Bol bebiş topiği

Kuzummm bende seni çok seviyorummm hemde çokkkk...
Allahım şifasını versin.
Dualrımızdasın...

kizlar bebisim dunden beri maksimum 20dk emiyor sorun su ki onceden agzini kocaman actirip memeyi epey kavratirdim simdi ucunu aliyor napcam bilmiyorum bole degisen oldu mu kavramasi

kızlar Ravzamız ameliyat olucakmış az sonra
ne olur dua edin. karnını açıcaklarmış
inşallah minicik bedeni narkozu kaldırır ve hayırlısıyla sag salim ameliyatı başarılı olur.

çok kötüyüm yaa

canim sen yine iyisin merak etme her sey yolunda olur insallah ben 24saat sanciyi 5gun yasadim ve ben yerimde duramiyordum ne uyku ne oturmak ayakta da mahvolmustun anca 1di acilma ve 5gun sonu 4oldu da hastane kabul etti tam 41+0da yaptim dogum. Oyuzden olumlu dusun hem benim kadar beklemedin 41 hafta hem de inaniyorum ki sip diye gelcek zeytin dualarimiz seninle, opuyorum canim

Canım bana moral veriyorsun İnan hemde çokkkk.
İnşaallah hayırlı zamanda hayırlısıyla olur.
Sende az çekmedin kuzum ya.
Bende kasılmalar var dün adet sancısı gibiydi sancım bugün yok
İnş Devam eder açılma. Evet ben 39.haftadayım bakalım zman neyi gösterecek.
kizlar bebisim dunden beri maksimum 20dk emiyor sorun su ki onceden agzini kocaman actirip memeyi epey kavratirdim simdi ucunu aliyor napcam bilmiyorum bole degisen oldu mu kavramasi

Canım sakın ucunu tek emmesin mümkünse ağzına tepmeye çalış genişlemesine.
Bir zman sonra ucu yara olabilir emzirmen sorunlu olur.
Içtiği süt şifa olsun paşaya

Benim neden moralim bozuk yaaaaaa
Aişe ağladınmı ki gözlerini açamıyorsun ?
Kuzummmm...
Evet hemde dün gece 12den ber hiç durmadan
Kvaliden bile bebeğin kucağındayken yere düşerse kime güvenip bırakırsın cesaret edip
Beni görmezlikten geliyor o çok canımı yakıyor.
Benim kızıma benziyor yüzü.Allahım sen onu annesine babasına bağışla
Biz çıkmıyoruz zaten dışarı.Markete,hastaneye falan gidersek de yüzünü bile battaniye ile sarıp araba ısınıncaya kadar açmıyorum.Oradan da sıcak ortama giriyor zaten.Daha soğuk hava ile tanışmadı.Nisan gibi tanıştırırım serin havayla.Dediğin gibi kuru soğuk buralar.Evde bile camlar buz dışarıda olanlara sabır versin Rabbim.

aysecim dualardasin insallah esinle her sey gonlune gore olsun sen mantikli gonlu zengin birisin insallah cozum yolu vardir
İnşallah
Bütün kalbimle dua ediyorum minik Ravza için.Allah yardımcısı olsun.

Rabbim benim gözyaşlarımı saysin. Zerre payı olana da kul hakkımı sorsun.

Ben düşük yapsam kim vebalini ödeyecek dedim. Herkes oğlunu kovuyor gelinine torununa sahip cikiyor. Beni hiçbiriniz istememiş dedim. Ben size ne yaptım dedim. Evinizde köyünüzde her işinizi.yaptım. Ben su halde ah edersem kime ne olur bilemem. Yuva yılanın yuvası olmaz dedim. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az.

Aysemmmm

Canim ağlama sütün kesilir uzmemeye çalış kendini. Dua ediyorum sana. Rabbim gönlüne ferahlık, eşine anlayış ve ilgi nasip etsin.

tubiş Ravza bebeğe acil şifalar diliyorum canım Allahım sizlere de güç versin inşalllah duacıyım

Amaniiin tubi neler olmus boyle ya hic haberim yoktu. Cok cok gecmis olsun. Okurken bile icim daraldi. Allah ablanlarin yardimcisi olsun. Canim ne ameliyati bu ya. Cigerlerde sivi birikmesi falan mi var,onu mu bosaltacaklar. İnsallah iyi haberlerini bekliyoruz. Sen Kenani da her ihtimale karsi yokla kuzum. Enfeksiyon bebislerde birbirine cabuk bulasiyormus. Umarim guzel haberlerini alacagiz.

Aysecim nedir bu cektigin ya. Erkekler dogum sonrasi daha mi anlayissiz oluyorlar. Bu problemleri bikac arkadasimdan daha duydum. Dogum sonrasi bunalimi mi yasiyorlar acaba. Umarim hersey yoluna girer. .. İnsallah ayni sorunlari bizler de yasamayiz. Hamilelikteki bu ilgi alaka hep devam eder...

canim ici ya.Allah korusun seni,esime gostericem isminide soyliyim namazda dua etsin kuzumuza.ben adetliyim.takip ediyorum seni.bir haber olunca yaz guzelim

rabbim şifa ile sonlandırsın inşallah.başat ravza bebeğe sonrada onu bekleyen lere güç kuvvet versin

kuzum benim ya rabbim gücünü attırsın yavrumuzu annesine babasına bağişlasın daha çektirmeden şifa versin inşallah.
tubiloshum oğlunun gözlerinede anne sütüyle pansuman yapabilirsin.göğsünden sütüdirekt çocuğun gözlerine sık steril birbezle sil çabucak toparlıyor.anne sütü aynı zamanda mikrop öldürücüdür.belki yapıyorsundur ama yinede yazayım dedim

Son düzenleme:

allahım hepsinin kalp gözünü açsın inşallah akıl fikir merhamet versin .başka ne denir bunlara.ki sende iyi sabır varmış duygu çekmişsin

Aişe canım ağlayarak sorunları çözemezsin,kendini yıpratma bu kadar.
msmesi yok daha neler kendim nasıl alttan bakacağım
Doktor dedi bakmayayım bugün,hafta sonu girdi doğurma dedi.
Anladığım kadarıyla açılma devam eder diye bakmadı bird sancım yok diye.
Annemde haftaya salı gelecek Abim getirecek.
Sen nasılsın kuzummm

Kızlar çıktık yürüyüşe amanın bir soğuk var bir soğuk resmen Sibirya soğuğu,galiba yarın kar bekleniyor.
Neyse gittik aktara. Rezene papatya çayı aldık. İçeyim şimdiden bebişim gelince süt bolbol olsun.
Kız dediki süt artırıcı karışık çay yapıyoruz istermisiniz korktum beğenmem içmem diye almadım.
İçinde rezene,ıhlamur,papatya,birkaç bişey daha kooyuyorlarmış. Neyse almadım.
Birde doğumdan 3gün önce defnetohumu.adaçayı.sinameki balla karıştırıp yiyeceğim.
Üzerine bir Yasın bir Meryem ve dua okuyacağım.
Hep dua ettim Allahım doğumdan 3gün önceyi nasıl anlayacağım diye Mevlam gösterdi bana...
cadıozy kuzu seN nasılsın konuşamadık bugün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…