- 24 Haziran 2011
- 1.483
- 1.040
- 133
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.101
Canım yanımda annem var ona sordum. Bebekken bende de olmuş. zeytinyağının içine çok az çay kaşığının ucuyla karbonat koyup konak olan yere sürüp bir saat kadar bekletip sonra banyo yaptırcan. Yıkarken bir yandan çok yavaş tarıycan. Ama tahriş edip yara olmaması lazım. Yara olursa orda saç çıkmıyor. Benim ki hala çıkmadı orası. Eğer çıkmıyorsa konak sonra aynı işlemi yine uyguluycan. Ama çıksın diye zorlamıycan..kizlar kafamizda konak olustu napmam lazim bilen var mi
Haklisin aslinda. Vermesen? Yada iyi bi cocuk uzmani ile konussan bu konuyu?
Ya ne takim ne takim renk cumbusuyuz. Patikler pembe sapka mor. Yelek kirmizi. Haftanin şıkkı ezgi hanim hangi şık A şıkkı
Ben de yayim ben dee.
Canım üzülme. . Rabbim bilir en hayırlısını..vee benim kırmızılar geldi(( hem de 2 gün önce. çok üzgünüm çooookkk
Canım yanımda annem var ona sordum. Bebekken bende de olmuş. zeytinyağının içine çok az çay kaşığının ucuyla karbonat koyup konak olan yere sürüp bir saat kadar bekletip sonra banyo yaptırcan. Yıkarken bir yandan çok yavaş tarıycan. Ama tahriş edip yara olmaması lazım. Yara olursa orda saç çıkmıyor. Benim ki hala çıkmadı orası. Eğer çıkmıyorsa konak sonra aynı işlemi yine uyguluycan. Ama çıksın diye zorlamıycan..
Yerim o ezgiyi... Her haliyle tatlı o :))
Yaydaşız he:) Yandaş gibi :))
Canım üzülme. . Rabbim bilir en hayırlısını..
İnşallah tez zamanda kavuşursun meleğine..
vee benim kırmızılar geldi(( hem de 2 gün önce. çok üzgünüm çooookkk
Hic uzulme hayirlisi olsun. Gebelik oncesi adet gunleri degisirmis rahim gebelige hazirlarmis kendini.vee benim kırmızılar geldi(( hem de 2 gün önce. çok üzgünüm çooookkk
Biz onu bu sabah yaptik. Sabah 7 de basladi ikinmaya. Oglen anakucagina yatirdim tekmelendi tekmelendi doldurdu bezi. Ben durmaginda omzuma yatirip gezdiriyorum sarsiliyor ya rahatliyor. Bazen babasi yatirip spor yaptiriyor.baris bugun tum gun ikinio herzaman 4-5kaka yapardi yapmadi cok ikiniyor ya surekli yerinde durmuo ezgi de ole mi
Kızım 6.5 kilo olmuş maşallah sütleri içe içe:) ocak ayında aşımız var. şu an her şey yolunda çok şükür. Akşam oldu halen yemek yapamadım bakalım kociş işten gelince ne yemek bulacak:)
Kızım 6.5 kilo olmuş maşallah sütleri içe içe:) ocak ayında aşımız var. şu an her şey yolunda çok şükür. Akşam oldu halen yemek yapamadım bakalım kociş işten gelince ne yemek bulacak:)
Hic uzulme hayirlisi olsun. Gebelik oncesi adet gunleri degisirmis rahim gebelige hazirlarmis kendini.
Biz onu bu sabah yaptik. Sabah 7 de basladi ikinmaya. Oglen anakucagina yatirdim tekmelendi tekmelendi doldurdu bezi. Ben durmaginda omzuma yatirip gezdiriyorum sarsiliyor ya rahatliyor. Bazen babasi yatirip spor yaptiriyor.
Hhehe ben de hicbir is uapamadim bugun. Yarim saat uyuyor uyaniyor.
Masallah esma kizima
Allah esirgesin seni.
Hehe yaydas guzelmis.Canım yanımda annem var ona sordum. Bebekken bende de olmuş. zeytinyağının içine çok az çay kaşığının ucuyla karbonat koyup konak olan yere sürüp bir saat kadar bekletip sonra banyo yaptırcan. Yıkarken bir yandan çok yavaş tarıycan. Ama tahriş edip yara olmaması lazım. Yara olursa orda saç çıkmıyor. Benim ki hala çıkmadı orası. Eğer çıkmıyorsa konak sonra aynı işlemi yine uyguluycan. Ama çıksın diye zorlamıycan..
Yerim o ezgiyi... Her haliyle tatlı o :))
Yaydaşız he:) Yandaş gibi :))
Canım üzülme. . Rabbim bilir en hayırlısını..
İnşallah tez zamanda kavuşursun meleğine..
Allah yardim etsin bdilegime uzuldum. Insallah tez zamanda iyilesir ikisi de donerler evlerine.Kızlar az önce tubilosh ile görüştüm.Ravza bebek için drlar umutlu konuşmaya başlamış.Dilek ile görüşmüş Tuğba.Bilal'i daha yanına getirmemişler.Solunum sıkıntısı olduğundan yoğun bakımdaymış bebeği.Genel anestezi olduğu için Dilek'in çok ağrısı varmış.Ayağa da kalkamamış,gaz da çıkaramamış.Nolur çok dua edin demiş.Tubiloshunda çok selamı var hepinize.Dualarınızdan unutmayın Ravzamızı,Bilalimizi ve Dileğimizi
Oncelikle aramıza hoşgeldin. Bu topic uğurludur merak etme senBundan 1 sene önce sen burayı bilmiyorsun hepimiz ne üzüntüler gördük bu ayda olmadı, bu ayda olmadı derken gün geldi hepimiz sırayla hamile kaldık. Ne ilginçse çoğumuz bu ay kesin hamile değilimdir dediğimiz zamanlarda hamile kalmışız. Yani umutlu olduğumuz zamanlarda değilde. Bu da Rabbimin bir imtihanı belkide. Bu ay geçtiyse diğeri var yeter ki Allah ömür versin.
Şu an oturupta sana bu yazıyı yazdığım yerde ayşenin (topic sahibinin) hamile olduğunu öğrendim. İçimden keşke bende hamile olsam derken ertesi gün kendi hamile olduğumu öğrendim. Ve bebişlerimiz de bir gün arayla dünyaya geldi :)
Üzülmek yerine önümüzdeki aya odaklan formül bu yani
Kızlar az önce tubilosh ile görüştüm.Ravza bebek için drlar umutlu konuşmaya başlamış.Dilek ile görüşmüş Tuğba.Bilal'i daha yanına getirmemişler.Solunum sıkıntısı olduğundan yoğun bakımdaymış bebeği.Genel anestezi olduğu için Dilek'in çok ağrısı varmış.Ayağa da kalkamamış,gaz da çıkaramamış.Nolur çok dua edin demiş.Tubiloshunda çok selamı var hepinize.Dualarınızdan unutmayın Ravzamızı,Bilalimizi ve Dileğimizi
masallah kuzuya. Kac aylik oldu canim bide mama kullaniidun demi hangisi?
hoş buldum canım. inan o kadar iyi geldi ki yazdıkların. çooook teşekkür ederim. İnşallah benim hamileliğimi de burda hep beraber kutlarız. Allahım isteyen herkese versin. O zaman çalışmalara devam diyoruz. Zaten yarın başlıyorum kürlere :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Burası bana da uğurlu gelecek. Buna inanıyorum canım ve tekrar çok sağol. Destek olduğun için :)))))
canım tam 3 ayı bitirdik. Mama kullanmıyorum canım sadece süt içiyor.
Bacaklarina spor yaptirdin mi? Ben bazen kucagimda yataga oturup atliyorum hirpalaninca da cikiyor. Poposuna zeytinyagi sur ozaman kolay kaka yapiyor benimi. Bazen altini alirken yagi surdukten sonra fiskirtiyor.bugun agliyoruz gazdan ilk kez kaka yapmadi sabahtan buyana. agliyor memede az duruyor bugun zor bigun aglicam valla kipkirmizi olunca ve bisey yapamiorum da
Kızımın küçük gelen kıyafetlerini ayırıyorumda ne çabuk büyüyorlar. 1 hafta önce olan altımız bu hafta gerdiriyor. Daha büyüklerini giydirecek olmanın heyecanıyla bir bakmışız kocaman oluvermişler. Bir yanım büyüsün isterken diğer yanım yok hep böyle kalsın hiç büyümesin diyor. Annelik gelgitleri bu olsa gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?