• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bolu///14

kızlar bolulular nerdesiniz:teytey: bi buluşma yapalım dedim ya hadi neden kimse cevap yazmıyor tanışmak istemiyomusunuz....senağlama:oklava:

Olmaz böyle bir şey yaa.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:Karnıma ağrılar girdi gülmekten süpersiniz.Harbiden adamı buldunuz bravo size.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Evet soyadı Başol'du.Abisi Mehmet kalantor bir abi.Sizin sayenizde yaşam bilgileride tazelendi.(Hani çok lazım ya bana).lülülülülülülülülülülülü Neyse süper eğleniyoruz ama.Sherlok Holmes gibide oldunuz bu arada.En son Göynük'te yaşıyordu, gene dikiş tutturamadı demekki döndü Gölcüğe. Çok üzüldüm ben şimdi Göynük'e gidince kim beni gölge gibi izleyecekkk, kim kafama çay bardağı düşürecek:kahve: tüh ya olmadı şimdiii.Çok üzüldüm çok.:asigim: Artık bende Gölcüğe giderim gesmeyeee dimiii.:teytey:

Son düzenleme:
Süper hafiye bu arada senide çokCADIARZUCADIARZU merak ettim hani biliyormusun.Acayip tanışasım var seninle.Toprağım kan çekti. Nerede oturuyorsun bakimmmm.kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

tanışalım canım ; 27 yaşındayım 7,5 aylık hamileyim..avatardaki benim resmim ..geçen hafta gölcükteydim..donanma sokakta teyzem oturuyor..ayol bilsem necatiye selam yollardım..
valla babam sağolsun abisi arkadaşıymış babamın..evet ensesi kalın bi abiymiş..
neyse boşver necatiyi o bitti şimdi sırada kim var ..hihoyyythihoyyyt

tanışalım canım ; 27 yaşındayım 7,5 aylık hamileyim..avatardaki benim resmim ..geçen hafta gölcükteydim..donanma sokakta teyzem oturuyor..ayol bilsem necatiye selam yollardım..
valla babam sağolsun abisi arkadaşıymış babamın..evet ensesi kalın bi abiymiş..
neyse boşver necatiyi o bitti şimdi sırada kim var ..hihoyyythihoyyyt

Ben sıramı savdım şekerim sıra sizde.Siz anlatın bakalım sonra bir tane daha buluruz eski sevgililerden liste kalabalık dermişim.:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
Donanma sokağının benim gördüğüm son hali hafızamda kazılı,unutamıyorum.

Son düzenleme:
benneyaptımkibenneyaptımkiBenim hemşehriler yalan oldu.senağlamaNerelerdesiniz alooooo.Kız Eylül neredesin sen bakimmm.Eylül ayı çıkmadı daha ama sen savruldun gittin sonbahar rüzgarları ile.kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

necati yi bulduk, topik durdu kızlar yakaydirigubbakcemile3, uyanın canlanın bolulular, herkes bayram telaşesinde galibahihoyyyt

şimdiden herkese iyi bayramlar dilerima.s. ilerde torunlarınıza anlatacağınız güzellikte bir bayram yaşarsınız...

necati yi bulduk, topik durdu kızlar yakaydirigubbakcemile3, uyanın canlanın bolulular, herkes bayram telaşesinde galibahihoyyyt

şimdiden herkese iyi bayramlar dilerima.s. ilerde torunlarınıza anlatacağınız güzellikte bir bayram yaşarsınız...

Evet yani ya topiğin hareketi sengözlerimebaksanabNecati'ye bağlıymış.Şimdi topik hareketlensin diye bir Necati:sm_cool: dahamı bulalım.Olmadı CADIARZUyani şimdi.Hadi canlanın bakalım.:teytey:
Herkese mutlu bayramlar.a.s.a.s.a.s.

Arkadaşlar bişi sorcam..boluda şöyle 2+1 kaloriferli kiralık ev fiyatları ne kadar ortalama.merkezden

selam millet..yaw ısırgancım kaybolmadım şekerim de malum hamilelik ..son haftalarım fazla takılamıyorum nette..ne var ne çok ::)) siz nerdesiniz bakim bayramdan beri boşlanmış buralar..

Arkadaşlar bişi sorcam..boluda şöyle 2+1 kaloriferli kiralık ev fiyatları ne kadar ortalama.merkezden

canım ben bolu merkezde oturmuyorum, ama bolu'da kiraların çok yüksek olduğunu biliyorum, kaloriferli evler 400 den başlıyordur diye düşünüyorum, diğer arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilirler

selam millet..yaw ısırgancım kaybolmadım şekerim de malum hamilelik ..son haftalarım fazla takılamıyorum nette..ne var ne çok ::)) siz nerdesiniz bakim bayramdan beri boşlanmış buralar..

Şekerim bende bu kız erken doğum yaptı falan diye düşündüm. Ee sen şimdi doğum :emir_bebek::emir_bebek:yapınca hepten kaybolursun artık, hadi hayırlısı bakalım.:teselli::teselli:

Şekerim bende bu kız erken doğum yaptı falan diye düşündüm. Ee sen şimdi bebiş :emir_bebek::emir_bebek:gelince hepten unutursun bizi.:a015: Neyse hadi hayırlısı bakalım.:1hug:

Şekerim bende bu kız erken doğum yaptı falan diye düşündüm. Ee sen şimdi bebiş :emir_bebek::emir_bebek:gelince hepten unutursun bizi.:a015: Neyse hadi hayırlısı bakalım.:1hug:

yok canım doğurmadım daha :)) ama sanırım doğumdan sonra sık gelemem..dur bakalım bakıcaz..

huhuuuuuuuuuuu ben bolulu değilem düzce'liyem
eh bir zamanlar iç içe yaşadık ve koptuk şimdik komşu olduk a.s
ama düzce'emde değil istanbulda oturuyorum burda evliyim
arada sizleri ziyarete gelirim
pelincan arkadaşım davetin için sağol gülüm görüşmek üzere öptüm hepinizi güzeller:1hug:

huhuuuuuuuuuuu ben bolulu değilem düzce'liyem
eh bir zamanlar iç içe yaşadık ve koptuk şimdik komşu olduk a.s
ama düzce'emde değil istanbulda oturuyorum burda evliyim
arada sizleri ziyarete gelirim
pelincan arkadaşım davetin için sağol gülüm görüşmek üzere öptüm hepinizi güzeller:1hug:

a.s.ben boluluyum amcamlar düzcede yaşıyorlar bence bolu düzce birbirinin kardeşi.malesef bende bolumda yaşamıyorum denizlide yaşıyorum.arasıra değil herzaman aramıza bekleriz:nazar:

hanımlar sayfamızı hareketlendirelim.mesela zayıflamak isteyenler bana müracaat etsinler

Back