Bol bebiş topiği

dava ne zaman açıldı? tebligat sana geldi mi? dava dilekçesine cevap verdin mi?

Bebeği kendi istedi hatta her muayenede beni kendisinin götüreceğine söz verdi. Beni kandırdı şimdide bunlarla dogumumu bile yapmamı beklemeden iftira yalan beyanlarla bana boşanma davası.açtı

Keşke hukukçu biri olsa da sana yol gösterse topikte yazacaktımki taydin yetişmiş.msmesinin dediklerine aynen katılyıroum.Senin uzmandan yardım alman gerekiyor.Hatta sadece avukat değil psiklojik destek de almalısın.Dava sürecinde işine yararmı yaramazmı bilmiyorum ama en azından senin ve bebeğinin en az hasarla kurtulması lazım bu sıkıntıdan.Dualarım seninle canım.Allah yar ve yardımcın olsun
Eşşeksıpasına bak sen.Nasıl da üzmüş annesini saatlerce.Çektikleri en büyük ve en son acı bu olsun inşallah Dilek annenin de Bilal bebeğin de

Kızlar sabah sabah listeye bi göz attımda ne kadar çok yol katettik değilmi beraber.2012ye girdik,2013e girdik hep beraber.Sıra 2014te.Korkarım bu yıl doğurduklarımızın çocuklarına patik,yelek örerkende burdan yazışacağızHepinizi çok seviyorum

Kafa dengi iki insanla oturmak,sohbet etmek ne kadar güzelmiş meğerse.Tüm gün koşturmaya,kızımı 12de zor uyutmama rağmen sabah çok mutlu uyandım.Bugün daha iyi anladımki ben az koşturduğumda çok mutsuz oluyorum.O nasıl bi cümle oldu öyle ya Koşturmak beni mutlu ediyor demek istedim.Anladınız siz onu
Eşimi alelacele işe gönderdim.Hifa hanım da yatağıma yayıldı uyuyor.Ben de uyumaya çalışsam uyanırdı şimdiye eşeksıpası.
Daha kahvaltı yapmadım o uyanmadan bişeyler yiyeyim bende.
Cuma sabahı benim aşım,kızımın dr kontrolü var.Herşey yolunda gider inşallah.Bu ayın yarısını mamasız geçirdik.Tabi babası hastanedeyken geçirdiğimiz mamalı günlerimiz arayı kapatacak kadar çoktu.Neyse sağlıklı olsun da ikisi de inşallah bir daha mama vermek zorunda kalmam bu kadar fazla.
Hepinizi öpüyorum.
Dilek'i doğurttuk sıra sende inciiii

Karapisso canım Allah analı babalı,Kur'anlı, imanlı ahlaklı,sağlıklı bir evlat etsin inşallah . Çok geçmiş olsun tez vakitte toparlanırsın inşallah .öpüyorum seni ve minik zeytini....

Son düzenleme:
topiki yeni farkettim. yazılanlarçok hoşuma gitti. Ben de 5 aylık evliyim. 35 yaşındayım. hiç korunmamamıza rağmen henüz bebeğimiz olmadı. eşimin sperm sayısı azmış. bunu öğreneli 2 ay oldu. eşim 2 aydır araştırdığımız bütün kürleri uyguluyo. Bana sürekli "normal yolla olacak merak etme" diyo. Ben de yaşımdan dolayı biraz panikliyorum. Eğer daha genç olsaydım. aylarca deneyebilirdim. bat tarihim 12 aralık. yani 2 gün kaldı. zaten bütün bat belirtileri var. Her ay atlatmak zor oluyo. Ne kadar ağrım olursa olsun yine de insanın içinde umut oluyo. Belki bu sefer hamileyimdir diyosun. İnşallah bu topik bana uğur getirir. İnşallah ben de hayırlısıyla bebek sahibi olurum. Allah isteyen herkese versin. Aminnnn

Hoşgeldin canım.Sperm için çakşır otu var.Onu yedir eşine.Biçok kürü de birlikte yapma.Her ay bi kür dene.İnşallah yuvanıza gelsin bi an önce bebişiniz.Benimki bugün 3ayını doldurdu teyzesi.3 yıllık evliyim.4.ayın sonunda geldi kuzum.

Dileğin bebişi o kadar kilolu muymuş ki ben bunu bilmiyordum geçmişi fazla okuyamadıımdan dolayı. Ama bebiş kilolu olunca niye o kadar sancı çektirdiler ki kıza. Keşke hemen sezaryene alsalardı Benim bildiğim bebiş 3.5 kiloyu aştığı zaman konuşulması gereken normal doğum olmamalı çünkü belli birşey ki doğum çok zor olacak veya olmayıp ameliyata alınacak. Kimsenin çektiği acı umurlarında değil ki olmadı alalım sezaryene.

canım benim. İnşallah dediğin gibi olacak. çakşır kullanıyo. bi de keçiboynuzu kürü yapıyo. inşallah işe yarar :)))) bir de yumurtlama testi ile destekliyoruz bunları. Hakkımızda hayırlısı bakalım :))

Biz de fazla beklememk için kürler yapmıştık eşimle.Hergün 3-5 tane keçiboynuzu yerdi,bende incir.Ona çakşır otu yedirdim,bende btç kürü yaptım.Ve ovulasyon testleri.Sen de incirle destekle yumurtalarını.İnşallah gelir bu ay bebişiniz de sende gelirsin peşimizden.

inşallah canım. 12 si zaten bat tarihim. İnşallah kırmızılar gelmez ama gelirse de B planım hazır dediğin gibi incir kürü ve de bal tarçın çörek otu macunu yiyecem :) Doğal yollarla halledecez inşallah. Ben kürlerin gücüne inanıyorum. İlaçlardan daha doğal en azından. İnşallah ben de aranıza katılırım. Burda hamileliğimi sonra da bebeğimi anlatırım

İnşallah gelmez.Test yaptınmı peki?Eğer sonucu senin ümidini kırmayacaksa yapsana.Ben adetime 5 gün kala öğrenmiştim.Birşey daha söylemek istiyorum.İki kürü aynı anda yapma.Çok kuvvetli olursa ters etki yapabilir Allah korusun.Tek tek yap kürleri.

önerini dikkate alıcam. test konusunu bilmiyorum. biraz kararsızım. çok hayal kırıklığı yaşadım. gücüm yok galiba.

Bende bilmyordum o kadar kilolu oldugunu. Dilekte bilmiyordu büyük ihtimal. En son 3150 gram gibi bişi demişti. Yanlış hatırlıyorsam affola. Ama sanırım buda ultrasyon hatası.800-900 gram fark olabiliyormuymuş.

Bende umutlanayım bari belki benim bebişkoda kilolu dogar. Çok zor bi ihtimal ama umut işte

Hayırlısı ile kucagına almış ya.. Ne yapalım varsın böyle olsun.

Gelince ayrıntıları alırız ondan.

ayşe yeni liste çok güzel olmuş bebişler bir bir sıraya dizilmiş isimleriyle birlikte büyüsünler inşallah.

özayder nasıl acaba ondan da haber alamadık.

leylada 12 aralığa mı gün almıştı sezaryen için sanki öyle aklımda kalmış.

incininde şurda az kaldı sayılır.

Bugünde kızımın kontrolü var 3. ayımızı bitirmiş olduk böylelikle. Tetanoz aşımın 3. olmuştum 2 hafta önce. Bakalım kızım 20 günde 6 kilodan ne kadar ilerlemiş. Sadece süte devam ediyorum. Mamayı yediremedim bir türlü kabul etmiyor. Sütçü benim kızım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…