Bolu///14

korkma canım korkarak gidersen sevemezsin ki keyfini çıkarmaya bak en azından etrafında başka yakın ilçeler çok bol bol gezersin sıkılmazsın Ankarada yakın büyükşehir olarak Abanta gidersin yedigöllere gidersin ooo çok gezecek yer var çok

korkma canım korkarak gidersen sevemezsin ki keyfini çıkarmaya bak en azından etrafında başka yakın ilçeler çok bol bol gezersin sıkılmazsın Ankarada yakın büyükşehir olarak Abanta gidersin yedigöllere gidersin ooo çok gezecek yer var çok

ınsalah canm saolasın alısmak zorundayım ankaraya devamlı gıder gelırım.:1rolleyes:

kızlar aranızda gerede,salur köyünden olan varmı. çocukluğum salurda geçti çok güzel bir köydü.babam o köyde memurdu çok sevmiştim

günaydın hemşolarım. boluda yaşayanınız varmı?hava nasıl kar yağdımı?çok özledim bolumu ve mecburiyet caddesini

Herkese slmmm....
Slm pelincan, ben Bolu'da yaşıyorum. Bolu şu an yağmurlu, geçen gün kar yağdı ama öğleye kadar eridi. Sanırım yağmurlardan sonra kar yağışları başlayacak burada.

Herkese slmmm....
Slm pelincan, ben Bolu'da yaşıyorum. Bolu şu an yağmurlu, geçen gün kar yağdı ama öğleye kadar eridi. Sanırım yağmurlardan sonra kar yağışları başlayacak burada.

a.s.çok şanslısın,boluda yaşamak çok güzel.bolumun karını,soğuğunu,bolu pazarını,mecburiyet caddesini,sıcacık insanını çok özledim. sen hangi mahalledesin.bolulumusun

günaydın hemşehrilerim
hepinize hayırlı cumalar diliyorum
ve memleketime kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum

kızlar aranızda kızmeslek lisesi mezunu varmı.yada 50.yıl orta okulundan mezuun

Ben de bolu yu çok seviyorum, havası, suyu, yeşili birbaşka. Mecburiyet caddesinide seviyorum :) Çarşıya çıktığımızda mecburen uğruyoruz, sanırım alışkanlık, uğramadan edemiyoruz bu caddeye şutarafagitti

sanırım bende seviyorum boluyu soğuk havasına rağmen insanlarıda güzel

Back