• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

e kitap konusunda bi bilgim yok malesef :KK43:google da aratmak lazım bazı kitapların çıkıyor e-kitapları, ama sanırım yasal bir yol değil o_O

e kitap konusunda bi bilgim yok malesef :KK43:google da aratmak lazım bazı kitapların çıkıyor e-kitapları, ama sanırım yasal bir yol değil o_O
Ben bir kere deneme yaptım herhangi bir siteden denemiştim meraktan
Bazı telefon ve tapletlerde uygulamalar var tabi onlarda üçret karşılığında iniyor

Ben bir kere deneme yaptım herhangi bir siteden denemiştim meraktan
Bazı telefon ve tapletlerde uygulamalar var tabi onlarda üçret karşılığında iniyor

ben Pucca'nın serisini o şekilde okudum, e kitap olarak yani. ama kişisel tercih meselesi hiç zevk almadım. o yüzden çok sıcak bakamıyorum o_O
ücretli e-kitaplar da var play store da görüyorum bazen ama hiç incelemedim sevmediğim için telefondan ya da bilgisayardan kitap okumayı o_O

ben Pucca'nın serisini o şekilde okudum, e kitap olarak yani. ama kişisel tercih meselesi hiç zevk almadım. o yüzden çok sıcak bakamıyorum o_O
ücretli e-kitaplar da var play store da görüyorum bazen ama hiç incelemedim sevmediğim için telefondan ya da bilgisayardan kitap okumayı o_O
Demi,taze kağırt kokusunu içine çekmesen o kitap kitap olmuyor :KK48:bende yapamadım :KK51:

Benim kilerde dün geldiydiÇok şükür kısa sürdü ziyaretleri :KK70: hemen gittiler :KK48:

Yorgunum efsoooo iş güç bitmiyi :KK43: iş iş yapyom habire
Ayakabıları olsa tuz koyacagım akabıları yok bunların :KK70:çok şükür atlatmışsın benimkiler örnek alsın :KK70:sağlık olsun kuzum sağlık olunca uğraşman daha iyi :KK51::KK14:

Ayakabıları olsa tuz koyacagım akabıları yok bunların :KK70:çok şükür atlatmışsın benimkiler örnek alsın :KK70:sağlık olsun kuzum sağlık olunca uğraşman daha iyi :KK51::KK14:
Ay inşallah bunlar tam deli dün görsen ablam konuştum kızım senin kafa bi milyon noldu sana içmişler gibi gülüyon diyo :'D ben normal de çok gülen biri değilim de :D

Öyle tabi sağlık var çok şükür

Bu kitaplardan birine başlayacağım.Fikri olan var mı?

20151204_205116.jpg

Ay inşallah bunlar tam deli dün görsen ablam konuştum kızım senin kafa bi milyon noldu sana içmişler gibi gülüyon diyo :'D ben normal de çok gülen biri değilim de :KK70:

Öyle tabi sağlık var çok şükür
:KK70:Bir ayranla sarhoş oluruz :KK70:çok şükür :KK60:

Ardam yok o_Oama şu an tamamen isim üzerinden gideceğim :KK53:ayrı hayatlar sanki aşk hikayesine benziyor o_O
Aile kavramını anlatıyormuş canım.Galiba ona başlayacağım.:KK22:

adra adra listedekilerin hiçbirini okumadım ama başlamadıysan Beyoğlu'nun en güzel abisi diyorum.
Benimde alınacaklar listemde olduğu için :KK53:

Bu arada 56 sayfa kaldı kitabımı bitirmem için.
Biraz mola verdim.
Devam edip bitirmeyi düşünüyorum.

Back