- 23 Temmuz 2014
- 2.717
- 2.838
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
Aşkın mahkemesi yok ki, suçlu gözlerin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur iyi gelir belki biraz azalırArkadaşınkinden sonra size de bir efkarlı parça verelim o zaman Gökhan Türkmen'imiz yok ama efkar oranını şaaparız yani
Bu efkar size gelsin.Olur iyi gelir belki biraz azalır
Size bi gökhan türkmen buldum. :)Müslüm Gürses'in en sevdiğim şarkısı tesadüf işte affet
Dinliyorum teşekkürler şimdi yatıyorum yarın yine isterim
Oyş. Ne münağsebetbogurtlenkusu bu gün seni çok liberal gördüm bebeğim
Oyş. Ne münağsebet
ne çalışıyon kiradyonu dinlemek isterdim, ammaa çalışmam lazım çok acıklı
ne çalışıyon ki
Hangi dil? Ehueh, her ikisinde de yardım edebilirim.hem programlama dili -bu gün başladım ona-
hem ingilizce
Hangi dil? Ehueh, her ikisinde de yardım edebilirim.
Amaan napcan c# ı yav, amelelikten başka birşey değil eğer özellikle onu öğrenmeni gerektiren bi durum yoksa.ooo maharetliyiz maşallah
ingilizce
programlama c#
Amaan napcan c# ı yav, amelelikten başka birşey değil eğer özellikle onu öğrenmeni gerektiren bi durum yoksa.
Öğrenince nerde kullanırsın, planlı bi öğreniş mi yani bu, ona göre bakmak lazım. Ama amelelikten en uzak olanı python, ben onda yanayım her daim.yok ya ben karar veremedim hangiisni öğrensem diye, bi tavsiyen varsa alabilirim yani
Öğrenince nerde kullanırsın, planlı bi öğreniş mi yani bu, ona göre bakmak lazım. Ama amelelikten en uzak olanı python, ben onda yanayım her daim.