Bolu///14

slm bende boluluyum ama balıkesirde yaşıyorum.3 yıldır burdayım.zhkml'de ortaokulu okudum.o zamanlar ortaokul vardı:))))keşi,sobanın üstünde kızarmış köy ekmeğine tereyağını çok özledim.bayramda inşallah boludayım.bu arada seben geliniyim

selam tatlım bende zhkmlisesinde okudum.denizlide yaşıyorum şimdilik.alpagutbey köylüyüm.yengem seben kesenözü lü.eşin bolulumu benim eşim eskişehirli. hersene mutlaka keş getiririm memleketimden.

slm bende eski alpağutbey mahallesi yeni izzetbaysal mahallesindenim.eşim kozyakalı 27 yaşındayım ablamlarda zhkml mezunu giyim ve ev idaresi

ben 93/94 nakış mezunuyum ablanları belkide tanıyorumdur.ailem hala alpagut bey mahallesinde oturuyor.eşin ne işle uğraşıyor

selam bu gün benden başka kimse girmemiş. nasılsınız.fiko, toprak nasılsın bugün girmemişsin bebişmi uyumadı.

günaydın hemşolarım. yeniçağ bolunun küçük sevimli bir ilçesi. evleri nasıl pek bilmem ama çok gelişmiş olmadığından eminim. ankaraya yakın alışverişe rahatlıkla gidebilirsin

günaydın hemşolarım. yeniçağ bolunun küçük sevimli bir ilçesi. evleri nasıl pek bilmem ama çok gelişmiş olmadığından eminim. ankaraya yakın alışverişe rahatlıkla gidebilirsin

COK SAOL VERDIGIN BILGI ICIN

umarım evlerı gece kondu gıbı degıldır.
sıkılıcam ozaman ama arada ankaraya gdıer gelırım ozaman.
merkezde oturrsam sureklı esımın yanına gtmem gerekıcek 35 km yol hergun gtmekte ölum :çok üzgünüm:

günaydın hemşerilerim pelincan geldim bak öpüyorum seni

sszzkk canım evleri gecekondu gibi değil çok katlılar gredeye yakın gerede baya gelişmiş oraya bakara ama yeniçağada çok kötü hiç bişeyi olmayan biyer değil çokda lüks olmasada :)))

günaydın hemşerilerim pelincan geldim bak öpüyorum seni

sszzkk canım evleri gecekondu gibi değil çok katlılar gredeye yakın gerede baya gelişmiş oraya bakara ama yeniçağada çok kötü hiç bişeyi olmayan biyer değil çokda lüks olmasada :)))

gerede cok yakınsa eger orda ev tutayım . sonucta yalnız kalıcam oyuzden arastıorum::çok üzgünüm:

SSZZKK canını sıkma yeniçağı beğenmezsen ankara yolunda çaydurt var oradada oturabilirsin. boludan 10 km uzaklıkta. yeniçağada yakın. hem eşine hem boluya yakın olursun. yeniçağda otursanda sıkma canını insanımız yabancıya çok iyi davranır.helede ilçe insanları daha candan ve içtendir

SSZZKK canını sıkma yeniçağı beğenmezsen ankara yolunda çaydurt var oradada oturabilirsin. boludan 10 km uzaklıkta. yeniçağada yakın. hem eşine hem boluya yakın olursun. yeniçağda otursanda sıkma canını insanımız yabancıya çok iyi davranır.helede ilçe insanları daha candan ve içtendir

ınsalah öle olur canım yaa cok korkuorum ya yapamazsam dıe :(
gerede gzuel dedıler ona bakıorum netten sölucem esımede belkı orda ev tutarız.hihoyyyt

canım ya özel olmazsa neden yalnız kalcaksın anlamadım gerede güzel mengenliyim ben mengende çok yakın yeniçağa küçük ve şirin bi yer ben çok seviyorum ama tabii gerede daha büyük oralara bakarak sıkma canını korkmada zarar gelecek insanlar değillerdir gerede daha mutaasıp bir kesimdir daha kapalıdır diğer ilçelere göre

canım ya özel olmazsa neden yalnız kalcaksın anlamadım gerede güzel mengenliyim ben mengende çok yakın yeniçağa küçük ve şirin bi yer ben çok seviyorum ama tabii gerede daha büyük oralara bakarak sıkma canını korkmada zarar gelecek insanlar değillerdir gerede daha mutaasıp bir kesimdir daha kapalıdır diğer ilçelere göre

cnm yalnız kalıcam derken esım dısında kımse olmucak aılem uzakta kayınvalıdemde zuak kalıcak bana oyzuden ınsalah alısabılırım oralara :çok üzgünüm:

haa öylemi tamam canım alışırsın ne var alışamayacak hiç üzülme alışırda gitmek istemezsin sonra :)))

haa öylemi tamam canım alışırsın ne var alışamayacak hiç üzülme alışırda gitmek istemezsin sonra :)))

ınsalah öle olurum mayıs sonu hazıran bası gıbı dugunumuz olucak.oyuzden ılkkez uzaklasıcam aılemden oyuzden yasayacagım yrde önemlı benım ıcın:( buyuzden korkuorum:1no2:

Back