Bol bebiş topiği

Bende 5 gun kala yapmistim. Cikmadi.evet insan vucudunu taniyor.ama bir umut iste.adet oncesi sikintilar. Hamilelik belirtileriyle benziyormus. Oyzden acaba diyorim.ilk hamileligimde hic hatirlamiyorrum nasildi?ogrenmeden bulantim baslamisti onu hatitliyorum

irmegan
tatlımm saoll canım benimmm...
darısı bekleyen herkeslerin başına tez zamanda
cevommm
kızzzzzzzzz çift cizginmi oldu seninnnn
kızım daha test yapcam yapcam dicene yürü git b kan ver yaaa
nasıl dayanıyosun sen bölee anlamadım ben catlıcamm
gelcem şimdi yanına

Bide Ebbi nerde yaa daha yazmamış hiç bişeyyy??

Al al al al al yap ya aman ne olcak sankim negatf olursa bile dersin erkende ondan çıkmadı die teselli, ederük biz seni burda
Yaptım şekerüm 5 Çizgi çıktı beşizmiş

kuzum batıp mi gecıyor nasıl oluyor?
Sık sık ama kısa süreli şekerim..

Yaptım bile irmegan.Ben sabırsızım test konusunda.Aklımda duracağına cebimde dursun

ayse
senin kaç gunun kaldı kızz huniliii

444444 gün kaldı Tuğraaaaa..Batmalar başlayınca test yaptım az önce.Beşiz çıktı

sana da beşiz yakışır ayşem :)

ahahahahahaaaa 5'iz haaa süpersin şekerimmm.... testi atma yarına sakla belki bişeyler pırtlar sonradan

Kızlar selamun aleyküm yaaaaaaaaaaa ben artık bu ay bebişim gelsin istiyorum dua edin bana...
Ben hapinize ediyorum bat 12 ocak bakalım ne olacak,aşırı yorgunluk halsizlik var inşaallah tutmuştur minnakım :)
Babasıda acaba bebiştenmi böylesin falan diyor beni umutlandırıyor duaduadua.....
İnşaallah burdan bebiş müjdeleri veririz...

hahahaaaa ne para harcadım bende yaaa....

4 ay = 5 adet döngüsü x aylık ortalama ortalama test sayısı 3 =15 test x 3TL =45 tl + 19.90tl (1.ovu paketi)+23.00 (2.ovu paketi) +aktara verilen ortalama 15 TL+Folikasit (15TLX3KUTU) 45 TL + doktor muayenesi ortalaması 100TL + tahliller 50TL =297,90TL
Daha şimdiden pahalıya mal olmaya başladı bu sıpalar.Allah sonumuzu hayra çıkarsın

hahahaaaa ne para harcadım bende yaaa....

Yaa biz kadınlar hepimiz aynıyız demekki bende yanlız olduğumu sanıyordum. ama bu ay bekleyeceğim 15 ine kadar. bakalım inşaallah kırmızılar gelmez canlarım..
Birzdan sohbete gideceğim hepinize özzzzzzzzzzzeeeeeel dua edeceğim,olanlar inşaallah sağsalim kucaklarına alır olmayanlarda müjdelarini alır..
Booool Bebiş Müjdeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)

Aleyküm selam canımm.İnşallah tutmuştur bebeğin.İnşallah hepimizinki gelir bu ay.Benim bat 11 ocak.İnşallah peşpeşe veririz haberleri

Kızlar bat 9 ocak az kaldı bende her an adet olacakmış ağrısı var. göğüslerim aralık 28 den beri şiş halde. yarın zaten doktor randevum var. bu ay kendime hiç idikkat etmedim ağır da kaldırdım her işi yaptım nasıl olsa olmuyor diye:) benimki yine özletmez kendini 9 oldumu bir dakika durmaz gösterir kendini.

HAHAHAAAAaaaaaa kız nasıl hesapladın Alllah iğliğini versin,tabi sen bide benim 21 ayda harcadıklarımı hesapla istersen :)
2 düşük bir kimyasal gebelik doktor parası gün aşırı hcg testi parası valla dediğin gibi :)

Aleyküm selam canımm.İnşallah tutmuştur bebeğin.İnşallah hepimizinki gelir bu ay.Benim bat 11 ocak.İnşallah peşpeşe veririz haberleri

Ayşeeeeeeeeeeeeeeem benim en iyi dostlarımın klardeşlerimiz adaşısın çooook güzel....
İnşaallah tatlım Alllahu teala birbirimizi yaptığımız karşılıksız dualar hürmetineee versin minnaklarımızı. beraber olacak bebiş müjdelerimiz ayşem 1 gün küçük olacak benimki :)

canım benim ya tabi bir sürü masraf test ücretleri ovulasyon falan derken. Tabi bunun yanında umutların sönmesi ve tabi yeni bir ayla tekrar yeşermesi paha biçilemez

İnşallah hepimizin son testleri olur yaptığı.İnşallah evdeki orkidler dolap bekler 9 ay.İnşallah doktorlarımıza sonunda oldu demeye gideriz bi daha ki sefere.İnşallah beslenme şekilleri ve doğum yöntemleri hakkında bilgilerimizi paylaşırız bundan sonraki aylarda.Cinsiyetlerimizi öğreniriz inşallah.İsimlere karar veririz beraberce.Eşyalara bakarız,odalar döşeriz hep beraber.İnşallahhh

Ben gittim kızlar inşaaallah haberleşelim birbirimizi soralım :)
Güzel haberler alalım :)

Mrb canm benim bat 9 ocak. Bu sabah benimde agrilarim basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…