- Konu Sahibi nonameanymore
-
ya ben tam bir kahve tiryakisiyim. sabah mutlaka türk kahvesi öğleden sonra neskafe içiyorum. siyah çay 2-3 kupa, yeşil çay da 1-2 fincan. anlayacağın acaip bir kafein söz konusu. bu sıkıntı yaratacak diye korkuyorum. hamile kalınca da sıkıntı yaşıcam bırakamıcam diye acaip stres yaptım.
ilk aylarda bulantı yaşayanlar kilo veriyormuş doğru mu? umarım benim de öyle olur
ne güzel bol bol c vitamini almışsın. doktor listesini hatırlıyor musun?
hadi düşüğe sebep oluyor anlıyorum ama doğduktan sonra süte geçmesini neden yasaklıyorlar ki? bu kadar mı kötü? en fazla bebeği uyutmaz. annenin canı bu kadar çektiği ve öyle mutlu hissettiği birşey neden bu kadar zararlııııı? :44:
yani doktorum bana içki iç istersen ama kave içme didi :) ....ya işte kafein uykusuzluğun yanında stres falan da yapıyo ya.....
slm arkadaşlar..Benim kolestrol sorunum var..kolestrol oranım 220 iken 2 gün önce yaptırdığım tahlillerde 262 yükseldiğini gördüm( doktorum yediklerine cok dikkat et dedi..ekmek,pilav,makarna ve tatlıdan uzak durmalısın dedi..Bunları cildim için gittiğim cilt doktoru söyledi ama en yakın zamanda bir beslenme uzmanına danışmalıyım..49 kiloyum,bünyem ztn zayıf,onu yeme bunu yeme ay ztn zayıfım..Ne yiyeceğimi şaşırdım kızlar yaa pufff (
hamile kalmaya engel mi peki çok kahve içmek?
slm arkadaşlar..Benim kolestrol sorunum var..kolestrol oranım 220 iken 2 gün önce yaptırdığım tahlillerde 262 yükseldiğini gördüm( doktorum yediklerine cok dikkat et dedi..ekmek,pilav,makarna ve tatlıdan uzak durmalısın dedi..Bunları cildim için gittiğim cilt doktoru söyledi ama en yakın zamanda bir beslenme uzmanına danışmalıyım..49 kiloyum,bünyem ztn zayıf,onu yeme bunu yeme ay ztn zayıfım..Ne yiyeceğimi şaşırdım kızlar yaa pufff (
geçmiş olsun ...dün ender saraç kolesterol düşmesi için zencefili ısrarla önermişti.dene derim ben...
canım bence bunların yanında daha cok alkol sigara kafeinden uzak durulmalıymış
nasıl yapacağım peki canım,kaynatacak mıyım zencefili?
toz zencefili bi tatlı kaşığı, suyla yutuyosun..kök zencefili de kaynar suya bi miktar rendeleyip.2 taşım kaynatıp içilecekmiş.
yok değil canım ama bebek çabalarında asıl önemli olan eşinin de kahve içmemesi lazım.yani biz de öyle yaptık çünkü...eşim ve ben de kahveyi yiyecek durumdaydık..eşim iyice azalttı.bebek yapmaya çalışırken de içirmedim valla...şimdi bi tane daha düşünüyoruz ve o yüzden de eşime içirmemeye çalışıyorum ....
canım bende de aynı sorun var ama genetik. gerçi ben sen kadar zayıf değilim, azıcık kilo versem mutlaka etkiliyor ama senin de ya genetiktir ya da yaşam tarzın etkiliyordur. kolestrol düşürmek için bir sürü şey öneriyorlar ama mutlaka doktorla da konuş, belki lipid ilacı başlamak isterler.
tatlım benim, ben de neredeyse tam tersini duydum. özellikle ilişkiden önce eşinize türk kahvesi içirin sperm hareketliliğini arttiriyor diye. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?