteden denemiştim meraktane kitap konusunda bi bilgim yok malesef google da aratmak lazım bazı kitapların çıkıyor e-kitapları, ama sanırım yasal bir yol değil
Ben bir kere deneme yaptım herhangi bir siteden denemiştim meraktan
Bazı telefon ve tapletlerde uygulamalar var tabi onlarda üçret karşılığında iniyor
Demi,taze kağırt kokusunu içine çekmesen o kitap kitap olmuyor bende yapamadımben Pucca'nın serisini o şekilde okudum, e kitap olarak yani. ama kişisel tercih meselesi hiç zevk almadım. o yüzden çok sıcak bakamıyorum
ücretli e-kitaplar da var play store da görüyorum bazen ama hiç incelemedim sevmediğim için telefondan ya da bilgisayardan kitap okumayı
Kuzum nerdesinBugün elime hiç kitap almadım şimdi başlıca. Okumaya
Benim kilerde dün geldiydiÇok şükür kısa sürdü ziyaretleri hemen gittilerKuzum nerdesin
Benim keçiler ziyarete gelmiş kendileri pis misafirdir gitmiyolar
Ayakabıları olsa tuz koyacagım akabıları yok bunların çok şükür atlatmışsın benimkiler örnek alsın sağlık olsun kuzum sağlık olunca uğraşman daha iyiBenim kilerde dün geldiydiÇok şükür kısa sürdü ziyaretleri hemen gittiler
Yorgunum efsoooo iş güç bitmiyi iş iş yapyom habire
Ay inşallah bunlar tam deli dün görsen ablam konuştum kızım senin kafa bi milyon noldu sana içmişler gibi gülüyon diyo :'D ben normal de çok gülen biri değilim deAyakabıları olsa tuz koyacagım akabıları yok bunların çok şükür atlatmışsın benimkiler örnek alsın sağlık olsun kuzum sağlık olunca uğraşman daha iyi
Bir ayranla sarhoş oluruz çok şükürAy inşallah bunlar tam deli dün görsen ablam konuştum kızım senin kafa bi milyon noldu sana içmişler gibi gülüyon diyo :'D ben normal de çok gülen biri değilim de
Öyle tabi sağlık var çok şükür
Ardam yok ama şu an tamamen isim üzerinden gideceğim ayrı hayatlar sanki aşk hikayesine benziyor
Aile kavramını anlatıyormuş canım.Galiba ona başlayacağım.Ardam yok ama şu an tamamen isim üzerinden gideceğim ayrı hayatlar sanki aşk hikayesine benziyor
Başla bakalım yorumlarını bekliyoruzAile kavramını anlatıyormuş canım.Galiba ona başlayacağım.
Tamam.Başla bakalım yorumlarını bekliyoruz