Bolu///14

ah Bolu ah.... sewiorum seni:1closedeyes: taşını toprağını hawanı insanlarını....Bolu beyini :))umarım kısa zamanda tekrar sana gelebilirim....:1rolleyes:

ah Bolu ah.... sewiorum seni:1closedeyes: taşını toprağını hawanı insanlarını....Bolu beyini :))umarım kısa zamanda tekrar sana gelebilirim....:1rolleyes:

:lepi:hemşo sen bolumun neresindensin. nerde yaşıyorsun. bende çok özledim memleketimi,caddeyi ve insanlarını bu sayfayı hareketlendirelimmmmm:teytey:

Bolu buz gibi hava var çok güzel kar var kimse uğramayınca bende uğramadım sanırım sitede fazla bolulu yok:)

bolumun karını,soğuğunu çok özledim. karda yürürken ayaklarımın çıkaettığı o tatlı seside özledim 6senedir kar görmedim.14 yıl oldu memleketimden çıkalı şimdiki aklım olsaa hiç memurla evlenmezdimm .keşşşke bolulu biriyle evlenip bolumda otursaydımm.cadde şimdi nasılda güzeldir ah ah benim yerimede tadını çıkart

ıstanbul memleket,boluda mekanım hemşo :) bolu her mewsim başkaa gerçi orda 2 ay bahar 10 ay kış ama olsun oranın soğuk hawası bıle ınanın ıcımı ısıtıor....

ahh şimdi boluda olsaydım annem yakardı sobamızı sıcacık.keşli cevizli bi makarna yapardı,babamda roma dondurmacısından tuzlu çekirdek alırdı ooh gel keyfim gel.yüzyıllardır memleketimde kış yaşamadım gibi geliyor

nabersiniz bolulu hanımlar
pelincan sende memleket hasreti cekiyon diymi
ay ay bende olsaydım memleketimde özledim vallah kışları gerçekten cok güzel oluyor ya

kışları güzel ama çok soğuk şimdi dışarda bembeyaz kar var buyrum gelin misafir edseyim sizi memeleketinizde:)

nabersiniz bolulu hanımlar
pelincan sende memleket hasreti cekiyon diymi
ay ay bende olsaydım memleketimde özledim vallah kışları gerçekten cok güzel oluyor ya

merhaba hemşom ben buralardayımm. 2 gündür korku içindeyiz sayısı 30 u geçen depremler yaşıyoruz denizlide moralim altüst oldu:nazar:

boludan geleli 4 gün oldu.20 gün kaldım havasını çok özlemişim ama dışarı pek fazla çıkamadım çocuk küçük malum.geleceğimiz gün kar fena bastırdı.yarım saat farkla yolda kalmaktan kurtardık bizim arkamızdan tır kaymış yol 12 saat kapalı kalmış.bizde kaydık ama allah kurtardı.zor bi yolculuktan sonra evimdeyim.bolulu olupta gidemeyenlerin yerine patatesli köy ekmeği yedim.kabaklı gözleme,höşmerim kökez suyu bol oksijenli dağ havasından tattım geldim.darısı gidemeyenlere

boludan geleli 4 gün oldu.20 gün kaldım havasını çok özlemişim ama dışarı pek fazla çıkamadım çocuk küçük malum.geleceğimiz gün kar fena bastırdı.yarım saat farkla yolda kalmaktan kurtardık bizim arkamızdan tır kaymış yol 12 saat kapalı kalmış.bizde kaydık ama allah kurtardı.zor bi yolculuktan sonra evimdeyim.bolulu olupta gidemeyenlerin yerine patatesli köy ekmeği yedim.kabaklı gözleme,höşmerim kökez suyu bol oksijenli dağ havasından tattım geldim.darısı gidemeyenlere

fiko cum nezamandır yoktun demek memlekete gittin senin adına çok sevindim.bebekle yolculuk çok zoroluyor bilirim hele kış günü dahada çekilmez.mecburiyet caddesinde turladınmı ,eski günlerin tadını vermiyor dimi. eskiden eş yok çocuk yok,sorumluluk yok herşey çok güzeldi .gerçi şimdide hayatın getirdiği güzellikleri yaşıyoruz.ahbe bacım canımı çektirdin bayılırım patedeli köy ekmeğine,üzerine köy tereyağı off harika olurdu sana afiyet olsun bol bol süt olmuştur bebişine:emir_bebek:fırsat buldukça sayfamıza bekleriz:nazar:

Back