Bol bebiş topiği

Bir avukata danisicam inş. En korktuğum şey bana yaşattıklarini çocuğuna da yaşatması.

duygucum, senin yaşadıklarına dair çok fazla birşey bilmiyorum. uzun zaman gelmemiştim topiğe. sonradan dahil oldum ama yardımcı olmak isterim elimden geldiğince.

Canim eşim boşanma davasını kabul etmeyince çekişmeli boşanma davası açtı. Iftiralar atıyor doğumumu bile beklemedi. Yardımcı olurum derken hukukcumusun?

karapissommdan haber yok

hastanenin bugün doğan bebeklerine baktım, zeytin yok orda da

gelmedi mi daha zeytincik yaaa

annesini çok üzmesin, gelsin artık... teyzelerin de gözü yollarda kaldı ama

nasılsınız. haber alan var mı? akşam bir ara girdi net te ama yazamadı herhalde meraklanmaya başladım .umarım iyilerdir.
,sizler nasılsınız kızlar?

normal deil mi diyorsun biranda olmasi

yok bir tanem normal değil demiyorum. kuzum ne zaman telaşlanman lazım biliyormusun ateşlenmiş .sürekli ağlıyor vehareketleri huzursuzsa ozaman doğru gitmeyen bir şey vardır. gazı sancısı yada bir hastalığı onundışında uyuması kısaldı ama bebeğin rahat görünüyor az emmdi ama uyuyor memede normalden kısa kaldı ama aç gibi aranmıyor yada ağlamıyor ozaman korkma sadece kendini bulmaya çalışıyor.değişiklikler kimi zamanda bir anda oluyor kimi zaman öğretmen gerekiyor.

selam kızlarr...

karapissoyu yani dileği aradım.
sesi çok kötü geliyordu.ses tonundan tahmin ettim aslında ama kendisinin anlatmasını bekledim,
kuzum çok yorgun ve bitkin düşmüş olucak ki pek konuşamadık.

10 cm açıklık ve gece boyu çektiği sancılardan sonra sezeryanla doğum olmuş.
başı büyükmüş ve Maşallah Subhanallah 4 kiloymuş zeytinimiz.
o yüzden sezeryanla doğmuş kuzucuk.

aradıgımda saat 21.00 civarındaydı
doğum yapalı bir süre olmuştu. bebişi daha yanına getirilmemişti.
bir sorun var sanırı daha bebegimi getirmediler dedi.
İnşallah herşey yoludadır ve şu an iyilerdir.
azıcık kendine gelsin diye bekliyorum.

tekrar ararım sizlere haber veririm inşallah

HOŞGELDİN BİLAL BEBEKKKK

Maşallah yavrum ya inş sorun yoktur. Sezeryan istemiyordu ama hayırlısı buymuş o kadar yedi polenleri yavrum 4 kilo olmuş ne yapsın. Ikiside sağlıklı olsunda önemli olan o gerisi hikaye.

nasılsın ravza nasıl iyiye gidiyordur inşallah karapissodan var mı bir haber canım iyiler mi göreşe bildin mi

Merhaba canım. iyiym hamd olsun...
Ravzamız halen aynı. İnşallah yarın dr güzel haberler verir bizlere.
telefonum çalmasın diye dua eder oldum
her telefon korkutuyor beni...

Kenan hastaydı, o iyileşiyor diye sevineyimmi, Ravza ma üzüleyimmi bilemiyorum.
ablamla konuşurken Yusufcuk neşeli çıglıklar atıyorsa hemen oda değiştiriyorum.
duyup da üzülmesin diye

Rabbim kimsenin bebeğini yanıdan eksik etmesin
Kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah.
en büyük imtihan evlat acısıymış...
bizleri bununla imtihan etme YA RABB!

allah razı olsun tubilosh. allahım sağlıklı uzun ömürlü etsin inşallah.güzel haber verdin allahım sanada yeğeninin güzel haberlerini aldırsın inşallah.
hoşgeldin karapissonun zeytini
hoşgeldin dileğin minik bilal i

amin canım .rabbim insana öyle bir yürek vermiş ki içine her şeyi aynı anda sığdırıyor. rabbim bir an önce ravza nın sağlıklı haberlerini göndersin inşallah. sabır sabır sabır sizlere ve şu anda hastanelerde iyi haber duymak isteyen herkese.allahım ağlatmasın inşallah canım benim.

ohhh şükürler olsun gelmiş zeytinimiz... inşallah ikisinin de iyi haberlerini almaya devam ederiz.

haberler senden tubişim...

Zaman hiç geçmiyor sanki sabırsızlanıyorum ne zaman büyüyecek diye bir taraftanda doğumdan korkuyorum. Aklımda olmayan şey tek başıma bu süreçleri geçirmek ve bir çocuk büyütmek. Daha evliliğe alisamamistim, çocuğa nasil bakicam diye en cok kaygilandigim aydi ekim. Hayatın cilveside bana ekime oldu. Sonbaharda hep huzunlenir, bostan yere bir acı çekerdim boşyere değilmis meğer. Gelecegin yasını tutuyormusum...

Duygusallığa bağladım sakin.çocuklarınıza duygusal isimler koymayın ne cektiysem adımdan çektim

sagol canim cok rahatlattin ben az emerse kilo almaz diye korktum ondan. icini rahatlattin cokk sagol tekrar. Tum gece 8dk emince ac kaldi die uzuldum cunku uyurken acim die aglamior

Eşim bana etek almak içın lcw ya gittik. Yolda bana bağırdı evin senin eksiklerine yetisemiyorum dedi. Ben cevap vermedim gidincede almadım. Beni babamın evine bıraktı. Hamilelik içın.tedavi.gördüm %80 hamile kalma ihtimalim vardı 3 gelişmiş yumurtam vardı. Annemleride aramış ben hizmetinden memnunum ama susmuyor sizde kalsın biraz dedi ertesi gün telefonumu kapattirdi. 10 gün sonra hamile olduğumu söyledik. Bize geldiler bu halimi bile bile bana bağırdı, abisi bize karşı durdu sana düğün yaptı.dedi. doğumu beklemeden davaacti 20 bin tazminat ve avukat ücretlerini istiyor. Beni evi terk etmekle ev araba alırsan bosanirim demekle ve ev işlerini yapmamakla suçluyor abisi ve yengeside şahit yazilmislar ama kesinlikle iftiralarina şahit değiller evleri.bize 45 dakika. Yalan beyanda bulunacaklar yani.görmedikleri şeylere. Ne yapabilirim? Zaten stresten düşük yapar yapmazsada dogunca alican demiş. Ailesinin.etkisinde beni ailesi.hiç istemedi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…