- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.361
ayyy ne sıkıntılı durum ya bi çözüm yokmu bu işe gerçi terlememesi çok daha ii de 19 da çok soğuk beya ben 22 dereced üşüyomNe uyumuşuz kuzumla yaa
Müsaade etseydi herhalde sabaha kadar uyurdum.
Topik de sessizliğini korumuş ben yokken
Ev buz gibi arkadaş yaa.Eldiven mi giysem diye düşünüyorum resmen.Hayır kansızlık falan da yok nedir bu üşüme diyeceğim ama derece bangır bangır bağırıyor zaten 21 bile değilim ben diye
Hifa'nın bezini değiştirirken bile korkuyorum üşütecek diye:18: Kapşonlu eşofman takım giydirdim hala buz gibi yanakları falan
Sobalı evde otursam en azından bi odam sıcak olurdu bu ne arkadaş ya
Bende keçiboynuzu pekmezi yiyorum sabahları aç karna ve gece yatarken. Hergün 1 yumurta, muz, süt, mandalina, cici bebe... Ama olmuyor.Üzüldüm senn adına ama sen üzülme canım Herşeyden önce sağlıklı olması önemli.Benim bebeğimde 8.aydan sonra çok yavaş kilo almaya başlamıştı senn gibi üzülüyordum ağlıyordum ama sağlıklı doğdu inşallah iki hafta üst üste 2100 2200 çıkmıştı en fazla.Ama canım 3 kiloya ancak geldik ve doğum yaptım sezeryanla.Ama ben pekmezi duymuştum günde iki üç kaşık pekmez içtim bir meyve ile beraber.Mutlaka denemi isterim bebişe kilo aldırıyor iki haftada 800 gr gibi almıştı bebeğim.Ama mutlaka dene görücen neticeyi..Herşeyden önemlisi kzıım bi doğdu Allaaaahhh :))Maşallah o kilo almayan bebişim kırkında 1,5 kilodan fazla almıştı canım ve her ayında 1 kilodan fazla aldı ve annesini dünyalar mutlusu etti kuzum.Sende göreceksin bi doğacak ayına geldiğinde 1,5 kilo gibi almış olacak zayıf doğan bebekler çok çabuk toparlar diyorlardı doğruymuş hiç üzülme o güzel günleri düşün.Böyle üzüldüğüne pişman olacaksın canım unutma pekmezi de mutlaka dene tamam...:)
Pınarcım, Allah razı olsun. Çok zor inan ona birşey olacak düşüncesi. Rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin. Dualarınızı eksik etmeyin benim minik kuzumdan.İncim dua ediyorum inşallah korktuğun gibi olmıcak Allahın izniyle hemen kilo olcak doğumdan sonra.. Hem önemli olan sağlıklı olması sıkma canını bak yakında kucağında olucak anne olucaksın , çok büyük bi şans bu :)
Kızlar herkese merhaba.
Nasılsınız bakem :))
Incim canım
Ablam 1, 5 ay önce bebeğini doğurdu. 7 aylıktan sonra onunda bebeği hiç kilo almadı. Son iki ayda neler neler yaptı ama bebek iki kilo anca oldu. Doğum yaptı bebek 2.600 doğdu. Küveze girmedi.Ama başka sıkıntıları vardı bebeğin. Fiziksel sıkıntılar.
İşte o an dedik ki keşke zayıf olsaydı küveze girseydi de böyle olmasaydı.
Hayat böyle incim. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah. Rabbim bize herşeyin hayırlısını nasip etsin. .
Uzulmemek aglamamak elde değil. Canının canı o senin.. Meleğin. .
Ama bir avazdan ağlamak ömre ziyandır.
Hayırlısını dile ve sabret. Unutma annenin evladına duası peygamber duasıdır..
ayyy ne sıkıntılı durum ya bi çözüm yokmu bu işe gerçi terlememesi çok daha ii de 19 da çok soğuk beya ben 22 dereced üşüyom
ayy canım ya allah yardımcınız olsun elektirikli ısıtıcı falan kullanın bari hifacık hasta olamasınYöneticinin eşi dün ameliyat olmuş,rahatsız etmek istemedim.Yardımcısıyla görüştüm ama çok işe yaramadı.Dün gece -20yi gördü burası.Yemin ederim yorgan dışında olan her uzvum dondu.Eşim grip oldu soğukta oturmaktan.Korkum kuzucum:18::18::18::18::18:
Ne uyumuşuz kuzumla yaa
Müsaade etseydi herhalde sabaha kadar uyurdum.
Topik de sessizliğini korumuş ben yokken
Ev buz gibi arkadaş yaa.Eldiven mi giysem diye düşünüyorum resmen.Hayır kansızlık falan da yok nedir bu üşüme diyeceğim ama derece bangır bangır bağırıyor zaten 21 bile değilim ben diye
Hifa'nın bezini değiştirirken bile korkuyorum üşütecek diye:18: Kapşonlu eşofman takım giydirdim hala buz gibi yanakları falan
Sobalı evde otursam en azından bi odam sıcak olurdu bu ne arkadaş ya
Ne enfeksiyonu bilmiyorlar annden geçemişmişmiş doğum kanalında 2 saat kaldığı için olabilirmiş.
Her neyse haftaya Pazartesi kültür sonuçlarımız çıkacak.
O zamana kadar kalacak yoğun bakımda.
Antibiyotik tedavisi başladılar. Yarın emzirmeye gideceğim 1 gibi. Sütüm gelsin inşaallah gidince emsin meleğim.
Orda sağarım gecede sütümü emer. Bu umutlarda ayakta duruyorum. Hala şoktayım inanın nasıl çektim o acıları nasıl ameliyata girdim bilmiyorum. Ağlıyorum kızlar elimde değil dua ediyorum sütüm hemencik gelsin diye. Ama ağlıyorum.
Dualarımız bir olsun. Herkese teşekkür ediyorum,dualarınız için. Hakkınızı helal edin. Herkese ayrı ayrı yazamıyorum.
Çok yorgunun uyursam inş sütümde gelir... Kafam çok bozuk ben hala inanamıyorum, akşam beni doğurmaya çalışan ekip vardı kız diyor sen hiç aklımdan çıkmadın çok üzüldüm gerisini siz düşünün... Dua edin hayırlı akşamlar...
nbr canım nasılsın seni merak ediodum nasıl gidiyo hayat umarım herşey yolundadır
İyiyim Sunbalcım, eylüldr düşük yaptım ama toparladım hayırlısı olsun .. Bende bebişini gördüm çoook tatlı yerim onu.. Sen nasılsın ??
Bende keçiboynuzu pekmezi yiyorum sabahları aç karna ve gece yatarken. Hergün 1 yumurta, muz, süt, mandalina, cici bebe... Ama olmuyor.
Ne yapalım bende dışarda kilo aldırırım kuzuma. İnşallah bende senin gibi olurum. Benimde kızım hızla kilo alır ve beni şaşırtır.
Sağlık olması önemli elbette.
tabi ki canım sen merak etme benmki de ultrasonda çok da almamış görünüyrdu ama bi çıktı zorla 3 kilo olmuş hiç canını sıkma sonra dediğim gibi 40 günde kendini bi toparladı persentil i bile geçti neredeyse üzülme hemencecik toparlanıcak minik kuzun...ayrıca sezeryandan bir gün sonra geldi hemen benim sütüm kayısı suyu komposto iyi geliyor sende denersin zaten hem kabız olmamak içinde.
Rabbim kolay doğum versin sağlıcakla bebeğine kavuştursun...
Hepinize güzel bir haftasonu diliyorum.
Dileğimiz ve Bilalimizden güzel haberler gelsin bugün..
Tubiloshumuz Ravza bebeğin annesinin kollarına döndüğünü müjdelesin..
Kendini kötü hisseden hamişlerimiz çok mutlu olsunlar..
Derdi olanlar dermanını bulsun,hasta olanlar şifalarına erişsin inşallah.
Uyumayan yaramazlarımız Yusuf Ziya,Barış,Ezgi ve diğer bebişlerimize bol bol uyku versin Rabbim..
Gazı çıkmayanlar pırt pırt çıkarsın,huysuzlar sakinleşsin,sütler foşur foşur aksın inşallah memelerden
Sarı şekerimiz annesine sağlıkla gelsin
Bat bekleyenler seneye bu zamana kadar bat görmesin
Son aylarını yaşayan hamişlere kolay doğumlar yaşasın
ERKEKLER BAT BEKLEYEN,HAMİŞ OLAN,BEBEĞİNE BAKAN BÜTÜN KADINLARA DAHA ANLAYIŞLI OLSUN
Allahım bu günahkar kulunun dualarını kabul et. (AMİİİNNN)
Ayşecim; merhaba.
Ağrıların geçer inşallah.
Güzel duaların içinde Allah razı olsun.
Bizleri dualarında unutmayan birilerinin olması o kadar güzel bir mutluluk ki...
Sizlerin duaları sayesinde herşey yoluna girecek...
Topiğimiz eskisi gibi neşeli olacak inşallah.
Bende gün sayıyorum 5 gün kaldı.
2 kilocuk kuzuma kavuşmak istiyorum. Onu çok seviyorum. Sağlıkla gelsin bebeğim başka bişi istemiyorum... bol bol emsin.. Büyüsün kuzum.
Kızımın beşiğine bakın teyzeleri... Kendi gibi pek tatlı minnacık
Eki Görüntüle 895655
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?