- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.761
Canım eski çok iyi anlıyorum,ayrılıktan öZlemden dolayı tartışma oluyor.kizlar esimle cokkotu tartistik iyi degilm nefesim kesiliyor nolursunz bana dua edermisiniz yalvavaririm size ozeliklede hamilelerden istesem esim ve ben icin ?
Bende mecburen memlekete gitmiştim yeni ebliyken annem hastaydı diye,eşim beni yanında istediği için en ufak şeyde tartışıyordu benimle. Dua ediyoruz sana İnş herşey yoluna girer çok üzülme bu günlerde geçecek sonra kızacaksın kendine neden kendimi çok yıpratdım diye...
Canım benimkide emerken çenesi kızarıyor. Eltimin oğlunun boynu pişik olmuştu doktor krem vermişti. Sende lansinoh krem varsa sür bence.dogrudur canim ama esas sutun degdigi cene kismi fakan kotu ya biyun alti yanmis resmen
Sanada hayırlı cumalar güzelimmmmGünaydınlarrr hayırlı cumalar arkadaşlarr
Canım Allah herkese hayırlı komşu versin,karşı komşum kek yapacak bende peyniri milföy yaparım oldu bitti.Canim benimya bak 20 gunluk oldunuz bile. Geciyor gunler bugun de aksamolacak bak misafirin de gelecek isin cok bbugun. Olumsuz dusunceleri at kafandan. Gecici bu gunler ama bilal kalici hayatinda hep olacak. Kokla onu bnim icin. . Vanilyali pudingi visne suyu ile yapiyorum bir de sut ile biskuvilerin altina birini ustune birini dokuyorum iki renkli pasta oluyor.. pandispanya ile daha guzel oluyor.aklima suan bu geldi. ttembel isi benimkiler
biz yine erkenciyiz 6da kalktik . Sallaniyor kafa.. aksamdan uyuyor kucuk hanim sonra uyur mu erkenden kalkiyor. Simdide bir gozu acik uyur numarasi yapiyor.
O bolgeleri temiz ve kuru tut. Ilik suyla sildikten sonra kurula. Sık banyoda cozum olabilir.
Teşekkür ederim tarif için. Benim oğlumda aynısını yapıyor 2 gündür. Akşam uyuyor gece uyumuyor gece yarısı az uyuyor ve sabah 4 veya 5 gibi uyanıyor taaa sabah 8gibi ancak uyuyor ama derin değil. Bugün 10:30 gibi uyandı ve tekrar uydu bilseydim derin uyuyacak bende uydurdum. Ta yarımda uyandı. Şimdi yeni uyudu. Her neyse anne olmak buymuş demek. Elhamdülillah Mevlam bekleyenlere yaşatsın bu duyguları.
Canım bügüm tuba ile seni çeliştirdim. Çok çektin sen lohusalıkta ve sonrasında. Çok dua ettim sana ama seni tam hakkıyla anlayamadım. Dedim çok üzülüyor abartıyor kendini çok bıraktı,ama haksızmışım ve empati kurduğum halde seni hakkıyla anlayamamışım. Hakkını helal et. Benimde yaşadıklarım çok zordu belki o yüzden sıkıntılar geliyor arada. Ama dilerim bu günleri unutur 2.bebişleri için muhabbet eder dertleşiriz. Dua et bana...Kız tv gözde kayma yapar diye izletemiyorum.Dra gidince bi sorsana bu tv işini.Biz daha ocakta gitcez.
Gittim dün.Mr çekildi yine salı gününü bekliyorum
Bana da rezene çare olmuştu canım.Belki sanada bu iyi gelir.
Ben incir kürü yapmadığım için ne desem boş.Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin drdan ocakta :))
Canım benim ya.Nasılda yorulmuşsundur.Boş oturmak bile yorar insanı gripken.Hem haber verip gelmezler hem de 1 kişi derler 10 kişi gelirler.Ben onlara daha çok sinir olurum.Komşuma da haber ettim,eltime de gel dedim vs.Ev sahibinin bakalım o kadar ikramı varmı düşünmezler
Nemli bezle sil,ardından kurula.Sonra da pişik kremi sür,bepantende olur.Her gün düzenli yaparsan bitiyor.Benimkinde hala olur isilikler.Hatta mantara çevirdi yavrumu
Ahh Dileğim yaa.Tüylerim diken diken oldu okurken.Seni o kadar iyi anlıyorumkiBi an gelir süslenirsin,bi an gelir yatağın içinde büzülür ağlarsın İkram için de kendini paralama.Çok sevdiğin biriyse zaten anlayacaktır seni.Hazır kurabiye de verebilirsin,zaman geçsin bana da iş olsun dersen mantar kurabiye de olur.Yanına da 2 gevrek koy tamam.Sonra telafi edersin ikramını.
Erkencisin tubii..
Oy kuZum benimde sırtımda sanki ateş var cayır cayır yanıyorum emzirirken ve geceleri. Sırt üstüyüm şu an" ve hala yanıyor. Allah şifasını versin bütün hastalara özellikle senin benim gibi gençlere....Dualarınızın sizler için hayırla kabul olması dileğiyle...
Dün maceralı bi dr randevum oldu.Eşi gelemedi,taksiyle hastaneye gittim,daha önce çektirdiğim mr kalçaymış belden de isterim diyince dr,tekrar taksiyle anneme kızımı bıraktım.Sonra hastaneye geri döndüm.Kredi kartlarımı evde unutmuşum eşim kredi kartını getirdi hastaneye.Mr için akşam 7,30a randevu verdiler,bebeğim olduğu için araya alalım dediler,bu seferde cihaz bozuldu.2 saat bekledim,neyseki çektirdim.Annemlere geri döndüm.Onlarda da elektirik kesilmiş,soğukta oturmuşlar,karnı şişmiş tontişimin.Gece 1e kadar ağladı durdu((( Ayaklarım uyuştu,bayılma noktasına geldim,çok ağladım,eşimle tartıştım.Çok zor bi gündü ((((((
Mr sonucu salı günü çıkacak.Ne yapacağım bilmem salıya kadar.Pazar günü de büro temizlemeye gidecğiz yine
Kuzum sofranın fotosuna merak ettim eklermisin? Veya Facebook tan gönder bana.Hayırlı cumalar kızlar. .
Şükür misafirleri atlattım herşeyi yetistirdim artı birde acılı meyhane pilavı yaptım. Çok güzel geçti. Misafirler gelmeden sofram hazırdı. Herkes o kadar çok beğendi ki gelen masanın fotoğrafını çekti:))
Keşke aynı şehirde olsak ne sofralar kurardım size. Gelmek isteyen herkesi beklerim Hataydayım.
Yeni gelişmeler var bende.
Bi arkadasımın ısrarıyla dün bayan bi doktora gittim. Bütün tahlillerimi herşeyi götürdüm. Doktoru çok beğendim. Çok ilgilendi dertleşti resmen bütün sorularıma detaylı cevap verdi. Bütün tahlilleri madde madde izah etti.
Muayne etti. Normalde 2 gündür adetim geçiyor. Ne yaptın bu ay kendine dedi. Stresten bak yumurtan ne hale gelmiş dedi.
Yumurtam etrafında bir zar oluşturmuş ve içerden kanamış.
Rahim ağzım da yara varmış smear testi yaptı. Akıntımdan şikayetçiydim kültür testi yaptı. Ve dedi ki....
Bu ay gez toz eglen kafanı dağıt ikinci adetinde gel yani tahmini Şubat başı. .
Aşı yapıcam dedi:))
Üç aşıdan sonra olmazsa duruma göre tüplü dalışa geçelim dedi.. Artık beklemene gerek yok dedi. Bende durumlar böyle. . Konuştum ya baya rahatladım. ..
Hadi kırmızılar çabuk gel korkmuyorum artık senden:))
Çok sevindim senin adına,dilerim meleğinizin gelmesine sebep olur bu hekim...
Canım benimde hedefim bu bakalım zman neyi gösterecek.Kızlar bununla ilgili bir araştırma okumuştum.
0-3 yaş arası tv izleme beyin hücrelerin de ölüme neden oluyormuş.
Hatta bir öğretmen arkadaşım hamileliğinin son ayında televizyonu kolileyip kaldırdı. Çocuğumdan daha değerli değil dedi.
Kizlar bir öğretmen olarak sizden ricam lütfen en az üç yaslarına kadar çocuğunuzu tv bilgisayar ve cep telefonundan uzak tutun. İnanın yarardan çok zarar. Kendi öğrencilerimden biliyorum bağımlı olanların seviyesi çok düşük. . Özgüven yok paylasma yok. Bireysellesiyorlar.