- 12 Temmuz 2006
- 3.036
- 3.085
- 698
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #22.121
Dava 15.11.2013 tarihinde açılmış cuma günü.geldi bana da dilekçe. Daha cevap vermedik avukatlada görüşmedik
Kızlar az önce tubilosh ile görüştüm.Ravza bebek için drlar umutlu konuşmaya başlamış.Dilek ile görüşmüş Tuğba.Bilal'i daha yanına getirmemişler.Solunum sıkıntısı olduğundan yoğun bakımdaymış bebeği.Genel anestezi olduğu için Dilek'in çok ağrısı varmış.Ayağa da kalkamamış,gaz da çıkaramamış.Nolur çok dua edin demiş.Tubiloshunda çok selamı var hepinize.Dualarınızdan unutmayın Ravzamızı,Bilalimizi ve Dileğimizi
Bacaklarina spor yaptirdin mi? Ben bazen kucagimda yataga oturup atliyorum hirpalaninca da cikiyor. Poposuna zeytinyagi sur ozaman kolay kaka yapiyor benimi. Bazen altini alirken yagi surdukten sonra fiskirtiyor.
Gaz sorununu biz de cok yasadik biliyorsun hala da yasiyoruz.
Kendin de rezene ic sutten gecer papatya cayi iyi uyu yapiyor beraber siziyoruz. Ha bir de yemeklerine kimyon ekle. Hatta bazi sitelerde okudum direk kasikla kimyon yutan var. Kimyonu cay yapip bebegine iciren de var.
hoş buldum canım. inan o kadar iyi geldi ki yazdıkların. çooook teşekkür ederim. İnşallah benim hamileliğimi de burda hep beraber kutlarız. Allahım isteyen herkese versin. O zaman çalışmalara devam diyoruz. Zaten yarın başlıyorum kürlere :) Hakkımızda hayırlısı olsun. Burası bana da uğurlu gelecek. Buna inanıyorum canım ve tekrar çok sağol. Destek olduğun için :)))))
Canım, ben hamile kaldığım ayda silkeleme metodunun vesilesiyle hamiş kaldıgımı düşünüyorum. Hatta öyle bir topik vardı. Bayağıda hamile kalan vardı.
Tarif edim ; ilişkiden sonra sırt üstü yattığında bacaklarını havaya kaldır. Eşinde ayak bileklerinden tutup sağa sola çamaşır silkeler gibi silkelesin.Komik geliyor dimi? Bir dene birşey kaybetmezsin . En güçlü sperme yol kazandırmış oluyorsun bu yöntemle.
Yerlesme kanamasi olmasin canim. Ayy hadi hayirlisi insallah.?tahlillere gerek kalmaz.kızlar bende garip bir durum var. pazar akşamı oturduğum yerden kalktığımda sulu akıntı gibi birşey aktığını hissettim, wc ye gittiğimde kıpkırmızı kan olduğunu gördüm. pazar günü 23. günümdü. hiçbir regl belirtsi de yoktu. anlam veremedim ama korktum biraz da. ondan sonra bu ana kadar başka gelen giden birşey olmadı, akıntıda zaman zaman çok hafif belli belirsiz kahverengilik var. bugün 25. günüm. anlamadım gitti yani.. bana nooluyor acaba ?
haa bu arada benim adama noolduysa cuma günü canımı çıkaran o değil gibi pazartesi evden işe gitmeden direk hastaneye gittik, aldık spermiyogram randevusununeydi derdi, nooldu da değiştirdi fikrini anlamadım, sormadım da.. onca ağlatıp içimi çıkardıktan sonra benim için pek bi kıymeti de yok yani yaptığının..
sagol canim spor yaptik bikez cikti sonra da bez acikken yapti kaka turuncu gibiydi kaka normalde sari ve cok az sari yesil bazen. bilmiorum nekadar surcek bu yine mizmiz hic bole deildi yazik uzuluom
Maşallah maşallah.Ne güzel gelişmeler bunlar Feyzam.Allah nazardan korusun Furkan beyimizi ve tabi abilerini.Sahi Ömer Faruk nasıl daha iyi inşallah.Ben kullanıyorum cnm günde 7-8 damla.dr a gittik bugün Ahmet abilerinden mikrop kapmış hem göz nezlesi hem normal nezle olmuş. Gelişimini çok beğendi Dr anneye 10 üzerinden 11 dedi 3 çocukla bu kadar iyi baktığın için kollarım kabarmadı desem yalan olur . Her yerini muayene etti. Sabahları bir çay kaşığı pekmez ver dedi meyve suları hepsini ver dedi (zaten veriyordum)haftaya sebze ve çorba başlayacakmışız.gözü çapaklanıyor nezleden ılık suyla sil sakın çay sürme dedi,buhar makinesi alayımı dedim gerek yok dedi sprey verdi.peditus bir çay kaşığı verdi.ağız saltanatının dişle alakası yok fazla gelen tükürüğü yutamıyor dedi.destekli oturtabilirsin,bu ay çok değişiklikler göreceksin dedi.
Canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim.
Tek tek alıntı yapamadım, çok uykumuz oluyo bizim, hep sersem hep halsiziz.
Doğal yolla oldu bebeklerim. Bizede çok süpriz oldu. Rabbim çok büyük.
Bebeği olanlara sağlık, gebe olanlara hayırlı doğumlar, bebek isteyen tüm canlara da tez zamanda Rabbim nasip etsin.
Arada gelir yazarım, sizleri seviyorum...
Evet yeşil paketli komili kullanıyorum ben.189 tanesi 6 tl gibi bi fiyat.Nivea baby de çok güzel.İlk onunla başladık biz.Dalin de güzeldi.Jhonsons babynin kokusu da çok güzel.Bekarken odamda hep onu kullanırdım.Bende en az 3 tane alıyorum paket.Biri beşiğinin altında salonda,diğeri odasında,üçüncü bebek çantasında durur hep.Bugünde sağlık ocağından dönerken ıslak havluya bakıcam. Ayşe sen komili kullanıyorum demiştin ben onu hiç kullanmadım bir de onu alayım.Komilinin pişik kremini kullanıyorum bende. güzel koruyor memnunum yani.ıslak havluyu ben bir alışta 6 paket falan alıyorum devamı olsun diye. şu an elimde primanın son paketi kaldı. aynı kokuya burnum alışınca hiç hoşuma gitmiyor sürekli değişiklik istiyorum. kullandığım parfümlerde de öyleyim hiç aynı kokuyu uzun süre kullanamadım. avonun çiçek kokulularının arasında sürekli değiştiriyorum. celebre, treselle, perceive, wish of dön dolaş başa sarıyorum o zaman kokunun ayırdına varıyorum.
Kızlar cevaplamışlar ama konak için şampuanlar var onlardan da alabilirsin druna sorup.kizlar kafamizda konak olustu napmam lazim bilen var mi
Ya ne takim ne takim renk cumbusuyuz. Patikler pembe sapka mor. Yelek kirmizi. Haftanin şıkkı ezgi hanim hangi şık A şıkkı
Ben de yayim ben dee.
waves öyle güzel yazmışki bana laf kalmadı gibi hissettim.Adet düzensizliği rahmin hamileliğe hazırlandığını gösterir.Tecrübeyle sabittirvee benim kırmızılar geldi(( hem de 2 gün önce. çok üzgünüm çooookkk
OOOOyyyy nasıl bi özettir bu yaa.Kız gözlerim doldu resmen.7 ocak 2013......Çıldırmıştım saat 11 olmadı diye.8-10 kişi beklemiştik kan sonucunun çıkmasını.Ve 22 çıktı diye deli gibi sevinmiştimOncelikle aramıza hoşgeldin. Bu topic uğurludur merak etme senBundan 1 sene önce sen burayı bilmiyorsun hepimiz ne üzüntüler gördük bu ayda olmadı, bu ayda olmadı derken gün geldi hepimiz sırayla hamile kaldık. Ne ilginçse çoğumuz bu ay kesin hamile değilimdir dediğimiz zamanlarda hamile kalmışız. Yani umutlu olduğumuz zamanlarda değilde. Bu da Rabbimin bir imtihanı belkide. Bu ay geçtiyse diğeri var yeter ki Allah ömür versin.
Şu an oturupta sana bu yazıyı yazdığım yerde ayşenin (topic sahibinin) hamile olduğunu öğrendim. İçimden keşke bende hamile olsam derken ertesi gün kendi hamile olduğumu öğrendim. Ve bebişlerimiz de bir gün arayla dünyaya geldi :)
Üzülmek yerine önümüzdeki aya odaklan formül bu yani
Canım ..... istedi de sipariş ver kocişe bence.Yemek çeşidi yazamadım canı çeken falan olur diye.Ben yemek olmadığında öyle yapıyorumKızım 6.5 kilo olmuş maşallah sütleri içe içe:) ocak ayında aşımız var. şu an her şey yolunda çok şükür. Akşam oldu halen yemek yapamadım bakalım kociş işten gelince ne yemek bulacak:)
:26::26::26::26::26:Kız İpek druna bi sor neden bu kadar sorun oldu sizde bu kabızlık ve gaz.Mutlaka bi çaresi vardır canım ya.Seni de çok yordu Barış efendi.:26::26::26::26:bugun agliyoruz gazdan ilk kez kaka yapmadi sabahtan buyana. agliyor memede az duruyor bugun zor bigun aglicam valla kipkirmizi olunca ve bisey yapamiorum da
Ben çok içtim kimyonu.Hifa'ya içirmedim ama.Nane demler gibi fincana demleyip içtim.Çay kaşığıyla ağzıma atıp bi bardak su içtim.Neler yapmadımki gaz için.Bacaklarina spor yaptirdin mi? Ben bazen kucagimda yataga oturup atliyorum hirpalaninca da cikiyor. Poposuna zeytinyagi sur ozaman kolay kaka yapiyor benimi. Bazen altini alirken yagi surdukten sonra fiskirtiyor.
Gaz sorununu biz de cok yasadik biliyorsun hala da yasiyoruz.
Kendin de rezene ic sutten gecer papatya cayi iyi uyu yapiyor beraber siziyoruz. Ha bir de yemeklerine kimyon ekle. Hatta bazi sitelerde okudum direk kasikla kimyon yutan var. Kimyonu cay yapip bebegine iciren de var.
Ben de küçülenleri boş çekmecesine koydum.Açamıyorum çok duygulanıyorumKızımın küçük gelen kıyafetlerini ayırıyorumda ne çabuk büyüyorlar. 1 hafta önce olan altımız bu hafta gerdiriyor. Daha büyüklerini giydirecek olmanın heyecanıyla bir bakmışız kocaman oluvermişler. Bir yanım büyüsün isterken diğer yanım yok hep böyle kalsın hiç büyümesin diyor. Annelik gelgitleri bu olsa gerek :)
Niye kuzum:44::44::44::44::44:Beni ve kevok'u listeden cikartmisin ?
Allah Allah.Neden geliyorki akıntı.Yerleşme falan olabilirmiki?kızlar bende garip bir durum var. pazar akşamı oturduğum yerden kalktığımda sulu akıntı gibi birşey aktığını hissettim, wc ye gittiğimde kıpkırmızı kan olduğunu gördüm. pazar günü 23. günümdü. hiçbir regl belirtsi de yoktu. anlam veremedim ama korktum biraz da. ondan sonra bu ana kadar başka gelen giden birşey olmadı, akıntıda zaman zaman çok hafif belli belirsiz kahverengilik var. bugün 25. günüm. anlamadım gitti yani.. bana nooluyor acaba ?
haa bu arada benim adama noolduysa cuma günü canımı çıkaran o değil gibi pazartesi evden işe gitmeden direk hastaneye gittik, aldık spermiyogram randevusununeydi derdi, nooldu da değiştirdi fikrini anlamadım, sormadım da.. onca ağlatıp içimi çıkardıktan sonra benim için pek bi kıymeti de yok yani yaptığının..
Canım, ben hamile kaldığım ayda silkeleme metodunun vesilesiyle hamiş kaldıgımı düşünüyorum. Hatta öyle bir topik vardı. Bayağıda hamile kalan vardı.
Tarif edim ; ilişkiden sonra sırt üstü yattığında bacaklarını havaya kaldır. Eşinde ayak bileklerinden tutup sağa sola çamaşır silkeler gibi silkelesin.Komik geliyor dimi? Bir dene birşey kaybetmezsin . En güçlü sperme yol kazandırmış oluyorsun bu yöntemle.
Maşallah maşallah.Ne güzel gelişmeler bunlar Feyzam.Allah nazardan korusun Furkan beyimizi ve tabi abilerini.Sahi Ömer Faruk nasıl daha iyi inşallah.
Ayy ne güzel.Uyu tabi.Sen daha çok yorulacaksın bizlerden.Bu arada bi soru daha.Ailelerinizde ikiz çokmu?Yada özellikle uyguladığın bi kür varmı
Evet yeşil paketli komili kullanıyorum ben.189 tanesi 6 tl gibi bi fiyat.Nivea baby de çok güzel.İlk onunla başladık biz.Dalin de güzeldi.Jhonsons babynin kokusu da çok güzel.Bekarken odamda hep onu kullanırdım.Bende en az 3 tane alıyorum paket.Biri beşiğinin altında salonda,diğeri odasında,üçüncü bebek çantasında durur hep.
Kızlar cevaplamışlar ama konak için şampuanlar var onlardan da alabilirsin druna sorup.
Allah iyiliğini versin.Gökkuşağı Ezgi olmuş minik cadı.Bende takım giydirme hastalığı var.Ağız bezini bile kenarındaki işlemesinin giysisin uygun renkte olanını kullanırım. Üstü batsın altını da değiştiririm.Hiç tek alt yada üst almadım.Herşeyi takım.Zaten 2 haftadır falan tulumlarla kafayı bozmuş durumdayım.Tüm tulum giydiriyorum hep. Nasılsa büyüyünce giyemeyecek tulumlar
waves öyle güzel yazmışki bana laf kalmadı gibi hissettim.Adet düzensizliği rahmin hamileliğe hazırlandığını gösterir.Tecrübeyle sabittirBir gün gelir senin tontişi de totosuna vura vura severiz burdan merak etme
OOOOyyyy nasıl bi özettir bu yaa.Kız gözlerim doldu resmen.7 ocak 2013......Çıldırmıştım saat 11 olmadı diye.8-10 kişi beklemiştik kan sonucunun çıkmasını.Ve 22 çıktı diye deli gibi sevinmiştimAldın götürdün beni Dileek
Canım ..... istedi de sipariş ver kocişe bence.Yemek çeşidi yazamadım canı çeken falan olur diye.Ben yemek olmadığında öyle yapıyorum
:26::26::26::26::26:Kız İpek druna bi sor neden bu kadar sorun oldu sizde bu kabızlık ve gaz.Mutlaka bi çaresi vardır canım ya.Seni de çok yordu Barış efendi.:26::26::26::26:
Ben çok içtim kimyonu.Hifa'ya içirmedim ama.Nane demler gibi fincana demleyip içtim.Çay kaşığıyla ağzıma atıp bi bardak su içtim.Neler yapmadımki gaz için.
Ben de küçülenleri boş çekmecesine koydum.Açamıyorum çok duygulanıyorumNe zaman hamile kaldım ne zaman 3ayı bitirdi bu yaramaz diyorum gördükçe..Dün akşamki ve bugünkü misafiler pişti oldu hediye konusunda. İkisi de en küçük beden almışlar aynı giysiyi.Bende gidip birinin büyüğü ile,diğerini de başka bi giysiyle değiştireceğim Giydirdiğimde ikisi de ben aldım sansın
Niye kuzum:44::44::44::44::44:
Allah Allah.Neden geliyorki akıntı.Yerleşme falan olabilirmiki?
Ne günlerdi yaa.Gül gül ölmüştük eşimle
Vaaavv iç çamaşırlarınıza kadar takımsınız yani
Süslü ananın süslü kızı nolcak.
Hoşgelmişsin Şulem.
Biz iyiyiz hamdolsun.Hifa sultan ile uğraşırız.Meme,gaz,kaka,çiş,oyun,meme,gaz,naz,çiş kısır döngü.Bunların arasında misafir,temizlik,ikramlık,çamaşır,ütü,annenin süt üretimi için rezene ot vs.Havalar da soğudu iyice eve kapandık.Allah'tan gelen giden var da 2 insan yüzü görüyorum.Yoksa el kadar bebekle konuşmaktan tırlatacağım
Allah kavuştursun eşinle.Oh şimdi sen sıcacık battaniyene sarılır eline de sıcak bi süt alırsınn.Hmmm miss gibi.Kız canım çekti kendi anlatışıma.Yeşil çayım bitsin de gidip ısıtayım bi bardak kendime.Veremedim gitti şu 5 kiloyu.Hani emzirirken giderdiForm çayları aldım marketten ama bütün sayfalarda çok zararlı içmeyin emzirirken diyor.Açamadım paketleri kaldı öylece
Çok geçmiş olsun.Size bişey olmasında varsın mala gelsin.
Dilek dün akşam 8 civarı doğum yapmış.9 gibi tubilosh görüşmüş daha bebeğini yanına getirmemişler,sesi de kötü geliyormuş.Bütün gece ağrı çekmiş 10cm olmuş açılması ama sezeryana almışlar son dkda.4kg ymuş Bilal tosunİnşallah güzel haberler alırız hemen
Eee senin planın ne bu hafta bakıyım.Kısa bi tatil iyi gelecektir sana.Bide net alışverişe sardınmı değmeyin keyfime olursun kız
Aminn.Tırlatmaya az kaldı kıızzzDün misafirin yanında konuşuyorum Hifa ile gülüyorlar adam gibi konuşuyorsun sen resmen bununla diye.E napıyım dedim.Agucuklarla geçmiyor bütün gün
Kız bu arada senin isim neydi:26:Balık hafıza ayşe yine unuttu
Yok anam benden olmaz öğretmen falan.Bikaç tanesini sallandırırım bacağından tavana valla.Hele şimdiki sıpalarla baş etmek kolaymı
Benim kız kardeşim de yay ama biz hiç anlaşamayız.Karakter meselesi demekki.Ya da o yay özelliklerini taşımıyor.
Unutmam kıızz.Ne diye unutayım.Daha çook kafanı ağrıtırım ben senin
Girişimcilikten çok bunalımcılık zeka benimki.Boş oturmaktan tırlatma noktasındayım.Ti ye bile almıyorum artık hayatı
Vay canına.Kız ne garip şeyler varmış.Ben hiç duymamıştım valla bunları.Dur bakıyım cuma günü dra bi sorayım bende bu demir işini.Hemen not alıyorum.:126:
Tüh ya.Kötü olmuş sizinkide.Başka marka mama denesen.Sma,hero baby diğerleri falan.Rezeneyi ihmal etme iç.Bomba gibi dolmasa da göğüslerim artık akşamları mama vermiyorum ben.Ya benim kız alıştı azla yetinmeye yada Allah doyuruyor uykusunda
Spreyi iyiki dedin kız.Bende alayım.Peçeteyi sivriltip usul usul yılan gibi sokuluyorum bende burnuna burnuna.Özellikle yeni emdiğinde çok sakin oluyor,saldırıya geçiyorum ben hemen
hahahh Allah seniiii inciiimm
çamaşır silkeler gibi
faydası vardır tabii. neden olmasın. ama anlatış şekline bittim
karapisso dan yeni haberler...
karapissoyla ara ara mesajlaşıyorum kızlar...
doğum dün saat 6 civarında olmuş.
gece 11 de bebeğini yanına getirişler.
sonra da bugün öğleye doğru kontrol etmişler,kandaki oksijen degerini begenmemişler. yoğun bakıma almışlar.
halen yoğun bakımdaymış...
dua istiyor hepimizden...
Rabbim şifa nasip eylesin Bilal kuzumuza inşallah
Sağol canım Allah hepimizin yavrularını korusun. Ömer 1 sene oldu tam kaza yapalıgeçen sene bu zamanlar ne haldeydim Allahım şükürler olsun yavrumu bana bağışladı. Iyi daha iyi olacak inşallah. Dikkat oyunları oynuyor sürekli terapiye gidiyor bir de...
Tamam Minecim.Sorarım mutlaka aklımda.canım adım mine .yok girişimçi zeka bunalımdaki zekanın ürünleri başka türlü olur. sende dr a sorarsan cok sevinirim gercekten muallakta kaldım. geçen toplantıda arkadaşlarla konuşuyorduk.çocuklarında kilo sorunu yaşayan annelerin hepsibebeklik ve cocukluk dönemin iştahsızlık yada boyu n uzaması yok zekası daha bir sürü nedenle vitamin yada balık yağlari kullanmışlar. çocuklar obez değil ama sınırda ve gelişim olarak 10 11 değilde 13 15 gibi bunu boy olarak söylemiyorum. vucüt şekilleri olarak.öyle olsun istemiyorum .herkes balık yağı kullan diyor. günde 1 tablet.kim hergün balık yiyorki ben her gün çocuğa balık yağı vereyim.birde oyağlar vucutta depo yapabiliyormuş aman ne yazdım kafam karışık ya bu konuda. dr illada kullanmamı istiyor. d vitamininide her gün kullanmak istemiyorum. almanya gibi hep yağışlı memlekette bile bana güneşli olduğu zaman vermene gerek yok güneşe çıkar yeter demişti .türkiyede sadece 4 ayı kapalı oda tam anlamıyla değil illa vereceksin bıngıldak kapanmaz sonraymış kızımda bazen verdim bazen vermedim ama bıngıldağı acık kalmadı yani anlayamıyorum iyi dr nasıl anlıycam. insanlar cok ilaç yazan dr iyi dr zannediyor sor ayşem ben burda anlatamıyorum belki sen anlar bana anlatırsın
Kız onun yerine kendi sütümü sıksam yada ılık su damlatsam olmazmıki?Olur diyor annemler falan.:44:ayşem serum fizyolojiyi damlatıp aspiratörle cekersen çıkıyor. aspiratör kuru ve yapışmış şeyi çekemezki bir de öyle dene .
Ben anlayamamışm kuzum ya.Bende sil ikimizi anladım.Kusuruma bakma nolur.Batları yazıyorum ya o yüzden silmiştim batlarınız geçtikten sonra.Ama eklerim sen iste yeterki.Tatlim bi liste paylasmisin ya listede kevok'un bide benim ismim yok? neden bizede hala umutla bekliyenler diye yazmadin
Ona uzuldum sadece bunu sormak istedim sana neden ismimiz bi kosede yok diye
Sağol canım Allah hepimizin yavrularını korusun. Ömer 1 sene oldu tam kaza yapalıgeçen sene bu zamanlar ne haldeydim Allahım şükürler olsun yavrumu bana bağışladı. Iyi daha iyi olacak inşallah. Dikkat oyunları oynuyor sürekli terapiye gidiyor bir de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?