- 9 Ocak 2015
- 19.386
- 80.620
- 798
Bencede okumalısınBende çok merak ediyorum o kitabı .
Piruze'yi okuyalı epey oldu .Önce Piruze ardından Piruze ve Oğulları'nı okumam lazım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede okumalısınBende çok merak ediyorum o kitabı .
Piruze'yi okuyalı epey oldu .Önce Piruze ardından Piruze ve Oğulları'nı okumam lazım .
Davetsiz misafirim var
Yok cidden misafirim var habesiz olunca gerildim birazher ay gelenlerden mi
Yok cidden misafirim var habesiz olunca gerildim biraz
Misafiri severim ama birazda haberli olsun tabi öyle mutlakhee ben yanlış anlamışım o zaman habersiz misafir ben dde sevmem ama umduğunu değil bulduğunu yiyecek artık gerilme canım, gelen senin senin sohbetine gelmiştir zaten
Misafiri severim ama birazda haberli olsun tabi öyle mutlak
Cok şukur gecen gün evi bastan sona temizledim benim yamuk keciler birde migren agrilariyla karsılamak istemezdimtabi canım, insanın evi dağınık olabilir, kendi psikolojisi hazır olmayabilir. bu seferlik öyle olmuş demek, boşver takma kafana
Cok şukur gecen gün evi bastan sona temizledim benim yamuk keciler birde migren agrilariyla karsılamak istemezdim
Sağol tatlımEfserim doğum günün müydü.
Nice mutlu, huzurlu senelere tatlım
şifalar olsun canım.Günaydın tatlım olsun buda bir başarı sonuçta ısınamadın
amin bende sabah çoçuları okula gönderdikten sonra başımın ağrısından uyuya kalmış biraz önce uyandım
Evet canım çok incesin çok sağol
Yorumlarını bekliyorum
hımmmm böğürtlen kışı oku canım çok beğeneceksin..Sarah Jio Mart Menekşeleri bitti burdan bir arkadaş tavsiye etmişti sanırım Böğürtlen Kışı, en yakın zamanda onu da temin edip okumak istiyorum
yarından itibaren geçen elimden bıraktığım kitaba başlayacağım. Ransom Riggs - Bayan Peregrine'ın Tuhaf Çocukları
hımmmm böğürtlen kışı oku canım çok beğeneceksin..
Neden tatlım ısınamadın mı kitabaGünaydın kızlar :)
Bir kaç gündür okuyamadım bugün kitabı elime alıyorum artık
Sağol canımşifalar olsun canım.