- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #21.741
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
İnşaallah sağlıkla doğururum kurtulurum.
Çok yorgunun uyudum şimdi uyandım.
Cadıozy kuzu tam 38haftalık olmuş 40 hafta değil.
Şimdide adet sancısı gibi sancım var. Geldiğinden beri durmadı gitsemmi tekrar ne dersiniz ?
canim 750 az deyip mama mi dedi mama veriomusun aliosa kilo gerek yok gibi
Merak ediyorum acaba açılma devam ettimi ?Sancinin sıklığı ve siddeti artarsa o zaman dogum baslar. Tabi normal dogum yapan arkadaslara sormak lazim yasamadigim icin bilemiyorum. Canim benim yaaa cok az kaldi belki de saatler sonra kavusmus olacaksiniz.
Kuzunla beraber geleceksin evine...
canim benim de adet sancisi ile basladi kasikta sonra sanci bele yayilio bel kasik birarada
Benim kizim 2950 di zayif birbebek oldugu icin oyle dedi herhalde. Sutumun yetmedgini dusundu. Yok mama verm3dim
Ole olunca daha fazla hava yutuyor iste ah bu bebekler. Gazdan dolayi yapiyordur canim sıkıntısı var. Benimkinin de bugun karnindan sesler geliyor sicak havlu koyamadim atesi var diye. Isitinca da iyi cikariyor.canim benimki de son gunlerde agzini kocaman acip almio onceden kahverengi bolgeyi kapliodu sindi ucunu alior
Şimdi annem gelecek ya acaba gelsemi bugün yarın.
Doktor bişi demedi ama açılma başlamışsa bi kaç güne doğum olur herhalde :44:
Bilet alınanımı sizce.
Asistanı bi kaç güne kalmaz dedi.
Ole olunca daha fazla hava yutuyor iste ah bu bebekler. Gazdan dolayi yapiyordur canim sıkıntısı var. Benimkinin de bugun karnindan sesler geliyor sicak havlu koyamadim atesi var diye. Isitinca da iyi cikariyor.
Bence gelsin canim baslamis artik dogum. Acilma artiyordur bence de. Belki bu gece belkide yarindogumf gerceklesecek.
Ayaklarina termofor koyuyorum uyuyunca. Her altini degistirdigimde kucuk havlusu var onu isitip donun icine sıkıştırıyorum. Termoforu anca uyuyunca yataginin icine ayaklarinin anina koyuyorum. gaz icin neler yapiyorum bir bilsen .. hele babasi bir hirpaliyor ki kiyamiyorum ama sesi cikmiyor.havluyu karnina mi koyuyosun canim ayaklari isitmak da olur mu acaba
Daha mantıklı olur izin alman.Dinlenmiş olursun sende.Çok ters zamanlarda oluyor o iş seyahatleri maalesef.Bendecanım burda hiç akrabam yok arkadaşlardan biri bizim
tarafta oturuyr ama oda haftaya izne ayrılıyor
dolmuşa binmek ayrı dert o soğukta durakta beklemek ayrı dert
zaten iş çıkışı acayip kalabalık oluyor saatlerce durakta beklemek istemiyorum
olmazsa bende izin alayım dünden beri eşimle kavgalıyız
antalyaya gitmezse olmuyormuydu bu kış günü ne kongresiyse sinirlerim bozuldu((
Heyecandan yutkunuyordur bence :)) Çok aç olunca benimki de öyle içer.aysem arada likir ses geliyor bide. Yutkunma sesi epeydir var ilk sey sanmistim sut ilk fiskiriyosa yutkunuodur die herzaman yutkunmuo genelde ilk meme aldiginda ilk dklarda
Bence de gelsin artık annenler.Ne olur ne olmaz.Yanlış hatırlamıyorsam waves merdiven inip çıktım demişti,açılmaya yardımcı olsun diye.Şimdi annem gelecek ya acaba gelsemi bugün yarın.
Doktor bişi demedi ama açılma başlamışsa bi kaç güne doğum olur herhalde :44:
Bilet alınanımı sizce.
Asistanı bi kaç güne kalmaz dedi.
Bulantim yok karnım ağrıyor. Üzüntüden birsey olmuş olabilir mi?
cadiozyom su sicakligi cok deil demi termofor icin hsvluyu karin kismina ben de deneyeyim bakslim
Insan sevince birde herkesi kendi gibi bilince sanırım konduramiyor. Eşine guvenemeyeceksinde kime guveneceksin diye düşünüyorsun. Ailesinde istememiş beni annem annesini aradı.bizi de dinlemiyor dedi annemde siz istemiyormussunuz dedi. Analık halkın var istemediniz doldurdunuz hep burda senin torunun var aramadiniz bile dedi. Yengesinin de haberi sonradan olmuş şahitlik etmicem dedi. Annem iftiraya yalanayuva yıkmaya nasil şahit olucaksiniz dedi. Ben her sabah niyetinize göre dua edicem size dedi. Ben çocuk içın diyorum yoksa umrumda değil dedi. Yatıyor annemde sabahtan beri bende kötüyum. Allah günahsız yavrumun hakkını hesabını sorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?