-
- Konu Sahibi semplice_signora
Test yapmadın mı yakınlarda?Ben 2 gün kala yaparım diyorum.İnsan hissediyor adet olacağını.Geçen aylarda bende öyle olmuştum.Bugün kesin gelir dediğim gün geldi kırmızılarım.Tanıyoruz vücudumuzu hepimiz.İnşallah yanılıyorsundur da bebeğin belirtileridir bunlar
Bence de.Dün sabah yaptım çıkmadı çünkü.Ama batmalar bugün başladı.Olmayacak da hayırlısıyla bi geçeydi 4 gün.İnsan umut ediyor yine de..
Yaptım şekerümAl al al al alyap ya aman ne olcak sankim negatf olursa bile dersin erkende ondan çıkmadı die teselli, ederük biz seni burda
Sık sık ama kısa süreli şekerim..kuzum batıp mi gecıyor nasıl oluyor?
Yaptım bile irmegan.Ben sabırsızım test konusunda.Aklımda duracağına cebimde dursunbatmalara çok takılma bence çünkü regl önceside baya bi oluyo.. en önemli belirti bana kalırsa kremsi akıntı benim ilk nasıl başladıysa hala aynı kıvamda devam ediyo... az kaldı canım accık daha sabrett yarın test yaparsın olmazsaaaa
ayse
senin kaç gunun kaldı kızz huniliii
Yaptım şekerüm5 Çizgi çıktı beşizmiş
Sık sık ama kısa süreli şekerim..
Yaptım bile irmegan.Ben sabırsızım test konusunda.Aklımda duracağına cebimde dursun
444444 gün kaldı Tuğraaaaa..Batmalar başlayınca test yaptım az önce.Beşiz çıktı
Yaptım şekerüm5 Çizgi çıktı beşizmiş
Sık sık ama kısa süreli şekerim..
Yaptım bile irmegan.Ben sabırsızım test konusunda.Aklımda duracağına cebimde dursun
444444 gün kaldı Tuğraaaaa..Batmalar başlayınca test yaptım az önce.Beşiz çıktı
ahahahahahaaaa5'iz haaa süpersin şekerimmm.... testi atma yarına sakla belki bişeyler pırtlar sonradan
kız geldinmı napıyon naslsın???
Atmadım.1-2 gün saklıyorum sonra atıyorum testleri.Yoksa onlara da evde bi oda açmak zorunda kalacağım
hahahaaaane para harcadım bende yaaa....
hahahaaaane para harcadım bende yaaa....
Kızlar selamun aleyküm yaaaaaaaaaaa ben artık bu ay bebişim gelsin istiyorum dua edin bana...
Ben hapinize ediyorum bat 12 ocak bakalım ne olacak,aşırı yorgunluk halsizlik var inşaallah tutmuştur minnakım :)
Babasıda acaba bebiştenmi böylesin falan diyor beni umutlandırıyor duaduadua.....
İnşaallah burdan bebiş müjdeleri veririz...
4 ay = 5 adet döngüsü x aylık ortalama ortalama test sayısı 3 =15 test x 3TL =45 tl + 19.90tl (1.ovu paketi)+23.00 (2.ovu paketi) +aktara verilen ortalama 15 TL+Folikasit (15TLX3KUTU) 45 TL + doktor muayenesi ortalaması 100TL + tahliller 50TL =297,90TL
Daha şimdiden pahalıya mal olmaya başladı bu sıpalar.Allah sonumuzu hayra çıkarsın
Aleyküm selam canımm.İnşallah tutmuştur bebeğin.İnşallah hepimizinki gelir bu ay.Benim bat 11 ocak.İnşallah peşpeşe veririz haberleri
HAHAHAAAAaaaaaa kız nasıl hesapladın Alllah iğliğini versin,tabi sen bide benim 21 ayda harcadıklarımı hesapla istersen :)
2 düşük bir kimyasal gebelik doktor parası gün aşırı hcg testi parası valla dediğin gibi :)
Ayşeeeeeeeeeeeeeeem benim en iyi dostlarımın klardeşlerimiz adaşısın çooook güzel....
İnşaallah tatlım Alllahu teala birbirimizi yaptığımız karşılıksız dualar hürmetineee versin minnaklarımızı. beraber olacak bebiş müjdelerimiz ayşem 1 gün küçük olacak benimki :)
Kızlar bat 9 ocak az kaldı bende her an adet olacakmış ağrısı var. göğüslerim aralık 28 den beri şiş halde. yarın zaten doktor randevum var. bu ay kendime hiç idikkat etmedim ağır da kaldırdım her işi yaptım nasıl olsa olmuyor diye:) benimki yine özletmez kendini 9 oldumu bir dakika durmaz gösterir kendini.