Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay be ne necatiymiş ...kız ısırgan karıştırdın ortalığı valla..hafiye olduk..
ben de öğrendim necatiyi, gölcükte yaşıyormuş, iki oğlu bir de kızı varmış, eşi de galiba kuaförmüşş
Süper hafiye bu arada senide çokCADIARZUCADIARZU merak ettim hani biliyormusun.Acayip tanışasım var seninle.Toprağım kan çekti. Nerede oturuyorsun bakimmmm.![]()
tanışalım canım ; 27 yaşındayım 7,5 aylık hamileyim..avatardaki benim resmim ..geçen hafta gölcükteydim..donanma sokakta teyzem oturuyor..ayol bilsem necatiye selam yollardım..
valla babam sağolsun abisi arkadaşıymış babamın..evet ensesi kalın bi abiymiş..
neyse boşver necatiyi o bitti şimdi sırada kim var ..hihoyyythihoyyyt
necati yi bulduk, topik durdu kızlar yakaydirigubbakcemile3, uyanın canlanın bolulular, herkes bayram telaşesinde galibahihoyyyt
şimdiden herkese iyi bayramlar dilerima.s. ilerde torunlarınıza anlatacağınız güzellikte bir bayram yaşarsınız...
Arkadaşlar bişi sorcam..boluda şöyle 2+1 kaloriferli kiralık ev fiyatları ne kadar ortalama.merkezden
selam millet..yaw ısırgancım kaybolmadım şekerim de malum hamilelik ..son haftalarım fazla takılamıyorum nette..ne var ne çok ::)) siz nerdesiniz bakim bayramdan beri boşlanmış buralar..
selam millet..yaw ısırgancım kaybolmadım şekerim de malum hamilelik ..son haftalarım fazla takılamıyorum nette..ne var ne çok ::)) siz nerdesiniz bakim bayramdan beri boşlanmış buralar..
Şekerim bende bu kız erken doğum yaptı falan diye düşündüm. Ee sen şimdi bebişgelince hepten unutursun bizi.:a015: Neyse hadi hayırlısı bakalım.:1hug:
yok canım doğurmadım daha :)) ama sanırım doğumdan sonra sık gelemem..dur bakalım bakıcaz..
huhuuuuuuuuuuu ben bolulu değilem düzce'liyem
eh bir zamanlar iç içe yaşadık ve koptuk şimdik komşu olduk a.s
ama düzce'emde değil istanbulda oturuyorum burda evliyim
arada sizleri ziyarete gelirim
pelincan arkadaşım davetin için sağol gülüm görüşmek üzere öptüm hepinizi güzeller:1hug: