Boğuluyorum ..bebeğime ortak çıkan görümce!

İntihar nedir? Sırf bu sepeble mi intiharı düşündünüz? Eşinizin bundan haberi var mı?

Görümcenin hayatta tek yaptığı ye iç yat mı yani? Kaç km var aranızda?
Yakın 40 km yok ama burası küçük bir şehir 40 km yakın sayılmaz pek zaten biz gidiyoruz hep yada telefonda taciz ediyorlar

"benim iç çamaşırı cekmecemi açar çamaşır alır giyer"

bu kısma şok oldum.
gerisi için de minnet etmeyin. zorla mı yaptırdınız.
eltinize de yazık size de..
eşlerin dengeyi kurması lazım.

E yine kendinize yapıyorsunuz bunun kime faydası var.
Bırakın hayatı akışına kavga etmek için çok erken. Daha ne olacağı bile belli değil.
Önce sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın. Sonrası Allah kesim

Aynen keşke Allahın iğnesi ni almasalardi. Kendimi onların malı gibi hissediyorum çünkü.
Sogugum zaten ama surat asmıyorum.ama artık asacam hiç huyum değil aslında kimseyi kırmak ama içim kayniyor

"benim iç çamaşırı cekmecemi açar çamaşır alır giyer"

bu kısma şok oldum.
gerisi için de minnet etmeyin. zorla mı yaptırdınız.
eltinize de yazık size de..
eşlerin dengeyi kurması lazım.

Eşim el gülü kimseyi kırmaz beni paramparça eder. Onlara göre çok normal bir davranış eşim e göre de seni kardeşi gibi görüyor cevabı. .!

Yakın 40 km yok ama burası küçük bir şehir 40 km yakın sayılmaz pek zaten biz gidiyoruz hep yada telefonda taciz ediyorlar
Görümceyi everin!!

Sıkma canını lütfen, sen yeri geldiğin de rahatsızlığını dile getir. Abla, sana yenisi alalım, çamaşır paylaşmak hijyenik olmaz falan de. Bebeğe bişey yedirse müdahele edersin. Her telefonu da açma. Arada sen bebeğini alır ailene gidersin. Zaten 4-5 dedimi okul hayatları başlıyor şimdiki çocukların. Sen kafanda büyütüp iyice içini karartma lütfen. Allah dert vermesin, yeterki sağlıkla çocuğunu kucağa al.

Kendi evlenip neden doğurmuyor bir tane de elin bebeğini sahipleniyor annesi var başında 2.anneye ne hacet

bi de nolur eltim kaçtı ama ona da kız gibi çeyiz dizdiler tarzı lafları bırak çok çirkin çünkü.valla yazmayayım dedim ama gözüme batıyor gördükçe.

Çirkin olduğunu biliyorum ama onların hitabi bu benim yakistirmam değil ben eltime soylenilen laf yüzünden Ağlamış insanım. Onu ezmesinler diye dogumuna kadar kosturdum ablası gibi evini temizledim.Ama ne oldu kv dedi ki bu kız normal doğum yapacakti devlette sen özele götürdün sezeryan yaptirdin diye ben dünyanın lafını duydum

Esiniz sen takma yinede bizim istedigimiz olacak diyormus iste daha ne olsun..
Esleri de anamin babamin dedigi olacak diyen hatunlar ne yapsin..
Sakin olun bebeginizi dusunun esinizle kavgaya tutusmayin o zaten sizin arkanizdaymis..

İşte hamilelik normal de de kuralci bi insan olunca böyle dert topu oldum çıktım. Teşekkür ederim cevabınız icin

dünden bugüne forumda bir isim konusu aldı başını gidiyor.
sizinki bir tık ötesi olmuş.
istemiyorum deyin, konu kapansın.
Kıyafetlerimi kullanmanı istemiyorum.
Çocuğumdan için benim demeni istemiyorum.
Düşündüğünüz ismi koymak istemiyorum.

ama anladığım siz tatsızlık çıkmasın diye hiç böyle söylememişsiniz. ne bekliyorsunuz.
sizin rahatsız olduğunuzdan bihaberler sonuçta, istedikleri gibi davranıyorlar.
derdini söylemeyen derman bulamazmış, size söylemediler bu lafı?

Eşim bunu anlayamadi malesef .Bende bu vicdan yüküyle boğuldum.
İşte nasıl kirim surat mi asim kavga mi cikarim yani mesafe koydukca daha da yapistilar. Gelmiyorlardi gelmeler günde 15 kere aramalar acmiyorum telefonlarını

Eşim el gülü kimseyi kırmaz beni paramparça eder. Onlara göre çok normal bir davranış eşim e göre de seni kardeşi gibi görüyor cevabı. .!

kardes gibi görüyorda ne demek! ben kardesimle bile ic camasirimi ortak kullanmam.

Özeliniz o sizin!! Esiniz agizini acamiyorsa siz birsey söyleyin.

çok anormal bir davranış halbuki..
kız kardeş bile yapmaz bunu. gibisini geçelim de..

İşte eşim gerçekten bu arka çıkma konusu hariç çok iyi bir insan.O mahçup olmasın aman minnet borcu aman günah aman ayıp buralara geldim.. İstemiyorum direk değil ama dolaylı şekilde ima ettim ama daha da üstüme geldiler. Ama artık sert ve net olmam lazım galiba bi haftada 4 kere ariyo görümce sizde kalacam kalacam 3 kere yok dedik anla yani bi kere de geldi anahtari aldı gitti.cahil işte ya kavga edeceksin ya idare edeceksin

Bipolar tedavinizi oluyormusunuz.Eşinizin ailesi içinde bişey demiyorum mesafe iyidir,görümceniz benim çocuğum demesiyle onun çocuğu olmaz evlat bilir anne baba sevgisinin farkını dertlenmeyin....

çok anormal bir davranış halbuki..
kız kardeş bile yapmaz bunu. gibisini geçelim de..
Böyle düzen kuralları yok,sormak yok izin yok,temizlik yok harala gürele yaşam böyle olduklarını anlamadım ah bekarken .Bak geçen kv eltimin çocuğunu da aldı getirdi ayakkabısıni cikartmadi bile bana da diyor ki sen yarın tekrar temizlik yap ! Bu rahatliga ne diyim ne yapim

yok artııık..
e siz bunların karşısında sessiz mi duruyorsunuz?

Bipolar tedavinizi oluyormusunuz.Eşinizin ailesi içinde bişey demiyorum mesafe iyidir,görümceniz benim çocuğum demesiyle onun çocuğu olmaz evlat bilir anne baba sevgisinin farkını dertlenmeyin....

Malesef hamilelik nedeni ile olamıyorum. Mesafeyi anlayan insanlar değiller malesef daha çok sivaniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…