- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 133
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.661
Dayanamadım sağlık ocağındaki ebemi aradım senin içinMesajında yazanları tek tek okudum ona.Ülkeler arası aşılar tutmayabilir dedi.Bazı aşılar Tr de yapılıyor,bazı ülkelerde yapılmıyormuş.Aşılarını geciktirmemek için o ayda yapılması gerek aşının ismini öğrensin buraya geldiğinde sağlık ocakları yapar dedi.Herhangi bir sağlık güvencesine gerek yokmuş,yaparlamış.Ne kadar kalacak burada dedi.Bende bilmediğim için 20-25 gün kadar dedim.1 ayı geçmezse sıkıntı olmaz aşıda dedi.
Rotavirüsünü burada devlet ödemiyor,biz geçen hafta ücretli yaptırdık (150tl ilk aşısı)2.nin fiyatını bilmiyorum ama.5.ayda yapılacakmış o.
Umarım sorularını cevaplayabilmişimdir bitanem
Sebamedin bebeyagi pisigi hemencik geciriyor aysem isteren dene.Günaydınlar kızlar
Ne var ne yok bakiim?Nasıl geçti haftasonlarınız?
Bizde bol bol yorgunluk var.Dün büroya gidip temizlik yaptık 10-5 arası.Çok soğuktu hava.Dondum.Ayaklarımın ağrısı arşı alaya çıktı.Eve dönerken ağladım bile.Sıcak duş,peşpeşe sıcak içecekler,parol derken hafifledi.Kızım da eziyet etmeden uyudu çok şükür.Çok dua ediyorum ağrı çekerken uslu olsun,huysuzluk etmesin diye.
Bugün biraz dinleneyim temizlik ve pastayı yarına bıraktım.Zaten market alışverişi de yapmadım.
Dün popişimizde hafif kızarıklıklar gördük.Bol bol krem sürdüm,kuruladım falan.İnşallah geçer bugüne.Gece primaya dönmeye kadar verdim.Uykusu açılmasın diye bez değiştirmiyorum gece o yüzden pişik başladı sanırım.Primayı gece kullanmalıyım artık.
Kızlar az önce kızımın altını aldım.Büyük abdestinde çay posasına benzer şeyler vardı.Kulak pamuğu ile bastırınca ezilip dağıldı.Drunu aradım hemen.Ek gıda verdin mi dedi?Kanama yapar vermeyin sakın dedi.Dün kvalideme bırakmıştık büro temizleyeceğiz diye.Sanırım o verdi.Şimdi arayacağım kadını.Offf ya çocuğa yemekmi yedirdiler :;(((((((((((((
Teşekkür ederiz teyzesi. Gözleri doğduğunda maviydi. Sonra elaya döndü. Artık kahverengi olmaya başlıyor gibi. Böyle kalsa diye umut ediyorum ama birçok bebek gibi biz de kahverengiye dönücez galiba.
Kızlar bugün mevlüdü atlattık çok şükür. Kaç kişi mi vardı. Tam tamına 45 kişi. Dün gece de benim kız huysuzluk edip uyumadı bugün çok ama çok zorlandım hem uykusuzluk hem yorgunluk hepsi bir arada. Günün yorgunluğunun sonunda içmi rahatlatan farklı ağızlardan kızım için dualar almak, hayırlı dilekler işitmek yorgunlumu bir nebze olsun alıp götürüyor. İnşaalh sizlerde güzel bir şekilde atlatırsınız..
Kızlar can arkadaşlarım,beni en iyi anlayan beni rahatlatan kardeşlerim sizlere çok teşekkür ederim benimle bebeğimle ilgileniyorsunuz dilerim sizlerle arkadaşlığım daim olur. Gelelim bizeoğlum dün akşam 5ten beri durmuyor. Doğru düzgün uymuyor. Dün akşam misafirimiz vardı ben hiç yatak odasından çıkamadım taaa gece 10gibi uyudu birz geçtim oturdum azıcık.
Sonra sabahı sabah ettik bügünde aynı huysuzlık yapıyor. Gazı var çıkartıyorum yine var anlamadım gitti gazman oldu oğlum anası gibibende rezene içiyorum onu iç bunu iç daha ne içeyim arkadaşlar.
msmesi canım şu tarifi bul bana ne olur,ablalık yap bacına...
Diğer kızlar hepinizin yazdıklarına cevap yazacaktım seçtim cevapla dedim Bilal durmadı unuttum sonra.
sulecim 39haftayı doldurdum doğum oldu.
Sağlıkla darısı sana.
waves canım çok şükür atlattın mevlidi çok sevindim senin adına.
Bende aile yemeğini atlattım ama nasıl gel bana sor
Gelenlerden biri girişti hemde fış fışşşşş burnu akıyor siliyor öksürüyor,çocuğu yatak odasına aldım hemencecik,dediki ne kaçırıyorsun bebeği bi göreyim neyse gördü. Çok kalbime almak istemedim hasta oluruz diye ama bütün gece tevafuk burnumun dibine oturdu bende hemekalkıp mutfağa veya bebeğin yanı na gittim. En son yine yanına oturmak zorunda kaldım bende anneme dedim yer değişelim suratı bir şekil oldu ama kusura bakmasın yani
Bebeğim huzursuzluk diye bürün gece yatak odasındaydım diyebilirim. Ilin kötü tarafı eşim hasta burnu akıyor hali yok ama ondan kaçıramıyorum bebeği Allah korusun bizi.
Ben arkadaşlarım için salı günü mevlid yapacağım Allah izin verirse.
İnş kolay geçer. Dün hiç yorulmadım şükür annem görümcem yaptı herşeyi tanizi yardım ettim ama azıcıkkk
Dilerim salı Günü'de yorulmam
Aişem canımmm dilerim bundan sonra düzgün ortamlarda bulunursun ve gerilmezsin,bizim mevlidi okuyacak olan hocada genç ve çok tatlı. Hüsalı günü programı varmış bizim için devretti birine ve gelecek inşaallah.
cadıozyyyy anam Allah ezginin gazını alsın sanada yardım etsin. Çok zor onu yeme bunu yeme
Ben aynaya bakmak istemiyorum ken seviyem 7,rengim sarıbaya çirkin oldum oğlum bütün güzelliğimi aldı benden
Öptüm hepinizi. Bilal müsaade etmişsen uyuyayım biraz
Allahım neler var ya rabbim... Şükür halimize... benlik problem var mı hsg den sonra görücez... şimdilik tsh da kontrol altında.. hep ona yoruyordum ben. Ne yazıldıysa onu yaşayacağız, hayırlısı Allahtan inşallah..
Allahım Bilal beye şifa verrrr,oy teyzeleri oy yatmıyor bu bebek yatmıyor,ne içmedimki asabahtan beri papatya çayı,dün gece rezene içtim şimdi kalkıp karışık çay içeceğim. Gece annemle beni bir ipe bağladı
Sabaha doğru uyudu 6gibi 10 gibi baktım sesi geliyor annem dedi hiç uyumadı ve hala mıkmık yapıyor.
Emiyor altına yapıyor ama uyumuyor bu oğlişşşş,annem giderse beni çok zor günler bekliyor,inşaallah öyle olmaz ama durum onu gösteriyor.
Ve hala gaZım var karnım ağrıyor ne yapsam ki acaba
Anne olmak buymuşşşşş.
Bizimkiler diyordu üzülme yaşın genç olur elbet şimdi zamanın tadını çıkart,bende diyordumki siz beni anlamıyorsun bebeğim olsun istiyorum,sizin bebeğiniz var beni anlamıyorsunuz. Veeee şimdi onların haklı olduğunu itiraf ediyorummmm
Sizi seviyorummm kızlar oğlişimede dua edinnnnnnnnn
Kızlar iyi pazarlar hepinize
Kızımda bu sabahtan beri sağ göz kapağında şişiklik ve kızarıklık var acaba neden olmuş olabilir telaşa düştüm önemli bir şey mi diye. Sizlerde böyle bir şey oldumu hiç tubilosh, fmfm, cadıozy, ayşe, epack, msmsi. İnşallah daha da ilerlemez
Kizlar inciden haber var mi? Yazdi da ben mi kacirdim? Cok merak ettim. Insallah ikisi de hayirlisiyla kavusmuslardir.
Günaydınlar kızlar
Ne var ne yok bakiim?Nasıl geçti haftasonlarınız?
Bizde bol bol yorgunluk var.Dün büroya gidip temizlik yaptık 10-5 arası.Çok soğuktu hava.Dondum.Ayaklarımın ağrısı arşı alaya çıktı.Eve dönerken ağladım bile.Sıcak duş,peşpeşe sıcak içecekler,parol derken hafifledi.Kızım da eziyet etmeden uyudu çok şükür.Çok dua ediyorum ağrı çekerken uslu olsun,huysuzluk etmesin diye.
Bugün biraz dinleneyim temizlik ve pastayı yarına bıraktım.Zaten market alışverişi de yapmadım.
Dün popişimizde hafif kızarıklıklar gördük.Bol bol krem sürdüm,kuruladım falan.İnşallah geçer bugüne.Gece primaya dönmeye kadar verdim.Uykusu açılmasın diye bez değiştirmiyorum gece o yüzden pişik başladı sanırım.Primayı gece kullanmalıyım artık.
Kızlar az önce kızımın altını aldım.Büyük abdestinde çay posasına benzer şeyler vardı.Kulak pamuğu ile bastırınca ezilip dağıldı.Drunu aradım hemen.Ek gıda verdin mi dedi?Kanama yapar vermeyin sakın dedi.Dün kvalideme bırakmıştık büro temizleyeceğiz diye.Sanırım o verdi.Şimdi arayacağım kadını.Offf ya çocuğa yemekmi yedirdiler :;(((((((((((((
selam kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
--
biz birkaç gündür minik paşanın balgamıyla ugraşıyoruz.
balgam söktürücü bitmişti gece gece nöb. ecz. aradı aldı babamız.
vee büyük bir başarı olarak görüyorum bunu, oğlumun burnunu burun aspiratörüyle temizleyebildim
kuzucugum bayagı bir ağladı ama yapıcak bişi yoktu. burnu çok hırlıyordu.
aspiratörle çıkardıklarımı görünce sevindimmiktar olarak fazlaydı çünki. ehehhhh ne iğrencim dimi yaa
--
bu aradaa waves kuzumm teşekkür ediyorum sana
bime panduf gelecegini yazmıştın buraya.
cuma günü gittik eşimle, bana ve kenan paşama aldık.
oğluşunki bej renkli köpekli,
benimki grili,pembeli tavşan
bayılıyorum bu panduflara
eşim de çok istedi ama 44 nr. yoktu maalesef
--
bu ayın 30 unda aşımız ve kontrolümüz var.
ek gıdaya başladık. anne sütü + ek gıda devam ediyoruz. bakalım dr teyzemiz begenicekmi gelişimini...
--
çok bölük pörçük bir yazı oldu farkındayım ama başka bir konuya daha geçip bitiriyorum mesajı
cuma günü eşimin telefonuna bir mesaj geldi ZABIRA DAİRESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN
salı günü şahsınızla yapılacak mülakata bakliyoruz diye.
eşim çalışmıyor. yani araç alım satımı yapıyordu yıllardır evden.
şaşırdık, zabıtalık için iş başvurusu yapmamıştık ki :44:
araştırdık, bizim belediye başkanı kayınpederin arkadaşıydı. sağolsu eşimin cv sini vermiş zabıta genel müdürlüğüne.
4 yıllık üniv. de bittiği için hemen çağırmışlar iş görüşmesine.
şu anda askerlik tecili için askerlik şubesine gitti eşim. sabah da iş görüşmesine gidicek.
maaş oldukça iyiymiş. bizim için dua edermisiniz? HAYIRLISIYSA OLSUN HAYIRLI DEĞİLSE OLMASIN İNŞALLAH...
RABBİM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISINI NASİP EYLESİN İNŞALLAH...
Dimi ya tubisim ne cabuk geciyor gunler. Tesekkur ederiz tubis teyzesi cok fena ama var ya numaraci
Haklisin dikkat etmemiz lazim ama ezgiyle ugrasmaktan kendimi unutuyorum.
Oyy yerim ben bu beyi masallah canim ya Allah uzun omur versin. Emziginizin markasi ne? Waves gibi ben de alistiramadim..
Allah yardimcin olsun incim hayirlisiyla kavusacaksin kizina. Bir an ben de 1 ekim akşamını hatirladim. Seni cok iyi anliyorum ama inan hepsi unutuluyor kizinla ugrasirken hicbiri aaklina gelmeyecek. Dualarim sizinle...
cadiozycim canim sen de gidince rica etsem sorar misin trde 2-4-6da yapilior burda 2-3-4 ayni asilar. Orda kullanilam marka ne ya da dozu mu farkli burdaki dr guya standart diyo ama nie 2ay ara ile? sagol canim
EPACK tamam canim ben de sorarim merak etme. Dozu farkli mi diye sorayim? Baska birsey daha sorayim mi?
ABRAXASGUZEL canim olur mukusur filan. Bebis olunca insan vakit bulamiyorki. Ben de chicco yu cok ugrastim ama almiyor cimcime geveliyor agzinda. Memeyi verince havada kapiyoranasina hic cekmemis 3 yasina kadar emzik emmisim butun markalarini deniycem bu gidisle. Koleksiyon yapicaz.
SULE25 canim benim iyiyiz cok sukur uykucu bizimkiz bu ara hayir olsun insallah firtina oncesi sessizligi mi acaba diyorum? Uyudu erkenden ben de yatayim hemen.
Sen nasilsin? Minik pasa nasil? Uzmuyor dimi annesini? Opuorum sizi..
İnş doğum yapmıştır kuzucuk.Kizlar inciden haber var mi? Yazdi da ben mi kacirdim? Cok merak ettim. Insallah ikisi de hayirlisiyla kavusmuslardir.
Canım hiç iyi değilim yine geldi aynı sıkıntı ağlamak satıyorum neden bilmiyorum. Kızının iyi olmasına çok sevindim maşaallah.Gözünün içinde kırmızılık yok sadece dışında kızarıkıklık ve şişlik var. Çapak, sulanma falanda yok. Tıbbi bir açıklaması vardır ama dün mevlüdümüz vardı ya acaba nazar değmişmidir diye de aklımdan geçmedi değil hemen bugün olunca. Eğer artarsa yarın doktora götürmek lazım. Epack, cazdıozy kızlar ilginiz için teşekkürler. Sizler nasılsınız bebşleriniz nasıllar?
Canımı bende bir ara hep para görüyordum rüyamda,genelde dedikodu laf söz manasına gelirmiş bozuk para bizde öyle diyorlarGünaydın kızlar. .
Bir pazartesi gününden herkese merhaba. .
Umarım güzel bir hafta geçiririz..
Gazsız, bol uykulu ve umutlu bir hafta olur.
Haftasonu eşimle eve kapandık ve tembellik yaptık. Filmler ve diziler seyrettik. Sadece sabah yürüyüşü için dışarı çıktık. Bazen böyle haftasonlarına ihtiyacımız oluyor.
Dün gece garip rüyalar gördüm. Rabbim hayra çıkarsın. Hala etkisindeyim.
Elimde yabancı demir bi para var. Annem vermiş. Aceleyle koşuyorum apartmanın koridorunda. Ve elimden para yere düşüyor. Düşmesiyle para, kağıt ve demir para olmak üzere onlarca oluyor. Bi anda çoğalıyor hepsini topluyorum cebime dolduruyorum.
Böyle işte. .
A canım çok sevindim temelli dönmenize. Nasıl heyecanlımısın ?Aysecim ne has dostsun sen bitanem cok sagol. Buarada biz temelli tasiniyoruTrye esim 2hafta sonra gelcek 1ay gecmesin demesindeki sakinca ilki 2.ayda digeri 3,5ayda olmasin gibi mi? Burda rota parasiz biz ozaman 2.ve 3.doza oderiz. Rota 2.ayda yapilior. Ozaman biz gifince hepatit ve verem ve digerlerinin 2. 3.dozlarini olcaz. Once adres kaydi yapalim da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?