• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Demi,taze kağırt kokusunu içine çekmesen o kitap kitap olmuyor :KK48:bende yapamadım :KK51:
bana da öyle geliyor valla, ekrandan okuyamıyorum pek o_O ben bide cep boy kitapları da okuyamıyorum, kocaman olacak illa gözüme gözüme girecek yazılanlar :KK45:

bana da öyle geliyor valla, ekrandan okuyamıyorum pek o_O ben bide cep boy kitapları da okuyamıyorum, kocaman olacak illa gözüme gözüme girecek yazılanlar :KK45:
Gecen kitapcıya girdiğimizde rastladım cep boylarına çok sevimli :KK37:adam özeti diyince vaz geçttim :KK51:

Kızlar bu gecede geç yatarsam benim keçilere bir hafta daha davetye çıkakar gitmezler en iyisi uyuyayım :KK15:

O da doğru Ona bakmadım :110: özet diyince soğudum :p

ona hiç dikkat etmemişim bak, özetse zaten okunmaz ya o ne öyle :KK12:
Kızlar bu gecede geç yatarsam benim keçilere bir hafta daha davetye çıkakar gitmezler en iyisi uyuyayım :KK15:

sabaha keçilerin inşallah evlerine dönmüş olurlar, iyi geceler iyi uykular :KK15:

Benim keçiler bugün dağdan inmiş bana bi uğramak istemişler bugün hiç keyfim yok iş yapasımda yok bağaaa ne evdekiler zıkkımın pekini yesin :D ben kitap okucaaam :)
IMG_20151205_121415.jpg

Back