• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boğuluyorum ..bebeğime ortak çıkan görümce!

Şöyle düşünmek lazım öncelikle, evlenirken size yardım etmek zorundalar zaten kendi evlatları evleniyor yuva kuruyor. Maddi ve manevi yardım etmekten doğal bir şey yok. Ve su anda siz kimseye karşı bir şey borçlu değilsin. Buna önce kendin inanmalisin ve karşı tarafa da bu şekilde yansitmalisin. Görümcene gelince kendi evlenmedigi için sahiplenme durumuna girmiş hemen senin de üstune basa basa söylediğin gibi fazla iyi niyetli ve empati yeteneğinde yoksun görünüyor. Ama bence görümcene belli etmelisin bunu ve eşinle de Paylaş hatta bence eşinin gorumceni uyarmasi daha uygun olacak gibi.
Eşim hiç birşeye karismiyor benle de kötü olmuyor onlarla da söylediğin gibi eltim inaniyor ben hep minnetten ediliyordu görümceyle kendim konuşacağım terslicem artık başka çaresi kalmadı beddua eder diye korkuyorum

arkadaşım bakış açın şu yönden yanlış;düğün ve diğer ihtiyaçlarınıza yardım ettmişler sağolsunlar,fakat bu onların görevleri..sırf size yardım ettiler diye hakkınızı savunamamanız ne acı! 'Ki sonunda zarar görebıleceğinizi düşündüğünüz çocuğunuz olacak doğal olarak sizde zarar göreceksiniz ve buna sırf yardım ettıler diye göz yummamalısınız bence,(bunlar kibar düşüncelerim)
Kaldıki benım çocucuğuma başka bırısı BENIM ÇOCUĞUM diyecek,ismine bile karışacak,iç çamaşırımı alıp giyecek giymeyi bırak benım çamaşır çekmecemi izinsiz açıcak.....OYARIM (bunlarda laz damarı düşüncelerim)

Biri de bana söylese bunları bende böyle derdim inan ki ama olmadı yapalım işte.
Artık bişey yapmanın zamanı geldi ama surat asip terslicem artik

Kız çeyizi ne? Kız olmayanlara nasıl çeyiz diziliyor sizin orada? Her havlunun patiğin arasına "kız değilsin farkındayız ahhaha" falan yazılı notlar mı bırakıyorsunuz?

Kız çeyizi ne? Kız olmayanlara nasıl çeyiz diziliyor sizin orada? Her havlunun patiğin arasına "kız değilsin farkındayız ahhaha" falan yazılı notlar mı bırakıyorsunuz?
Açıklamıştım konum bu değil benim ifade de değil

O olay söyleymis kız kaçıp geldi ya, haliyle çeyizi yok, aile oğullarına kız gibi Çeyiz yapmışlar, o manada

Bipolar hastasiyim demissiniz. Tedavi oluyor musunuz? Cunku bipolar ciddi bir rahatsizlik bu anlattiklariniz her evlinin yasayacagi cinsten ama hastaliginiz yuzunden bu sorunlar sizi aglama krizine sokup intihar gibi dusuncelere surukluyor. Cok yakinim bipolar hastasi ve ilaclarini hergun ayni saatte kullaniyor krizleri bayagi azaldi. Ilac kullaniyorsaniz dikkat edin hergun ayni saatte almaya aksatmayin ilaclarinizi.

Pardon konuya cevap yazanlar bazı arkadaşlar kusura bakmayın da konu sahibi oraya büyük harflerle BİPOLAR hastasıyım yazmış biriniz açıp bakın yada ne biliyim o ne falan diyin.Bu hastalığın sonu şizofreni.Hadi konu sahibi psikolojim iyi değil diyo onların yaptıklarına takıyo ediyo siz daha da üzerine giderek yok kız çeyizi ne,yok aile yardımı ne gibi muhabbetlere giriyorsunuz.Aileler yardım etmek zorunda değil evet ama ettiklerinde de bu bir lütuf değil karşıdaki insana insan gibi davranmak zorundalar saygılı olmalılar.Eşinin ailesi ona buzdolabı koltuk aldı diye onlar kimseye gebe değiller.Eşya para yardımı almaları onların kişiliği olmadığı anlamına gelmez.

Konu sahibi sizde kimseye minnet borcu falan beslemeyin içinizde bogazlarına basıp mı yaptırdınız bunca şeyi hayır istediler yaptılar.

Bipolar hastasiyim demissiniz. Tedavi oluyor musunuz? Cunku bipolar ciddi bir rahatsizlik bu anlattiklariniz her evlinin yasayacagi cinsten ama hastaliginiz yuzunden bu sorunlar sizi aglama krizine sokup intihar gibi dusuncelere surukluyor. Cok yakinim bipolar hastasi ve ilaclarini hergun ayni saatte kullaniyor krizleri bayagi azaldi. Ilac kullaniyorsaniz dikkat edin hergun ayni saatte almaya aksatmayin ilaclarinizi.
İlaç kullanamıyorum malesef hamilelik yüzünden eşim de herseyi hastaligima buluyor ailesini hiç görmüyor yani keşke takma demek he deyip geçmek bana kolay olsa her kelimenin altını desmekten bende yoruldum tek istediğim çocuğunun da Bun hastalıkla bogusmamasi cok uzgunum evlendiğime böyle bir aileye karistigima hiç hakkım yok dünyaya bir çocuk getirmeye

Pardon konuya cevap yazanlar bazı arkadaşlar kusura bakmayın da konu sahibi oraya büyük harflerle BİPOLAR hastasıyım yazmış biriniz açıp bakın yada ne biliyim o ne falan diyin.Bu hastalığın sonu şizofreni.Hadi konu sahibi psikolojim iyi değil diyo onların yaptıklarına takıyo ediyo siz daha da üzerine giderek yok kız çeyizi ne,yok aile yardımı ne gibi muhabbetlere giriyorsunuz.Aileler yardım etmek zorunda değil evet ama ettiklerinde de bu bir lütuf değil karşıdaki insana insan gibi davranmak zorundalar saygılı olmalılar.Eşinin ailesi ona buzdolabı koltuk aldı diye onlar kimseye gebe değiller.Eşya para yardımı almaları onların kişiliği olmadığı anlamına gelmez.

Konu sahibi sizde kimseye minnet borcu falan beslemeyin içinizde bogazlarına basıp mı yaptırdınız bunca şeyi hayır istediler yaptılar.
İşte cevaplarını vermek istiyorum veremiyorum eşimi kaybetmekten korkuyorum o zerre kadar bi laf soylerse hepsi susacak ama söylemiyor. Herkes beni takıntılı şımarık görüyor yemin ederim öyle değil bende istiyorum iyilik beraberlik olsun ama inanılmaz bir cahillikle uğraşıyorum bosveremiyorum. Ağzını açtığım da aglamaktan konuşamuyorum.
Hamilelik hastaligimi daha kötü hale getirdi.
Eltim de bunlarla ugrasmaktan bi deri kemik kaldı içine kapandı. Hergün yemek temizlik bekliyorlar o da yapmiyor butun gun onu kesiyorlar biz bakiyoruz elini biryere surmuyor diye artık değil asagiyi kendi evini kendini bosverdi .Ben de aynı olacam galiba artik.
Ailede normal insan yok ki bunlar için görümcem kaynim da ilaç kullanıyor ben takacaklari son kisiyim diğer görümcem de kendisi diyor ben nasıl bu aileden geliyorum diye eşim de diyor ama sonra napim annimi kivim mi ye bağlıyor kov demiyorum kufret demiyorum hiç gelmesinler gitmeyelim de demiyorum sadece bana saygi duysunlar herseyin içinde olmasınlar diyorum çok mu zor çok zor

Son düzenleme:
İşte cevaplarını vermek istiyorum veremiyorum eşimi kaybetmekten korkuyorum o zerre kadar bi laf soylerse hepsi susacak ama söylemiyor. Herkes beni takıntılı şımarık görüyor yemin ederim öyle değil bende istiyorum iyilik beraberlik olsun ama inanılmaz bir cahillikle uğraşıyorum bosveremiyorum. Ağzını açtığım da aglamaktan konuşamuyorum.
Hamilelik hastaligimi daha kötü hale getirdi.
Eltim de bunlarla ugrasmaktan bi deri kemik kaldı içine kapandı. Hergün yemek temizlik bekliyorlar o da yapmiyor butun gun onu kesiyorlar biz bakiyoruz elini biryere surmuyor diye artık değil asagiyi kendi evini kendini bosverdi .Ben de aynı olacam galiba artik

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama erkekler ailelerine ilk 3 4 sene laf söyletmezler,sonrada kendileri susmazlar bu dünyada çektiren çekmeden gitmiyor.
Bu konuştuklarınız dertlenmeleriniz,kendinizi savunmak istemeniz hastalıkla değil karakterle alakalı herkes her şeyi kaldıramaz sizin özel bir durumunuz var daha da yıpranmanıza sebep oluyo.Tedavi olun lütfen.

Hastaliginiz adina geçmiş olsun.
Iki oğlum var sizin gibi gelin istemem ne olursa olsun sende anne olacaksın kac yasina kadar büytmus beslemis sana vermis ewladini ne demek uzak olsunlar yok diyetlerini odeyelim evi satalim. Bebeginiz dogunca anlayacaksiniz oturdugunuz evi satmakla hiçbişey ödeyemezsiniz. Tek gece evladima uykusuz kalmama değişmem hanlari Hamamları. Ne okur adini verseniz ne olur yaylaya ciksaniz?????
Nasil muamele ederseniz aynini yasarsiniz hanfendi. He gorumce konusuna gelince cok haklısınız o konuda saydlgi duyarım tersleyin ama kayinvalide kayinpeder konularinda empati yapiyorum cidden icim aciyo. :(
Not:: yapilan yorumlari okumadan yorum yaptim onuda belirteyim hani dayak hakaret falan varsa o zaman her konuda haklısınız Allah yardım etsin

Kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama erkekler ailelerine ilk 3 4 sene laf söyletmezler,sonrada kendileri susmazlar bu dünyada çektiren çekmeden gitmiyor.
Bu konuştuklarınız dertlenmeleriniz,kendinizi savunmak istemeniz hastalıkla değil karakterle alakalı herkes her şeyi kaldıramaz sizin özel bir durumunuz var daha da yıpranmanıza sebep oluyo.Tedavi olun lütfen.
Allahım şükür beni anlayan bi insan buldum.omzunuza yaslanp ağlamak isterdim .Bu laf sokanlari sirrimi verenleri sildiğim için hiç arkadaş da birakmadim çevremde dediginiz gibi karekter meselesi insanlar neleri kaldırıyor aile arkadaş bağları kopması diye ama ben yüzüne bakmak bile istemiyorum boylesinlerin ama kv kp bunlar silinmiyor işte hayattan . Tekrar Dr a gidicem teşekkür ederim Allah razı olsun

Hastaliginiz adina geçmiş olsun.
Iki oğlum var sizin gibi gelin istemem ne olursa olsun sende anne olacaksın kac yasina kadar büytmus beslemis sana vermis ewladini ne demek uzak olsunlar yok diyetlerini odeyelim evi satalim. Bebeginiz dogunca anlayacaksiniz oturdugunuz evi satmakla hiçbişey ödeyemezsiniz. Tek gece evladima uykusuz kalmama değişmem hanlari Hamamları. Ne okur adini verseniz ne olur yaylaya ciksaniz?????
Nasil muamele ederseniz aynini yasarsiniz hanfendi. He gorumce konusuna gelince cok haklısınız o konuda saydlgi duyarım tersleyin ama kayinvalide kayinpeder konularinda empati yapiyorum cidden icim aciyo. :KK43:
Not:: yapilan yorumlari okumadan yorum yaptim onuda belirteyim hani dayak hakaret falan varsa o zaman her konuda haklısınız Allah yardım etsin
Ben de boyle karsimda ki geline malim gozuyle bakarsam herseyi yapsin tabi Ayrica ne munasebet benim babam yok mu onun adini koyacam dedim mi ben benim hayatima mudahele etmeye haklari yok bu cesareti maddiyattan alıyorlar ben istesem eşimi tekrar büyütemem de doğuramam da ama beni de bu anne baba getirdi bu güne ve ben kimseye ödün vermedim kendi aileme tanımadığım müdahaleyi kimseye tanımam yakıp yıkmaya da biliyorum ama yaşlı insanlar kendileri anlasın istiyorum eşimin ailesi ile ömür boyu küs kalmak istemiyorum
biliyorum ağzımi açarsam son lafı ilk soylerim

Bakın geçen ben telefonu geç duydum kp arıyor açtım actigimi anlamadı ESSEKOGLUESSEK telefona bakmıyor dedi yanın da da bir sürü insan varmış. Ben bunlara rağmen susuyorum yuzlerine tek bi kelimem yok kendimi mahvediyorum buralarda

Son düzenleme:

Ama işte konu sahibi hasta olduğu için belki karşı tarafta çok kötü değil ama büyütüp abartıyorda olamazmı

Allahım şükür beni anlayan bi insan buldum.omzunuza yaslanp ağlamak isterdim .Bu laf sokanlari sirrimi verenleri sildiğim için hiç arkadaş da birakmadim çevremde dediginiz gibi karekter meselesi insanlar neleri kaldırıyor aile arkadaş bağları kopması diye ama ben yüzüne bakmak bile istemiyorum boylesinlerin ama kv kp bunlar silinmiyor işte hayattan . Tekrar Dr a gidicem teşekkür ederim Allah razı olsun

Ağlayın ama mutluluktan hiç kimse sizden önemli değil.Kayınpeder kayınvalideyi silmiş 8 yıllık evli biri olarak o kadar kolay siliniyolarki dert etmeyin şuan eşimde bende görüşmüyoruz ve burda birçok görüşmeyen var gördüm sizin tek derdiniz tedavi olmak ve eşinizin sizi anlaması olsun.Bırakın çocuğa konulan ismi ne olursa kim ne derse desin önemli olan o çocuğa verilen sevgi verilen değer

Gorumcen camasırını gıydı dıye tepkını koyuver orda kım ıtıraz edebılır kı? Hamileligim burnumdan geldi demissin daha cook basindasin ama boyle giderse gercekten burnundan gelir. Suanlik bunlari dusunme daha ortada bebegini elinden alip kendi adini koyan yok. Ne yapabilirsin simdiden mesafeli davranabilirsin mesela. Ben evimde baska birni istemem diye yol yapabilirsin strese ne gerek var?

Ayrica eltini kiskaniyo musun ne yapiyosun anlamadim herkes onundekini yer kendi hayatina bakar bak 40 km uzaktaymissin da o kiz ne yapsin daha cok eziyorlardir onu kimbilir. Ne olur vicdanli ol karninda can tasirken kirici da olma strese girip hayati kendine cekilmez etme...

Gorumcen camasırını gıydı dıye tepkını koyuver orda kım ıtıraz edebılır kı? Hamileligim burnumdan geldi demissin daha cook basindasin ama boyle giderse gercekten burnundan gelir. Suanlik bunlari dusunme daha ortada bebegini elinden alip kendi adini koyan yok. Ne yapabilirsin simdiden mesafeli davranabilirsin mesela. Ben evimde baska birni istemem diye yol yapabilirsin strese ne gerek var?

Ayrica eltini kiskaniyo musun ne yapiyosun anlamadim herkes onundekini yer kendi hayatina bakar bak 40 km uzaktaymissin da o kiz ne yapsin daha cok eziyorlardir onu kimbilir. Ne olur vicdanli ol karninda can tasirken kirici da olma strese girip hayati kendine cekilmez etme...
Eltime en az kendim kadar üzülüyorum bana bu kadar ona daha neler yapiliyor nasıl insanlar anlayın diye yazdim

Ama işte konu sahibi hasta olduğu için belki karşı tarafta çok kötü değil ama büyütüp abartıyorda olamazmı
İşte bende bu göz önüne alınarak yorum yapılsın diyorum.Kendisi de yapılan haksızlıklara boş ver demesini bilmediğini söylemiş zateno da bundan mutlu değil.İki basit tabire takılmamak lazım daha önemli konular dururken.

İşte bende bu göz önüne alınarak yorum yapılsın diyorum.Kendisi de yapılan haksızlıklara boş ver demesini bilmediğini söylemiş zateno da bundan mutlu değil.İki basit tabire takılmamak lazım daha önemli konular dururken.
İşte ben de bunu anlamadım şimdi de eltimi kiskanmam çıktı evet kiskaniyorum o onlara çok yakın ben uzagim özlüyorum nasıl okunuyor nasıl anlaşılıyor anlamadım

Back