• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

📚Kitap Kokusunu Özleyenler 📚

Sarah Jio Mart Menekşeleri bitti :KK51: burdan bir arkadaş tavsiye etmişti sanırım Böğürtlen Kışı, en yakın zamanda onu da temin edip okumak istiyorum :KK51:

yarından itibaren geçen elimden bıraktığım kitaba başlayacağım. Ransom Riggs - Bayan Peregrine'ın Tuhaf Çocukları :KK54:

tabi canım, insanın evi dağınık olabilir, kendi psikolojisi hazır olmayabilir. bu seferlik öyle olmuş demek, boşver takma kafana :KK51:
Cok şukur gecen gün evi bastan sona temizledim benim yamuk keciler birde migren agrilariyla karsılamak istemezdim

Günaydın tatlım olsun buda bir başarı sonuçta ısınamadın :KK19:

amin :KK36: bende sabah çoçuları okula gönderdikten sonra başımın ağrısından uyuya kalmış biraz önce uyandım :eek:

Evet canım çok incesin çok sağol :KK60:

Yorumlarını bekliyorum :KK9:
şifalar olsun canım.

Sarah Jio Mart Menekşeleri bitti :KK51: burdan bir arkadaş tavsiye etmişti sanırım Böğürtlen Kışı, en yakın zamanda onu da temin edip okumak istiyorum :KK51:

yarından itibaren geçen elimden bıraktığım kitaba başlayacağım. Ransom Riggs - Bayan Peregrine'ın Tuhaf Çocukları :KK54:
hımmmm böğürtlen kışı oku canım çok beğeneceksin..

Bu gün güzel bir mesaj geldi halk eğtimde osmanlıca için kontejyan dolmuş ve açılıyor :KK73:öz türçemizi öğremek bana heyacan veriyor :rolleyes:

Aralık okunanlar listesi
1.Kızım Olmadan Asla
2.Fareler ve İnsanlar
3.Yalnızlığın Kıyısında

Şimdi Günebakan Üçlemesi'ne başlıyorum.
Üçlemenin ilk kitabı Siyah Nefes :KK75:

Back