Boğuluyorum ..bebeğime ortak çıkan görümce!

Kusura bakma ama seni ailenin okutması eşine hakaret, sürekli birilerine minnet...değişik

Bu sene okula başladım 3.universitem maddi olarak daha dik duralım diye okuyorum derdim o .Nasılsa kazanamam dedim eşim çok istedi çocuğu sürekli eşimi taciz ettiler olmuyor mi diye okula kayıt yaptıktan sonra hamile olduğumu öğrendim sevinemedim bile sayelerinde

cidden merakımdan soruyorum sadece bu kadar sorun içinde nasıl ders falan çalışıyorsun sen?

İlk 2 üniversitenin is imkanı yok mu?
Cidden merak ediyorum

Ailesinin onayı olmadan evlendiler onlarda kızın gözünde kalmasın diye herseyini yaptı ama suan kıza hizmetçi muamelesi taşıyıcı anne gibi davranıyorlar coxuk bizim defol git bile dedi görümce

Kafam karışıyor sen yazdıkça.
Diğer okudukların bir işe yaramaz bölümler mi ki meyvesini toplamadan 3. ye giriştin.
Özel üni o kadar çok var ki kazanmana gerek olduğunu sanmıyorum, her şekilde seni alırlardı.
Sen kıytırık kvalide sorunlarından bu kadar bunaldıysan ayrıca 3. üni sonunda daha dik durmak için iyi bir iş bulabilmen tartışmaya değer. Hangi bölümdesin şu an?

Kazandığına göre bursun var mı?

Asıl problem esının senı susturup, aılesının senın agzına s.ct.rması bence.

Bulunduğum şehirde bi tane var ve ciddi bir puan istiyor yüzde 50 burslu başka şehirde 4 yillik bir devlet uni de maliye iktisat filan istesem giderdim eşim istemedi sağlıkla ilgili bi bölüm suanki

Var eğer araya Ankarada dayı koyarsam çok da rahat olur ama kul hakkı yiyemem 2yillik bir bölüm aöf de de 4 yıllık bir bolum
aslında senin için baya kolaymış her şey..
Şu kvalide ile görümceyi haklayacak okkalı bir akraba yok mu?

Ailesinin onayı olmadan evlendiler onlarda kızın gözünde kalmasın diye herseyini yaptı ama suan kıza hizmetçi muamelesi taşıyıcı anne gibi davranıyorlar coxuk bizim defol git bile dedi görümce

Evini kız çeyizi gibi döşedilerden benim anladığım orda kız kelimesi bakire anlamında kullanılmış

aslında senin için baya kolaymış her şey..
Şu kvalide ile görümceyi haklayacak okkalı bir akraba yok mu?

Var ama ben kimseye derdimi anlatmak istemiyorum anlamazlar hemde yeri gelir bana döner kullanırlar.Onlara göre kv kp iyi ol mal mülk kalsın derler .

Yani şimdi ben oraya kaçtılar yazdım ayıpladilar durum o yani ailesi kızı sildi bunlarda sahip çıktı şimdi de burnundan getirdi

Kızın salaklığı bir de ona üzülme ailesi istemediyse vardır bir nedeni b.k mu var kaçmış

Sen kendi yoluna bak

Asıl problem esının senı susturup, aılesının senın agzına s.ct.rması bence.
Ahh eşime göre ben temizlik hastasıyım hersey normal cahiller idare et kimseyle kötü olma yarın ölürler çocuğu opsunler yalasinlar sus zaten 1 gün görecekler haftada o da benim çocuğum desin ne olacak ki onun mu oldu olmadı ama soylemesin arkadaşım o ne demek ya

ohooo siz böyle her kavga gürültü gerginlikte boşanmaya kalkıp intihara yeltenecekseniz işiniz çok.
yazık o yavruya.
ne bu hemen kopmalar filan biraz sakin olun yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…