Adra varya bende bir terslik ben başlamadan içtimİnşallah.Hareket iyidir. Temizliğin en güzel yanı bittikten sonra içilen keyif kahvesidir.
Hadi ya.Adra varya bende bir terslik ben başlamadan içtim
Onuda yapayım ben o zamanHadi ya.Olsun bundan sonra bitince de içersin adet yerini bulur.
Yok ya zevkler meselesi işte. Gayet normalsin.Onuda yapayım ben o zamannormal değilim
Var bişey çözemiyorumYok ya zevkler meselesi işte. Gayet normalsin.
Var bişey çözemiyorum
ayyy buraya bildirim yapmayı unutmuşum
Sarah Jio - Mart Menekşeleri 143. sayfadayım. sakin bir anlatımı ve merak uyandırıcı bir konusu var, bilgisayardaki işlerimi halledeyim bugün biraz daha okurum
Ben o kadına hayranım ya. :) Agapi hariç bütün kitaplarını beğendim. Okumadıysan Böğürtlen Kışı'nı da okumanı öneririm.
Harikasın tatlım bende merak etmiştim
ilk defa Sarah Jio kitabı okuyorum itiraf etmek gerekirseama tarzını anlatımını sevdim, Böğürtlen Kışı'nı da hemen listeme ekleyeceğim
Benim duygusal anıma mı denk geldi bilmiyorum o kitabı okurken ağlamıştım. Çoğu kişi ağlamış özellikle anne olanlar. :) Ben anne değilim ama içim bir tuhaf oldu.
Sarah Jio burada 1 milyondan fazla kitap satmış ki bizim ülkenin okuma oranı malum. :) Kadının instagram sayfasına bakıyorum yorumlara hep Türk
Burada çok fazla hayranı olduğu için son kitabı ilk burada basıldı. Öyle bir karar almış. Kitap fuarı vardı o gün 5 bin imza dağıtmış. 3,5 saat bekleyenler olmuş. Ben bir kitap evinde imza günü olduğunu bildiğim için gitmedim. Herkes bilmiyordu onu fazla reklamı olmadı. Oraya gittim, ya çok samimi çok içten birisi. Mutlaka oku bence. Yağmur Sonrası'da çok güzel ama Böğürten Kışı bir başka. O kitabı kaybettiğimi sanıp bir tane daha almıştım. Tanısam sana hediye edebilirdim.
Hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalarGeldim canımhayırlı cumalar kızlar
Tabi neden olmasınBen de size katilmak istiyorum kizlar:) soyle romantik icli bi kitap bilen varsa soylesin ekitap isterim ama)
Cikip alamiyorum ogle tatlim ondan bana o lazimTabi neden olmasınyanlız ben e kitaba ısınamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?