Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm yeniçağa bolunu küçük bir ilçesi gerede - mengen arasında kalıyor tayininizmi çıktı
günaydın hemşolarım. yeniçağ bolunun küçük sevimli bir ilçesi. evleri nasıl pek bilmem ama çok gelişmiş olmadığından eminim. ankaraya yakın alışverişe rahatlıkla gidebilirsin
günaydın hemşerilerim pelincan geldim bak öpüyorum seni
sszzkk canım evleri gecekondu gibi değil çok katlılar gredeye yakın gerede baya gelişmiş oraya bakara ama yeniçağada çok kötü hiç bişeyi olmayan biyer değil çokda lüks olmasada :)))
SSZZKK canını sıkma yeniçağı beğenmezsen ankara yolunda çaydurt var oradada oturabilirsin. boludan 10 km uzaklıkta. yeniçağada yakın. hem eşine hem boluya yakın olursun. yeniçağda otursanda sıkma canını insanımız yabancıya çok iyi davranır.helede ilçe insanları daha candan ve içtendir
canım ya özel olmazsa neden yalnız kalcaksın anlamadım gerede güzel mengenliyim ben mengende çok yakın yeniçağa küçük ve şirin bi yer ben çok seviyorum ama tabii gerede daha büyük oralara bakarak sıkma canını korkmada zarar gelecek insanlar değillerdir gerede daha mutaasıp bir kesimdir daha kapalıdır diğer ilçelere göre
haa öylemi tamam canım alışırsın ne var alışamayacak hiç üzülme alışırda gitmek istemezsin sonra :)))