- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
bende kpss hazırlanıyorum dershaneye falan gidiyo musun ? hatta kpss topiğimiz var oraya da beklrimAynen canım kpssye hazırlanıyorum şimdi gördüm mesajını :/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kpss hazırlanıyorum dershaneye falan gidiyo musun ? hatta kpss topiğimiz var oraya da beklrimAynen canım kpssye hazırlanıyorum şimdi gördüm mesajını :/
hay maşalllah bencede bolulu olmuşsunuz artık :)))Merhaba herkese ben de bolulu sayılırım 16 yıldır burdayımseviyorum Boluyu
![]()
Evet gidiyorum sen gidiyo musun hangisine ? :)bende kpss hazırlanıyorum dershaneye falan gidiyo musun ? hatta kpss topiğimiz var oraya da beklrim
İhtiyaçdayim canım sen ?Evet gidiyorum sen gidiyo musun hangisine ? :)
Oha bendeİhtiyaçdayim canım sen ?
Ohaaaa bencedeeeOha bende![]()
Olabilir vallahi belki de aynı derslere bile giriyoruzOhaaaa bencedeeeTesadüfe bak ya
Belki de yüz göre falan da tanıyoruz birbirimizi![]()
Aynennn olabilir bölüm ne seninOlabilir vallahi belki de aynı derslere bile giriyoruz![]()
Okul öncesi öğretmenliği senin ?Aynennn olabilir bölüm ne senin
yok canım benim ben önlisanstan giricem sen öğretmenlık mi ???Okul öncesi öğretmenliği senin ?
Aynen tatlım o zaman karşılsşmamışızdır sizin günler saatler farklı sanırımyok canım benim ben önlisanstan giricem sen öğretmenlık mi ???
Hafta içi akşam 7 de başlıyor benim 4 gün gidiyorum :)Aynen tatlım o zaman karşılsşmamışızdır sizin günler saatler farklı sanırım
O zaman görmemişizdir birbirimizi 0 ihtimalBende gündüz gidiyorum sadece canım :) en geç 5.10 da bitiyor derslerim