• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Estağfurullah canım.
İşin olmasa eminim ki gelirdin. :KK51:
Tabiki gelirim hatta sizin için geliyorum bir sorumluluk oluyor banada iyi geliyor :KK37: bu arda ben a101 bugün ugradım kalan kitaplara baktım mücizeler dükanın bir yumak mutluluk vardı onu aldım kitabın ucuz olmasını cok düşümüşdüm neden acaba diye biraz basım kalitesi düşük sadece:KK66:

Tabiki gelirim hatta sizin için geliyorum bir sorumluluk oluyor banada iyi geliyor :KK37: bu arda ben a101 bugün ugradım kalan kitaplara baktım mücizeler dükanın bir yumak mutluluk vardı onu aldım kitabın ucuz olmasını cok düşümüşdüm neden acaba diye biraz basım kalitesi düşük sadece:KK66:
Evet canım biraz kalitesi düşük biraz da boy farkı var .
Yinede okunur durumda :KK49:

Ben de Ayrı Hayat`lara başladım.Ağır gidiyor biraz.İnşallah bitiririm.:KK51:

Ben de Ayrı Hayat`lara başladım.Ağır gidiyor biraz.İnşallah bitiririm.:KK51:
Devam et bazı kitaplar bazen baştan şaşırta bilir devam et tatlım:KK19:
Ben kactım gözüm agrıdan çıkacak gibi gecerse gelirim gelemezsem allah rahatlık versin herkese :KK15:

Devam et bazı kitaplar bazen baştan şaşırta bilir devam et tatlım:KK19:
Ben kactım gözüm agrıdan çıkacak gibi gecerse gelirim gelemezsem allah rahatlık versin herkese :KK15:
Tamam devam ederim büyük ihtimalle:)

İyi geceler canım.:KK37:

sarah Jio'nun Mart Menekşeleri kitabında 260. sayfadayım. hikaye baya ilginç bir hal almaya başladı, sonunu merakla bekliyorum. bugün bitirrim umarım :KK51:

Günaydın kızlar.
Kaplumbağa hızımla 191'e geldim :)
Günaydın tatlım olsun buda bir başarı sonuçta ısınamadın :KK19:
Sabah serifleriniz hayr olsun hanımlar :KK36:bu hafta sonu kitabimi pek elime alamadım.. Misafirim. Vardı.. Dün yatmadan okudum öylede uyuya kalmisim.61.sayfadayim..:KK75:
amin :KK36: bende sabah çoçuları okula gönderdikten sonra başımın ağrısından uyuya kalmış biraz önce uyandım :eek:
Efser Efser doğum gününmüş galiba, dün hiç giremedim de şimdi gördüm :KK37: nice yıllara tatlım:KK37:, tüm dileklerin gerçekleşir umarım yeni yaşında :KK60:
Evet canım çok incesin çok sağol :KK60:
sarah Jio'nun Mart Menekşeleri kitabında 260. sayfadayım. hikaye baya ilginç bir hal almaya başladı, sonunu merakla bekliyorum. bugün bitirrim umarım :KK51:
Yorumlarını bekliyorum :KK9:

Ayın 2.Kitabı piruze ve oğulları
Eveeeet 6.günün sonunda kitabım bitti :KK45: yaşasın çoooook mutluyum iyiki kurstaki abla bana getirmiş iyiki iyiki kitabın ismini duyunca bile heycanlanıyordum çünkü çok merak içindeydim kitabın devamını okumak için hayır allahtan başka birşey isteseydim kabul olcakmış resmen:KK53: kitab süpeeeeeer ötesiydi artık o kadar heycanlandım ki sabah kitabı bitirdim...herkese önerebileceğim harika bir kitap..Ve son olar mücizeler inanın :KK16:

Sarah jionun kitapları hep öyledir insana jeycan veriyor su gibi okuyor insan bende geçen yıl okumuştum ne denir her zaman ki gibi sarah jio yapmış yapacağını

Ayın 2.Kitabı piruze ve oğulları
Eveeeet 6.günün sonunda kitabım bitti :KK45: yaşasın çoooook mutluyum iyiki kurstaki abla bana getirmiş iyiki iyiki kitabın ismini duyunca bile heycanlanıyordum çünkü çok merak içindeydim kitabın devamını okumak için hayır allahtan başka birşey isteseydim kabul olcakmış resmen:KK53: kitab süpeeeeeer ötesiydi artık o kadar heycanlandım ki sabah kitabı bitirdim...herkese önerebileceğim harika bir kitap..Ve son olar mücizeler inanın :KK16:
Bende çok merak ediyorum o kitabı .
Piruze'yi okuyalı epey oldu .Önce Piruze ardından Piruze ve Oğulları'nı okumam lazım .:KK53:

Back