Bol bebiş topiği

benim eşim asla takılmaz kilo olayına falan
heleki hamilelik döemim için ben hep zaten balık etliyim şimdi top gibiolurum diodumm
herzaman aşığım ben sana kilona göre mi beğendim seni der
benim kocamın kilo takıntısı olsa yapamazdım herhalde

:KK9:

bende 21 kilo alıp bir nevi sumocu şekline geldiğimde eline fotograf makinesini alıp, hadi sumocu pozu ver deyip o resme saatlerce gülen ama aldıgım kilolardan dolayı beni daha sevimli bulan Canım Kocacıgım bu hamileliğimde de şimdiden tombişim demeye başladı:KK53::KK53: :KK52::KK52: daha hiç kilo almamış olmama ragmen o halimi nekadar sevdiiğini anlayabiliyorum :KK16:

Son düzenleme:
kızlar yardım edin adet olmam gereken günün akşamı test yaptım 2 çizgi çıktı sonra doktora gttm değer 299 çıktı değer normalmi sizce salı günü doktora gidicem randevm o zmn

kızlar yardım edin adet olmam gereken günün akşamı test yaptım 2 çizgi çıktı sonra doktora gttm değer 299 çıktı değer normalmi sizce salı günü doktora gidicem randevm o zmn

değerin iyi canım panik yapma 2 gün içinde değer 2 katına çıkar tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:KK16:

korkutuolar ya kimyasal gebelik değerin düşer felan diyee kokuyorum

canım böyle düşünceleri aklına getirme 2 gün sonra kan testini tekrarla eğer düşme yoksa gayet iyidir canım öyle söyleyenlerede aldırış etme doktorlarmı ki bilecekler sen dediğim gibi yap pozitif ol tatlım:KK16:

kızlarrrrrrrrrrrr

canlarım ben dün bi gebelik testi almıştım

demin yapıyım dedim:)

sonuç çift çizgi:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nasıl oldu anlamadım daha bata çok vardı

bişey diyin ne olur

olabilirmi

ayyyyy hamilesin :):):) kana gidicektin seni bekliyoruz hadi gel de batına daha çok olanlar da ümitlensin :) benim gibi

kızlarrr beta hcg 78 cıktı ne demek

hamilesin demek :) hayırlı olsun , değerin iyi bence hiç korkmana gerek yok

Değerin çok güzel canım maşallah , hayırlı olsun :)

10 gün var BAT a daha :KK14::KK14:

bu 10 gün içinde abim ve arkadaşı gelecek. 2-3 gün kalırlar :KK3:

sonra 21 ocakta battan 1 gün öncede kız kardeşim gelecek :KK16:

25 indede aile dostlarımız gelecek umarım bunlar hamileliği kafama takmayı engellerler :KK30::KK30:

İnşallah güzel haber alırım ve tabiki sizlerde kızlar :nazar::nazar:

:KK30:

X