- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.781
hoşgeldin canım nasılsın prensler nasıl
Adaçayı içiyorum iyiymişşşşş doğum için.senin kaç beben var,kaç taşındalar ?
kızlar şaka maka derken yolun sonuna geldikkk.
Bende paşamı koklamak öpmek istiyorum saatler sonra belkide kollarmda uyuyor olacak,S[SUP][/SUP]ana binlerce şükür Allahım
Canım nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik. Geçmişi okuyup geldim. Iyiler beni çıldırtmakla meşgullerseninkiler nasıl büyüyor kuzular bizpeşpeşe doğurduk sanırım.
Âmin Allah razı olsun...Karapisso canım Allah kolay doğumlar nasip etsin inşallah sağlıkla kuzunu kucakla öpüyorum seni doğum anında bize de dua et
adaçayını bende okudum canım ilk 3 ay bu yüzden kesin yasaklı.bağırsaklara gelince doğum öncesi doğal lavman . hani hastneye gitiğin ilaçla yapılan işlem . bebek vücuttan çıkışı kolaylaştırmak için ortamı hazırlıyor.
Kizlar bebisleriniz cok seker masallah
Duygubaby canim yanlis anlama diycegimi ama sen bu adamdan cocuk yapana kadar ne mal oldugunu gormedin mi ? Hakikaten birden mi oldu mu yani keske hic baslamasaydiniz uzuldum size ama en cokda o sabiye, bu kadar strees altinda olman iyidegil tatlim istersen sende bi psikolaga git ve durumun icin ondan bi rapor falan al madem o sana saldiriya gecti mahkeme yoluyla sende kendini savun ve toparlan madem dunyaya getirceksin o bebegi saglam dur biraz,
Karapisso tatlim allah bi avazda dogurmayi nasip etsin hadi kuzum guzel haberlerle gel
1 tane oğlum var. 2yi yapıcam inşallah. tabi tekrar bir cesaret edebilirsem. bu arada barsakların çalışsın bol sıvı al. doğum sonrası kabızlık sorunu yaşamaman gerekir. bu arada esas iş sonra başlıyor. şimdi tek yapacağın bol dua ve biraz rahat olman, sabır. 9 ay sabrettin şimdi 9 saat daha sabredersin herhalde?Adaçayı içiyorum iyiymişşşşş doğum için.senin kaç beben var,kaç taşındalar ?
Bende paşamı koklamak öpmek istiyorum saatler sonra belkide kollarmda uyuyor olacak,S[SUP][/SUP]ana binlerce şükür Allahım
Âmin Allah razı olsun...
İnş canım... Unutmam ve dua ederim.
İçeyim bende
Ay canım inş öyledir zorlamaz beniii :18:
Kasımlar çok bende,doktorum dedi sancı onlar.
Emb isimli arkadaş ilişki zararlı dedi,ne yapsam ki ?
Bakalim ne yapicaz kızlar bu akşam cok ağrım oldu. Bulantimda yokkorkuyorum ama hayırlısı olsun
bu arada benimki 3 yaşında bir küçük canavar. canımı çıkarıyor. şu an nöbette dinleniyorum yani.Adaçayı içiyorum iyiymişşşşş doğum için.senin kaç beben var,kaç taşındalar ?
bu arada benimki 3 yaşında bir küçük canavar. canımı çıkarıyor. şu an nöbette dinleniyorum yani.
Allah kolaylık versin şimdiden.1 tane oğlum var. 2yi yapıcam inşallah. tabi tekrar bir cesaret edebilirsem. bu arada barsakların çalışsın bol sıvı al. doğum sonrası kabızlık sorunu yaşamaman gerekir. bu arada esas iş sonra başlıyor. şimdi tek yapacağın bol dua ve biraz rahat olman, sabır. 9 ay sabrettin şimdi 9 saat daha sabredersin herhalde?
Canım zaten ara ara kullanıyorum yoksa nasıl dururumnla durulmaz kikasılmalar devam ediyorsa ilşkiye gerek yokki karapissom .ilişki açılma olmuş devam etmiyor yada 40 hafta doluyor herhangi doğum emaresi yok ozaman öneriliyor. seninki devam ediyorsa zaten ilişkiye giremezsinki canım o kasılmayla.bence yarın gelir seninki.benim ilkinde 2 cm le gittim eve gönderdiler ilk doğum daha sürer diye 5 saat sonra gece yarısı hastanedeydim kasılma devam ettiğisürece açılyor sen artık bir şey yapma o zeytinyağlı pamuğuda çıkar artık rahimde açıklık varsa bebeğe zarar vermesin
Allah kolaylık versin. Evet 2.yapma zamanın gelmişşşşbu arada benimki 3 yaşında bir küçük canavar. canımı çıkarıyor. şu an nöbette dinleniyorum yani.
her gece yusuf ziya bu gece sen acaba adamcağızı yollyıp laptop u yatağa mı alsam ne yapsam şimdide sen cevapla bakalım
iyiler canım .evet canım peşpeşe normal doğum yapmış olsaydık seninki 5 iydi yanılmıyorsam benimki 4.ağustos.beni bebiş zorluyor canım hacıyatmazımız.37 den sonra bebek zorluyor. bütün kemiklerim sızlıyor. sen nasılsın canım ağrıların nasıl cenazede bayağı bir yorulmuştun biraz dinlenebildinmi
Allah kolaylık versin şimdiden.
Sabrım var hamd olsun korktuğum şeyler var ama dile getirmeyeceğim.
Dua edeyim birde dinleneyim.
İlişki neden zararlı. Mekaden zararlı neden milat açılma olsun die öneriyor
Canım zaten ara ara kullanıyorum yoksa nasıl dururumnla durulmaz ki
Ay hadi inşaallah devam eder bir avazda kurtulurum
Allah kolaylık versin. Evet 2.yapma zamanın gelmişşşş
Ayyy canım ablam benimmm.
Sen rahat rahat uyu bana dua et sabah güzel haberlerle geleyim.
Hayırlı olsun bakalım... allah sabır versin. zor! erkekler yaramaz oluyor(gözünü korkutmak gibi oldu ama)Erkek teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?