- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
Günaydınis yerindeyim ve 10cayinda ve öğlen molasinda bu kitabı okuyorum..şu an 98 sayfasindayim. Piruze ve oğulları okuyacaklarimin arasında..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınis yerindeyim ve 10cayinda ve öğlen molasinda bu kitabı okuyorum..şu an 98 sayfasindayim. Piruze ve oğulları okuyacaklarimin arasında..
Keyifli okumalar canımmmGünaydınis yerindeyim ve 10cayinda ve öğlen molasinda bu kitabı okuyorum..şu an 98 sayfasindayim. Piruze ve oğulları okuyacaklarimin arasında..
Eki Görüntüle 1706479
Kolay gelsinBende temizlik var size özendim
Falcı baciyada at resmini....ohhh misss..Eki Görüntüle 1706531
Bende kitap yok kahve var
SevindimSelam kızlar.
Ben de kitabın 113. sayfasına geldim.
Sanki kısmen daha heyecanlanmaya başladı gibi.
Sevindim
Evet yapıyoruz sagol canımVallahi ben de Efserim
Temizlik yapıyorsun sanırım kolay gelsin sana da.
İkisde müthiş kitaplarKızlaar iyi akşamlar
Kaç gündür buraya girmemle çıkmam bir oluyo bir türlü yazamadım
Kürk mantolu madonnayı bitirdim
şimdi sergüzeşt'i okuyorum
Evet canım gerçekten çok güzellerİkisde müthiş kitaplar
Harikasın tatlım bende merak etmiştimKızlaar iyi akşamlar
Kaç gündür buraya girmemle çıkmam bir oluyo bir türlü yazamadım
Kürk mantolu madonnayı bitirdim
şimdi sergüzeşt'i okuyorum
Hangi kitaptı feracem ?Bugün 100 sayfa okudum 100.sayfadayım yani bi kaç güne biter büyük ihtimal akıcı güzel gidiyor
Güle güle kirlet diyeyim.Ben daha başlayamadım.Bugün temizlik ardından en güzel olanı miskinlik günümdü birazdan yatacagım ama 10 sayfa ilkemi yapmak istiyorum
Başlarsın sağol temizlikten sora koltuga oturub cakılma durumdayım çok yoruduğum söylenemezde bu kadar hareket bünyeme zararGüle güle kirlet diyeyim.Ben daha başlayamadım.
İnşallah.Hareket iyidir.Temizliğin en güzel yanı bittikten sonra içilen keyif kahvesidir.Başlarsın sağol temizlikten sora koltuga oturub cakılma durumdayım çok yoruduğum söylenemezde bu kadar hareket bünyeme zarar