Bol bebiş topiği

Bana test yapmak pek nasip olmuyor adetim hiç gecikmeyince sağolsun. Aldığım testleri de adetten bir kaç gün önce yapayım dedim kullanmış olmak için:)) Halime gülsem mi ağlasam mı bende bilemedim vallahi.

Bana test yapmak pek nasip olmuyor adetim hiç gecikmeyince sağolsun. Aldığım testleri de adetten bir kaç gün önce yapayım dedim kullanmış olmak için:)) Halime gülsem mi ağlasam mı bende bilemedim vallahi.

İyi sabırlısın adete kadar bekleyebiliyorsun.Bana bi kıvılcım yeter test yapmam için :))

kızlar ben geldım test sonucumu aldım beta-hcg <1,2 :KK43: gebelık yok..ne yapacagımı sasırım hala kırmızılar gelmıyo calısmalara böyle devammı etsem anlamadım

İyi sabırlısın adete kadar bekleyebiliyorsun.Bana bi kıvılcım yeter test yapmam için :))

ben kendimi şartlandırdım nasıl olsa negatif çıkar diye yapmıyorum :) teste ödeyeceğim ücreti çikolatayla kapatıyorum çünkü adetim yolda biliyorum evdeki çikolatanın dibini tükettiğim zaman:)

kızlar ben geldım test sonucumu aldım beta-hcg <1,2 :KK43: gebelık yok..ne yapacagımı sasırım hala kırmızılar gelmıyo calısmalara böyle devammı etsem anlamadım

:44::44::44::44::44::44::44: Allah Allah neden bu kadar düşük çıkmışki.:44::44::44::44::44: Doktorun söktürücümü verecek şimdi?Öyle mi söylemişti geçen hafta.Sordunmu?

canım sakın moralini bozma..bebeklerimiz nazlanıyor..bende senin gibi olmuştum..günlerim geçtiği için kan testi yaptığım akşamı hastalanmıştım..ama yılmadım 14. ayımda yine çabalıyorum..rabbim takdir ederse olur..ama bu kadar gecikmeside normal değil..bi dr görünmende fayda var..kistin filan mı var acaba?

4 ay = 5 adet döngüsü x aylık ortalama ortalama test sayısı 3 =15 test x 3TL =45 tl + 19.90tl (1.ovu paketi)+23.00 (2.ovu paketi) +aktara verilen ortalama 15 TL+Folikasit (15TLX3KUTU) 45 TL + doktor muayenesi ortalaması 100TL + tahliller 50TL =297,90TL
Daha şimdiden pahalıya mal olmaya başladı bu sıpalar.Allah sonumuzu hayra çıkarsın
:KK37:

allah seniiiii hesaba bakarmısınn valla da doğruu heeee.... az uz para gitmiyo Allah yardımcımız olsun....:KK16:

Kız sen ne yaptın???Varmı gelişme?Test sonucu falan???

uyy yawrum benm, hiçte unutmaz beni

gelen giden yok bebğim ya bekliorum öle amaçsızca testte yapmıorum çok üzüldüm 31 aralıkta

üzüntüden 38 derece ateşle yattım, sabahları böylee bi içim kalkıo ama

sanmıourm, bekliorum

Bu arada söylemeyi unuttum kızlar.Sabah ateşimi ölçtüm 36,5 çıkmıştı.Geçen ay ölçtüğüm saatte ölçtüm bu ayda.Bugün yumurtlamadan sonraki 12.gün ve bu değer çok düşük.Geçen ayda böyle olduktan sonra adet olmuştum.Benim bu ay olmadı demektir....Aklıma gelseydi test falan yapmazdım öğlen...Hayırlısı artık.Doktordan randevu alayım eşim için ben... :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

uyy yawrum benm, hiçte unutmaz beni

gelen giden yok bebğim ya bekliorum öle amaçsızca testte yapmıorum çok üzüldüm 31 aralıkta

üzüntüden 38 derece ateşle yattım, sabahları böylee bi içim kalkıo ama

sanmıourm, bekliorum

Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum hepimizi.Biraz hafızam zayıftır aklımda tutamam ama geçmişten okuyorum neler olduğunu :) Üzülmek yok canım benim.Olmazsa bi daha ki aya.Teraziler doğururuz hep beraber misss gibi :)) Hepimiz burdayız dağılmıyoruz zaten hamile olunca da.İnşallah güzel haberlerin belirtisidir bu gecikmeleriniz....:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

Bu arada söylemeyi unuttum kızlar.Sabah ateşimi ölçtüm 36,5 çıkmıştı.Geçen ay ölçtüğüm saatte ölçtüm bu ayda.Bugün yumurtlamadan sonraki 12.gün ve bu değer çok düşük.Geçen ayda böyle olduktan sonra adet olmuştum.Benim bu ay olmadı demektir....Aklıma gelseydi test falan yapmazdım öğlen...Hayırlısı artık.Doktordan randevu alayım eşim için ben... :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

ayşem adete kaçgün kala ateşte düşme oluyor..benimde yumurtlamadan sonra 36.7 ve 36.8 olarak gidiyor..düşecek diye korkuyorum batım 13 ocak..

Yaptım şekerüm :KK70: 5 Çizgi çıktı beşizmiş :KK52::KK52::KK52:

Sık sık ama kısa süreli şekerim..

Yaptım bile irmegan.Ben sabırsızım test konusunda.Aklımda duracağına cebimde dursun:KK52:

444444 gün kaldı Tuğraaaaa..Batmalar başlayınca test yaptım az önce.Beşiz çıktı :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Atmadım.1-2 gün saklıyorum sonra atıyorum testleri.Yoksa onlara da evde bi oda açmak zorunda kalacağım :KK52::KK52::KK52::KK52:

haha ayşem koptum sana canım yaaa :KK1: ama üzülme tamam mı Allah var sıkıntı yok .. umut hep var olmalı biraz daha bekle bakalım..

kuzum hayırlısı üzülme sakın pskolojikte olabilir ama bencede sen iyi bi doktor bul ve git derim sana .. en azından kesin bi yol gösterir belki takibe alır seni :KK34:

Canım gecen gün çatlatma iğnesi olduğunu söylemişsin yanlış hatırlamıyosam..
Klomen mi kullandın sende ??

Elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum hepimizi.Biraz hafızam zayıftır aklımda tutamam ama geçmişten okuyorum neler olduğunu :) Üzülmek yok canım benim.Olmazsa bi daha ki aya.Teraziler doğururuz hep beraber misss gibi :)) Hepimiz burdayız dağılmıyoruz zaten hamile olunca da.İnşallah güzel haberlerin belirtisidir bu gecikmeleriniz....:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

hayırlısı artık, iyice sapıttı hormonlarım gölge bi çizgi gördüm hadi test bozuktu, 2 gün sonra yaptım pırıl pırıl tek çizgi, yüksek ateş ardından negatif kan testi, kahverengi akıntı gelmeyen adet,

ama anlam veremediğim şu ben ilaç kullanıyorum yumurta destekleyici benim günüm gelince adet olmam gerekiyorduuuu :KK43:(

hormonlar delırtdı heralde...dogru gıtmem lazım

tatlıebbim üzülme bi git doktorun ne söyleyecek bakalım, hepimizin için en hayırlısı olur inşallah

ayşem adete kaçgün kala ateşte düşme oluyor..benimde yumurtlamadan sonra 36.7 ve 36.8 olarak gidiyor..düşecek diye korkuyorum batım 13 ocak..

Düzenli ölçüyorsan yumurtlamadan sonra ya yükselmesi yada yüksekte sabit kalması gerekiyor.Bat düşük ateşle geliyor.Benim bata 2 gün kala ateşim 36,5 olmuştu geçen ay.Bugün de 36,5....Yani iki gün sonra bat....Bu ay da erken gelecek benim adet.Belli etti kendini..
Herşey bi yana da eşim çok üzülecek....:KK14:

Düzenli ölçüyorsan yumurtlamadan sonra ya yükselmesi yada yüksekte sabit kalması gerekiyor.Bat düşük ateşle geliyor.Benim bata 2 gün kala ateşim 36,5 olmuştu geçen ay.Bugün de 36,5....Yani iki gün sonra bat....Bu ay da erken gelecek benim adet.Belli etti kendini..
Herşey bi yana da eşim çok üzülecek....:KK14:

ya aynen ben de eşime kıyamıyorum ama bu ay hiç bir şey söylemiycem.

X