- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #24.761
maşallah cnm.bizimkinin 4 ü birden çıkıyo çok huzursuzdu. gece bizim de düzelmedi.ben de eridikçe eriyorum.hamile kaldığım kilodan 3 kilo daha aşağıdayım.kendime vakit ayıramıyorum.sadece oğlumla ilgileniyorum,ev işi,okul ,der derken bitiyorum valla.Sağlıklı günler diliyorumherkeseKızlar nasılsınız..
Kaç gündür esmayla uğraşıyorum. Ateş, ishal, burun akıntısı derken çocuk mafoldu. Azı dişlerimizin ilk ikisi çıkmış. Diğerleri de yolda. Bu arada yürümeye başladık tam iki hafta önce. Penguen gibi yürüyor yavrum. o öyle yürürken nasıl mutlu oluyorum sanki kendim yürümeyi öğreniyorum:) Büyüdükçe yaramazlıklar,tavırlar,şımarıklıklar beraberinde geliyor. Ev işi, esma derken hemen akşam oluveriyor. Gece uykularımız halen çok düzensiz. Saat başı uyanıyoruz. Hala düzene girmesini bekliyorum çocuk oldu 14 aylık :) 40 ı çıkınca düzelir demişlerdi. Bakalım daha kaç kırk çıkarıcaz :)
Hayırlısı olsun cnm kardeşin içn. aynı dişler bizde de çıktı.bu aralar oğlum herşeyi ağlayarak istiyoru.pat pat düşüyor yürümesinde sıkıntı yok da çok telaşlı maşallah:) bu arada kakasını günde 4 e filan kadar çıktık normal mi sizce?Günaydınlaarrr
Kuzumu annannesiyle başbaşa bırakıp büroma uçtum bu sabah.
taydin'i merak ettim gelmemiş hala.İnşallah hayırlı haberlerle gelir bugün.
Bizim dişler sırasını şaşırdı.4+4 dişimiz vardı.Köpek dişleri bekliyorduk köpekleri atladı orta azılar çıktı.Hemde 4 tanesi de aynı anda.Çocuğum ne bulursa geviyor.Çünkü alt-üst 4 tarafı da diş patlatıyor.Dolven ve devam sütüyle yaşar oldu 10 gündür.Kilo alımı ümidim yok,duam kilo vermemesi.Ben versem onun yerine keşke Hala 77.2leri görüyorum tartıda İştahım da çok yok ama neden veremiyorum bilmiyorum.Sirke+bal+su karışımını 1 haftadır yapıyorum,göbeğimde ciddi bir küçülme var ama tartı inkar ediyor
Kız kardeşim bugün iş görüşmesine gitti.Dua edin de hayırlısından iyi bir işi olsun.24 yaşında insanın evde oturması paslanması demek resmenNiye onca emekle bitirdim bu okulu diye ağlıyor bazen.İçimize oturuyor.
Benden şimdilik bu kadar.
Bu arada kızımın yeleği bitti,süslemelerini de tamamlarsam bugün akşam foto paylaşırım.
hayırlııs olsun cnm.Umarım en kısa sürede tadarsın o duyguları...Geldim Ayşecim geldim. Ama güzel haber yok maalesef. Aksam catlatma iğnesinin 12. Gününde kahverengi lekelenme basladi. Bat 8 di. Erken bile geldi yani. Bu ay için nasip değilmiş. Dr yogunlastigi günü 1. Gün say diyor. Artik yarin mi obur gün mu olur bilmiyorum ona gore 3. Gün doktor yolu gözüktü. Hic bi hissiyatim yoktu zaten. O
yüzden pek hayal kirikligi da olmadi. Yarin
test yapsam mi diyordum eve gelip görünce
gerek kalmadi aksam. Simdi sira asilamada. 3. Gün dr . ayni ilaci verirse 5 gün klomen. 10. Gün kontrol. 13. Gün ovitrelle. Ve asilama. Yavaş yavaş öğrenmeye basladim sureci.
Senin doğumun zor oldu ama Şükürler olsun olduAleyküm selam dilekcim hoşgeldin.
Iyi diyelim iyi olalım inşallah canım.
Bi babasiyla bi oğluyla uğraşa uğraşa zaman geçiyor işte.
Muhammed selim de yürüyor 3-4 haftadır.
Top oynamaya bile başladık maşallah :)
Topik eskisi gibi olsa keşke.
Face daha kolayima geliyor niyeyse yaziyim yaziyim diyorum başka işler çıkıyor sürekli.
KARDEŞ :) konusuna gelince....
Aslında 1 yaşını geçtikten sonra yürüyünce filan biraz daha rahatladım bende bi düşündüm ama cesaret işi.
Bide benim dogumum çok zor oldu korkuyorum 2. De öyle olur diye.
Ama her an kazaya kurban gidebilirim tehlikeli sularda yüzüyoruz :)
Rabbim en hayırlı zaman da nasip etsin inş
Bi yandan ikisi bir büyür hazır unutmadan diyorum bi yandan daha yeni yeni rahata erdim uyku filan biraz büyüsün diyorum
Bir de eşim e guvenemiyorum yardimci olmazsa ben harap olurum psikolojim dayanmaz diye....
Yani kararsizim bilemedim.
Biraz da çocuğa bağlı aslında.
M selim çok hareketli bi çoçuk. Hamilelik filan ona yetemem diye düşünüyorum.
Bide atanma meselesi var taşınma filan olacak bi önümüzu görelim ondan sonra diyorum.
Sende böyle artisini eksisini söylersen fikir verebilir im
Hoşgeldin aramıza.Maşallah iyi cesaret 2.bebişe.İlki bu kadar küçükken yapanlara ayakta alkış tutuyorum ben.Rabbim yardımcın olsun.Merhaba...
çok çok yabancıyım size.. bu topiğe ilk kez yazıyorum.. ama en son yapılan muhabbeti okuyunca muhakkak yazmam gerek dedim =)
önce kendimi anlatayım.. 2013 mayıs ayında oğluşumu kucağıma aldım.. hamiş haberini ilk kkda paylaşmıştım.. çok heyecan verici günlerdi.. ikinci bebeiş için arayı çok açmayı düşünmüyorum ama henüz erken dediğim sırada sürprizci bi mercimek çıktı yola.. oğlum şu anda tam 18 aylık ve ben 10+5 haftalık hamileyim =) iki kuzumun arası 25 ay olacak.. ilk doğumum zorunlu sezeryanla oldu fakat doktorum normal doğumcu bi doktor ve ikincisinde 8 ay geçmesi yeter normal doğum için demişti.. dolayısıyla 2.de mani çıkmazsa normal doğumu deneyeceğiz yine ama kısmet.. bu arada 1 buçuk yıl aradan sonra geçtiğimiz cuma işbaşı yaptım ve 6,5 ay sonra tekrar byeeee diyeceğim =D
bakalım beni neler bekliyor.. hadi anneler sizler de girin kardeş sırasına
bu fırlama pek bizim karar vermemizi beklemedi zaten =) benim planlarıma göre 2,5tan fazla olacaktı araları .. ama tabi birileri gelmeye karar verince bize kucak açmak düştüHoşgeldin aramıza.Maşallah iyi cesaret 2.bebişe.İlki bu kadar küçükken yapanlara ayakta alkış tutuyorum ben.Rabbim yardımcın olsun.
Ben Ayşe bu arada.2013eylülde minik kızımı aldım koynuma.Bende burada öğrendim,burada ağladım,burada doğurdum,burda da büyütüyorum :) Topik kızım benimİkinci için bende gelgitler yaşıyorum yukarı da yazdığım gibi.Hayırlısı artık....
Hoşgeldin Aramıza . Tebrik derim dilerim ssvd nasibin olur. Iyiki yazdın bizeMerhaba...
çok çok yabancıyım size.. bu topiğe ilk kez yazıyorum.. ama en son yapılan muhabbeti okuyunca muhakkak yazmam gerek dedim =)
önce kendimi anlatayım.. 2013 mayıs ayında oğluşumu kucağıma aldım.. hamiş haberini ilk kkda paylaşmıştım.. çok heyecan verici günlerdi.. ikinci bebeiş için arayı çok açmayı düşünmüyorum ama henüz erken dediğim sırada sürprizci bi mercimek çıktı yola.. oğlum şu anda tam 18 aylık ve ben 10+5 haftalık hamileyim =) iki kuzumun arası 25 ay olacak.. ilk doğumum zorunlu sezeryanla oldu fakat doktorum normal doğumcu bi doktor ve ikincisinde 8 ay geçmesi yeter normal doğum için demişti.. dolayısıyla 2.de mani çıkmazsa normal doğumu deneyeceğiz yine ama kısmet.. bu arada 1 buçuk yıl aradan sonra geçtiğimiz cuma işbaşı yaptım ve 6,5 ay sonra tekrar byeeee diyeceğim =D
bakalım beni neler bekliyor.. hadi anneler sizler de girin kardeş sırasına
Aişecim okurken nasıl heyecanlandım bi bilsen... Birde seninki pozitif olaydı iyiydiiii . Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin... Benim adıma tebriklerimi iletMerhaba herkese.
Uzun zaman oldu yine.Biliyorsunuz işte koşturmacadan sık gelemez olduk buraya.
2.bebek konusunda ben de gelgitler yaşıyorum aslında.Bazen bi delilik geliyor diyorum.Kızıma bile tam bi anne olamadığımı düşündüğümde de tövbe başka çocuk istemem diyorum.Hayırlısı diyelim.Rabbim neylerse güzel eyler...
Bugün size mucizelerden bahsetmeye geldim aslında.
Öyle bir gün yaşadımki 17kasımda anlatamam.3 yakın arkadaşız biz.Allah bozmasın.
Birisi bikaç aydır çalışıyor miniş gelsin diye.
Diğerinin 2 oğlu var,zaten istesede normal yolla hamile kalamaz.Çünkü tek yumurtası var o da adet görmesini sağlıyor,hamile kalma oranı %1in altında.Diğerleri de tedaviyle aylar sonra oldu.Tatil için adet geciktirici kullanmıştı bikaç ay önce.O da bildiğiniz gibi düzensizlik yapıyor.Bununki 30gün gecikti bu ay.Cumartesi sabah iç bulantısı olunca koşmuş eczaneye.Test pozitif.İnanamamış 4 test daha almış.Hepsi pozitif.Yine inanamamış testleri eczacı kadına götürmüş,bozuk bunlar diye.Bi güzel gülmüşler hamilesiniz diye.Şoka girdik hepimiz.Pazartesi kan verdi.Bu arada bende gribim,ilaçlarımı almaya eczaneye gittiğimde 2 gebelik testi aldım gırgırına.Bende de geciktirici yüzünden düzensizlik var aylardır.3 gün oldum 3 gün gelmedi,3 gündür de lekelenme var.Diğer testi de diğer arkadaşa aldık eğlencesine.Mucize bebeğimiz 1750 puanla geliyoruuuum diye haykırdı bize.Eve gittik hep beraber testi yaptım negatif,diğeri ne çıktı dersiniz??DD Eveet.2 bebiş birden geliyor aramıza.Hamiş 2 inanamadı olduğuna.Daha adetine 8 gün var.Ve bariz bi şekilde 2 çizgisi var testlerinde.Dün kan verdik ona da 260 çıktı onunki de.Ayaklarımız yere basmıyor üçümüzünde.Özlemişim o heyecanları.Aklımdasınız pazartesiden beri.Anlatayım kızlara da dedim ama kısmet bugüneymiş.İnşallah hamişlik bekleyen arkadaşlarımız da peşpeşe gelirler çift çift çizgilerle.....
Arkadaşım nasıl oluyor bu kaza işi çok merak ediyorum gerçektenbu fırlama pek bizim karar vermemizi beklemedi zaten =) benim planlarıma göre 2,5tan fazla olacaktı araları .. ama tabi birileri gelmeye karar verince bize kucak açmak düştü
Canim yazini okuyunca etkilendim :)Arayı açmadan ikinci bebek fikri mantıklı gelse de bir yandan çok korkutucu :) Cesaret işi aslında kişiden kişiye değişir. Esma 3 yaşını doldurmadan 2. bebeği düşünmüyoruz biz. Biraz kendimi toparlayıp, eşime daha fazla zaman ayırıp ilgi gösterip, kendimi tekrar hamile kalma psikolojisine sokmadan sağlıklı, huzurlu ilelik geçireceğimi düşünmüyorum. Yaşım daha olsa arayı biraz daha bile açardım herhalde. Herkes farklı düşünüyor bu konuda. Herkes kendine göre farklı sebeplerle haklı. Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin..[/QUOTE
Arayı açmadan ikinci bebek fi. i mantıklı gelse de bir yandan çok korkutucu :) Cesaret işi aslında kişiden kişiye değişir. Esma 3 yaşını doldurmadan 2. bebeği düşünmüyoruz biz. Biraz kendimi toparlayıp, eşime daha fazla zaman ayırıp ilgi gösterip, kendimi tekrar hamile kalma psikolojisine sokmadan sağlıklı, huzurlu bi hamilelik geçireceğimi düşünmüyorum. Yaşım daha genç olsa arayı biraz daha bile açardım herhalde. Herkes farklı düşünüyor bu konuda. Herkes kendine göre farklı sebeplerle haklı. Rabbim hayırlı zamanda, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin..