Bol bebiş topiği

kızlar ben geldim aldım testi fakat ihycm yok halen beklıycem cişimin gelmesi bakalım nolcak ayşe ve deep istedgnz içn yapıyorum.. eyer ki cıkmazsa bi daha yapmıyım soktrucu alcam hayırlısı neyse o cıksın sizde dua edin bakalım :KK5::KK5::KK5::KK5:

Ayşe canım hayırlı olsun... ÇOK ÇOK sevindim senin adına... Darısı keseyi görmeyi pıt pıtlarını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Rabbim bu mutluluğu hasretle bekleyen herkese nasip etsin inşallah...

Ayşe canım hayırlı olsun... ÇOK ÇOK sevindim senin adına... Darısı keseyi görmeyi pıt pıtlarını duymayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Rabbim bu mutluluğu hasretle bekleyen herkese nasip etsin inşallah...

Amiiiiin canımmmm.Ezanlar vakti kabul olsun dualarımız....

Aminn canım..Darısı başınıza inşallah en kısa zamanda

ayseciğim demek ki hiç takmamak gerekiyormuş dimi nasıl bu ay nasip etti sana yok ateşim düşüyo falan demedik mi biz sana Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizin hamileliğini:emir_bebek::nazar::KK16:

ayyyy güzel oluyomuş bunları koymak....:KK53:

Amiiiiin canımmmm.Ezanlar vakti kabul olsun dualarımız....

ayseeee kızz ben geçmişi okuyamadım
biri tebrik etmmiş senii
heyecan yaptımm yoksaammm yoksammmm
hamiş misin kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
cevap ver cabukkkk
okuyamamm vallaa gecmişi falannnn:KK52:

evt kuşum biz kız hamile valla :21::21::21::21::21::21::21:

anammm cok sevindim

ayse

cok cok sevindim tatlım ne güzel haber
bak gördünmü yok ateşim düştü yok bilmem nee diye diye deli ettin beni burda
Al sana işte okadar olumsuzluğa rağmen geldi bebeğin
Allah sağ sağlim kucağına da almayı nasip etsin cnm
eeeee şimdi bi hamiş topiği yakışmazmı ama bizeeee..=)hahahahhahahahah:KK52::KK52::KK52::KK52:

tebrik ederim canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah:KK16::KK16::KK16::KK16::21::21::21::21:
Amiiinn canımm hep beraber inşalllahhh:KK16::KK16::KK16::KK16:

anammm tazeee minnakk dahaaaa
benimde 21 küsür cıkmıştı
ayy ayy ayyy cok gusel yarın dan sonra tekrarlıyosun testi bilosun dimi:KK34:

Yarınmı ertesi günmü?Perşembe gideyim demiştim bende.Şöyle göklere çıksın değer.İkizlerim için....:emir_bebek::emir_bebek:

X