- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
- 823
En heyecanlı bölümlere gelmişsin.Bu arada 56 sayfa kaldı kitabımı bitirmem için.
Biraz mola verdim.
Devam edip bitirmeyi düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En heyecanlı bölümlere gelmişsin.Bu arada 56 sayfa kaldı kitabımı bitirmem için.
Biraz mola verdim.
Devam edip bitirmeyi düşünüyorum.
Evet ,bilgisayar başında bile 1-2 sayfa okuyup öyle devam ediyorum.En heyecanlı bölümlere gelmişsin.
Senin dediğin çıktı.Ama o cinayetliymiş.Ben pek hoşlanmam gerilimden.Onun için onu sonraya bıraktım.
bana da öyle geliyor valla, ekrandan okuyamıyorum pek ben bide cep boy kitapları da okuyamıyorum, kocaman olacak illa gözüme gözüme girecek yazılanlarDemi,taze kağırt kokusunu içine çekmesen o kitap kitap olmuyor bende yapamadım
Gecen kitapcıya girdiğimizde rastladım cep boylarına çok sevimli adam özeti diyince vaz geçttimbana da öyle geliyor valla, ekrandan okuyamıyorum pek ben bide cep boy kitapları da okuyamıyorum, kocaman olacak illa gözüme gözüme girecek yazılanlar
Gecen kitapcıya girdiğimizde rastladım cep boylarına çok sevimli adam özeti diyince vaz geçttim
O da doğru Ona bakmadım özet diyince soğudumçok küçük geliyor yazıları bana da, rahat edemiyorum
O da doğru Ona bakmadım özet diyince soğudum
Kızlar bu gecede geç yatarsam benim keçilere bir hafta daha davetye çıkakar gitmezler en iyisi uyuyayım
İyi geceler canım.Kızlar bu gecede geç yatarsam benim keçilere bir hafta daha davetye çıkakar gitmezler en iyisi uyuyayım
Aynen portakal receli evde vardı bukadar kitap buna nasıl sığdı dedim özet dediona hiç dikkat etmemişim bak, özetse zaten okunmaz ya o ne öyle
sabaha keçilerin inşallah evlerine dönmüş olurlar, iyi geceler iyi uykular
Sanada sağol kuzumİyi geceler canım.
simyacı'ya başladım