- 31 Temmuz 2009
- 634
- 196
- 323
Eşim hiç birşeye karismiyor benle de kötü olmuyor onlarla da söylediğin gibi eltim inaniyor ben hep minnetten ediliyordu görümceyle kendim konuşacağım terslicem artık başka çaresi kalmadı beddua eder diye korkuyorumŞöyle düşünmek lazım öncelikle, evlenirken size yardım etmek zorundalar zaten kendi evlatları evleniyor yuva kuruyor. Maddi ve manevi yardım etmekten doğal bir şey yok. Ve su anda siz kimseye karşı bir şey borçlu değilsin. Buna önce kendin inanmalisin ve karşı tarafa da bu şekilde yansitmalisin. Görümcene gelince kendi evlenmedigi için sahiplenme durumuna girmiş hemen senin de üstune basa basa söylediğin gibi fazla iyi niyetli ve empati yeteneğinde yoksun görünüyor. Ama bence görümcene belli etmelisin bunu ve eşinle de Paylaş hatta bence eşinin gorumceni uyarmasi daha uygun olacak gibi.
arkadaşım bakış açın şu yönden yanlış;düğün ve diğer ihtiyaçlarınıza yardım ettmişler sağolsunlar,fakat bu onların görevleri..sırf size yardım ettiler diye hakkınızı savunamamanız ne acı! 'Ki sonunda zarar görebıleceğinizi düşündüğünüz çocuğunuz olacak doğal olarak sizde zarar göreceksiniz ve buna sırf yardım ettıler diye göz yummamalısınız bence,(bunlar kibar düşüncelerim)
Kaldıki benım çocucuğuma başka bırısı BENIM ÇOCUĞUM diyecek,ismine bile karışacak,iç çamaşırımı alıp giyecek giymeyi bırak benım çamaşır çekmecemi izinsiz açıcak.....OYARIM (bunlarda laz damarı düşüncelerim)
Biri de bana söylese bunları bende böyle derdim inan ki ama olmadı yapalım işte.
Artık bişey yapmanın zamanı geldi ama surat asip terslicem artik