Bol bebiş topiği

Hadi geçmiş olsun tatlım.
Kız kardeşin için herşeyin hayırlısı olsun.
Aynen kuzum akşama yemek yapılsa ardından ayyyyyy oh ne güzel.

Bak bunu bilmiyordum. Annem bendeydi ya gazı rahat çıkrtamıyordum bugün sancım az var. Çıkıyor çok şükür.İnş kırkım çıksın bende spor yaparım inş bende iyi olurum çok sağol özlemim.

Kuzum bende Perşembe gideceğim lebriz hocaya. Saat 2 gibi.
Bilal'inde kontrolü var saat 3 gibi.
Sen saat kaçta gideceksin.

Canım inşaallah sol göğsündede sütün artar kafana takma belki stres yaptığın için etkileniyordur sütün. Neticede emiyor inşaallah emdikçe çoğalır. Mesela ben annemin sadece bir göğsünü emmişim. Hatta emmediğim göğsünü verince midemi bulandırıyormuşum.
O yüzden emmemişm. Emdiğim sürece bir göğüs emmişim. Üzülme inşaallah sütün artar ve meleğin sağlıkla emer 2 yaşına kadar...

Son düzenleme:
Kızlar yorgunluktan, hastalıktan öldüm bittim.
Dün haber geldi birileri oturmaya gelmek istemiş. Bende düşündüm ki kızım zaten rahat durmuyor yatamıyorum hiç olmazsa misafiri geri çevirmeyeyim Allahın rızasını kazanayım istedim. Kayınvalidem, görümcem sağolsun ikram işini hazırladılar bana bırakmadılar hastayım diye. 6 kişi gelecekti tam olarak. Bir tanesi işim çıktı dedi, bir tanesi kızımın okulda toplantısı var dedi ki toplantıdan biranda mı haberi oldu onu anlamış değilim, bir tanesi gelicem gelicem diye saat başı aradı gelmedi, bir tanesi geldi yarım saat oturdu gitti. Bende tam sinir küpü bir şekilde ortalıklarda dolandım. Mümin verdiği sözde durmazsa nasıl bir mümin olabilir ki. Rabbim kimseye eziyet vermeden verdiği sözü tutanlardan eylesin..

ay canım seni anlıyorum ama rahat olmaya bak. onlar kaybediyor.
çok mühim bir mevzudur söz mevzusu sözünde durmamamk münafıklık alametidir yazık söz verip tutmayanlara...

Canlar niye topiğimiz cansız kimsesiz kaldı bu aralar. Ben bile yirmi günlük bebekten fırsat buldukça buradayım ama bakıyorum başka kimseler yok paylaşım yok ?
Her neyse ben kendi durumumu anlatayım sizlere.
Değişik bir ruh halindeyimmm kızlar,arada sıkılıyorum ağlıyorum hüngür hüngür sonra içim ferahlıyor oğluma bakıyorum içim huzurla doluyor,bir anda gel girler yaşıyorum, eşimden başka kimsem yok. Ben ona Temmuz ayında iznimi kullandığında demiştimki; iznini kullanma doğumda kullanırsın. Eşimde dgs sınavına hazırlandığı için kullanmak zorundaydı onuda anlıyorum. Annem dün gitti memlekete. Ben bugün yanlızdım. Eşim işe geç gitti 1 gibi. Yarını düşünmek istemiyorum. Belki gelen giden olurda sıkıntım gider.
Akşama misafirim var. Lohusayım Halim yok gelenleri çok seviyorum ağırlamak istiyorum ne yapsam çayın yanına bilemedim.
Peyniri milföy yapmayı düşünyrm. Başka ne olabilir sizce ?
Ta Almanya'dan geldi akrabam sağolun gelecek bebiş görmeye.
Ağırlamak istiyorum.

kizlar esimle cokkotu tartistik iyi degilm nefesim kesiliyor nolursunz bana dua edermisiniz yalvavaririm size ozeliklede hamilelerden istesem esim ve ben icin ?

Canim benimya bak 20 gunluk oldunuz bile. Geciyor gunler bugun de aksamolacak bak misafirin de gelecek isin cok bbugun. Olumsuz dusunceleri at kafandan. Gecici bu gunler ama bilal kalici hayatinda hep olacak. Kokla onu bnim icin. . Vanilyali pudingi visne suyu ile yapiyorum bir de sut ile biskuvilerin altina birini ustune birini dokuyorum iki renkli pasta oluyor.. pandispanya ile daha guzel oluyor.aklima suan bu geldi. ttembel isi benimkiler
biz yine erkenciyiz 6da kalktik . Sallaniyor kafa.. aksamdan uyuyor kucuk hanim sonra uyur mu erkenden kalkiyor. Simdide bir gozu acik uyur numarasi yapiyor.
dogrudur canim ama esas sutun degdigi cene kismi fakan kotu ya biyun alti yanmis resmen
O bolgeleri temiz ve kuru tut. Ilik suyla sildikten sonra kurula. Sık banyoda cozum olabilir.

Kız tv gözde kayma yapar diye izletemiyorum.Dra gidince bi sorsana bu tv işini.Biz daha ocakta gitcez.
Gittim dün.Mr çekildi yine salı gününü bekliyorum

Bana da rezene çare olmuştu canım.Belki sanada bu iyi gelir.

Ben incir kürü yapmadığım için ne desem boş.Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin drdan ocakta :))

Canım benim ya.Nasılda yorulmuşsundur.Boş oturmak bile yorar insanı gripken.Hem haber verip gelmezler hem de 1 kişi derler 10 kişi gelirler.Ben onlara daha çok sinir olurum.Komşuma da haber ettim,eltime de gel dedim vs.Ev sahibinin bakalım o kadar ikramı varmı düşünmezler
kizlar bebegimin yanaklari ve boyun alti feci isilik minik kirmizi noktalar ve bole yanik gibi olmus krem surfum pudra surdum napayim yazik cok kotu yuzu de gecmior
Nemli bezle sil,ardından kurula.Sonra da pişik kremi sür,bepantende olur.Her gün düzenli yaparsan bitiyor.Benimkinde hala olur isilikler.Hatta mantara çevirdi yavrumu
Ahh Dileğim yaa.Tüylerim diken diken oldu okurken.Seni o kadar iyi anlıyorumki Bi an gelir süslenirsin,bi an gelir yatağın içinde büzülür ağlarsın İkram için de kendini paralama.Çok sevdiğin biriyse zaten anlayacaktır seni.Hazır kurabiye de verebilirsin,zaman geçsin bana da iş olsun dersen mantar kurabiye de olur.Yanına da 2 gevrek koy tamam.Sonra telafi edersin ikramını.

Günaydınlarrr hayırlı cumalar arkadaşlarr
Erkencisin tubii..

Dualarınızın sizler için hayırla kabul olması dileğiyle...

Dün maceralı bi dr randevum oldu.Eşi gelemedi,taksiyle hastaneye gittim,daha önce çektirdiğim mr kalçaymış belden de isterim diyince dr,tekrar taksiyle anneme kızımı bıraktım.Sonra hastaneye geri döndüm.Kredi kartlarımı evde unutmuşum eşim kredi kartını getirdi hastaneye.Mr için akşam 7,30a randevu verdiler,bebeğim olduğu için araya alalım dediler,bu seferde cihaz bozuldu.2 saat bekledim,neyseki çektirdim.Annemlere geri döndüm.Onlarda da elektirik kesilmiş,soğukta oturmuşlar,karnı şişmiş tontişimin.Gece 1e kadar ağladı durdu ((( Ayaklarım uyuştu,bayılma noktasına geldim,çok ağladım,eşimle tartıştım.Çok zor bi gündü ((((((

Mr sonucu salı günü çıkacak.Ne yapacağım bilmem salıya kadar.Pazar günü de büro temizlemeye gidecğiz yine

aysecim korktum mantar oldugu nasi anlasilio bakinca bilinior mu?

Hayırlı cumalar kızlar. .

Şükür misafirleri atlattım herşeyi yetistirdim artı birde acılı meyhane pilavı yaptım. Çok güzel geçti. Misafirler gelmeden sofram hazırdı. Herkes o kadar çok beğendi ki gelen masanın fotoğrafını çekti:))

Keşke aynı şehirde olsak ne sofralar kurardım size. Gelmek isteyen herkesi beklerim Hataydayım.

Yeni gelişmeler var bende.
Bi arkadasımın ısrarıyla dün bayan bi doktora gittim. Bütün tahlillerimi herşeyi götürdüm. Doktoru çok beğendim. Çok ilgilendi dertleşti resmen bütün sorularıma detaylı cevap verdi. Bütün tahlilleri madde madde izah etti.
Muayne etti. Normalde 2 gündür adetim geçiyor. Ne yaptın bu ay kendine dedi. Stresten bak yumurtan ne hale gelmiş dedi.
Yumurtam etrafında bir zar oluşturmuş ve içerden kanamış.
Rahim ağzım da yara varmış smear testi yaptı. Akıntımdan şikayetçiydim kültür testi yaptı. Ve dedi ki....
Bu ay gez toz eglen kafanı dağıt ikinci adetinde gel yani tahmini Şubat başı. .
Aşı yapıcam dedi:))
Üç aşıdan sonra olmazsa duruma göre tüplü dalışa geçelim dedi.. Artık beklemene gerek yok dedi. Bende durumlar böyle. . Konuştum ya baya rahatladım. ..
Hadi kırmızılar çabuk gel korkmuyorum artık senden:))

Kızlar bununla ilgili bir araştırma okumuştum.
0-3 yaş arası tv izleme beyin hücrelerin de ölüme neden oluyormuş.
Hatta bir öğretmen arkadaşım hamileliğinin son ayında televizyonu kolileyip kaldırdı. Çocuğumdan daha değerli değil dedi.
Kizlar bir öğretmen olarak sizden ricam lütfen en az üç yaslarına kadar çocuğunuzu tv bilgisayar ve cep telefonundan uzak tutun. İnanın yarardan çok zarar. Kendi öğrencilerimden biliyorum bağımlı olanların seviyesi çok düşük. . Özgüven yok paylasma yok. Bireysellesiyorlar.

ohh maşallah hava sanırım orda güzel annemlede konuşuyoruz
burda hava ii fena değil dedikçe içim yanıyo:) biz burda donuyoruz:)
arada bir çıkarmanda fayda var kemik gelişimi için faydalı olur
klip çekte bizde izleyelim maşallah diyelim öpüyorum ikinizide..

canım hakkında hayırlısı olsun
ben inciri hep kuru olarak tükettim suyunu içmeye cesaret
edemedim umarım sana faydalı olur canım..

bunu bilmiyordum kardesim 3 aylikken baslamistik klip izletmeye hala da tv izler ama fen lisesinde okuyor.. izletmesek daha mi zeki olurdu acaba. Ne apayim canim ya durmuyor karnimi doyuramiyorum cok kee ac kaldim.. her zaman izletmiyorum zaten biz yatak odasindayiz cogunlukla arada durmayinca aciyorum. Bundan sonra izletmem zaten oyunhalisi aldik bir iki gune gelir o oyalar diye dusunuyorum. Tesekkurler bilgilendirdigin icin..

kizlar selam bebegimi gece 3saate uyandiriyorduk bugece ilk kez kendi agladi kucakta hafif sustu gibi yataga konunca agladi cok aglarken gormeyince uzuldum garip oldum sadece aclik mi bilemedik aksamlari saate bir yiordu sonra uyudu 3.5saat sonra biz kaldirdik emdi ve 2saate kendi uyandi gece emip biriktirior ve ilk uykuda uzun gidiior sonrasi ise daha sık uyandi acaba artik kendi ogrenior mu uyanmayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…