Bilen arkadaşlar şimdi yardımcı olurlarCikip alamiyorum ogle tatlim ondan bana o lazim
Ben bir kere deneme yaptım herhangi bir siteden denemiştim meraktane kitap konusunda bi bilgim yok malesefgoogle da aratmak lazım bazı kitapların çıkıyor e-kitapları, ama sanırım yasal bir yol değil
Ben bir kere deneme yaptım herhangi bir siteden denemiştim meraktan
Bazı telefon ve tapletlerde uygulamalar var tabi onlarda üçret karşılığında iniyor
Demi,taze kağırt kokusunu içine çekmesen o kitap kitap olmuyorben Pucca'nın serisini o şekilde okudum, e kitap olarak yani. ama kişisel tercih meselesi hiç zevk almadım. o yüzden çok sıcak bakamıyorum
ücretli e-kitaplar da var play store da görüyorum bazen ama hiç incelemedim sevmediğim için telefondan ya da bilgisayardan kitap okumayı
Kuzum nerdesinBugün elime hiç kitap almadımşimdi başlıca. Okumaya
Benim kilerde dün geldiydiÇok şükür kısa sürdü ziyaretleriKuzum nerdesin
Benim keçiler ziyarete gelmiş kendileri pis misafirdir gitmiyolar
Ayakabıları olsa tuz koyacagım akabıları yok bunlarınBenim kilerde dün geldiydiÇok şükür kısa sürdü ziyaretlerihemen gittiler
Yorgunum efsoooo iş güç bitmiyiiş iş yapyom habire
Ay inşallah bunlar tam deli dün görsen ablam konuştum kızım senin kafa bi milyon noldu sana içmişler gibi gülüyon diyo :'D ben normal de çok gülen biri değilim deAyakabıları olsa tuz koyacagım akabıları yok bunlarınçok şükür atlatmışsın benimkiler örnek alsın sağlık olsun kuzum sağlık olunca uğraşman daha iyi
Ay inşallah bunlar tam deli dün görsen ablam konuştum kızım senin kafa bi milyon noldu sana içmişler gibi gülüyon diyo :'D ben normal de çok gülen biri değilim de
Öyle tabi sağlık var çok şükür
Ardam yok
Aile kavramını anlatıyormuş canım.Galiba ona başlayacağım.Ardam yokama şu an tamamen isim üzerinden gideceğim ayrı hayatlar sanki aşk hikayesine benziyor
Başla bakalım yorumlarını bekliyoruzAile kavramını anlatıyormuş canım.Galiba ona başlayacağım.
Tamam.Başla bakalım yorumlarını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?