- 9 Aralık 2024
- 16
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Gokce Gokce42
-
Merhaba,üniversite hastanesine gitmenizi tavsiye ediyorum. Bende benzer şikayetle bir çok kbb ye gittim. Hiç bir şeyin yok diyerek gönderdiler. Üniversite hastanesi boğaz reflüsü teşhisi koydu. İmkanınız varsa randevu alın.Merhabalar 1 aydır boğazımda bi takılma hissi var yaşayan varmı bu durumu KBB doktoruna gittim bi kaç kere boğazıma kamera ilede bakıldı şükür temiz . Uzun bir süre yemek yiyemedim takılma hissinden dolayı 6 kiloda verdim bu yüzden . Ama o bi şey var hissi hiç gitmiyor
Peki tedavisi ne geçtiği sizinkiMerhaba,üniversite hastanesine gitmenizi tavsiye ediyorum. Bende benzer şikayetle bir çok kbb ye gittim. Hiç bir şeyin yok diyerek gönderdiler. Üniversite hastanesi boğaz reflüsü teşhisi koydu. İmkanınız varsa randevu alın.
Teşekkür ederim umarım bende unuturum sizde nasıl oluyordu dinlemek iyi geliyorBende de bir ara olmustu. Kbb bir sey yok dedi. Reflu diye okudum internetten. Dikkat ettim, unuttum gecti
Bogazimda bir sey varmis hissi vardi. Dr a gittigim icin skafam rahatladi, bir sey yedikten sonra yatmamaya dikkat etmistim bir sure .Teşekkür ederim umarım bende unuturum sizde nasıl oluyordu dinlemek iyi geliyor
Bide yemek yerken korkarmıydınız o his yüzündenBogazimda bir sey varmis hissi vardi. Dr a gittigim icin skafam rahatladi, bir sey yedikten sonra yatmamaya dikkat etmistim bir sure .
Sonra unttum yani
Cok hatirlamiyorum. Yemek yerken korkmuyordum.Ne kadar sürdü sizde
Reflü ilacı kullanıyorum. Takılma hissi kalmadı,kahve içip aburcubur yersem hafif öksürüğüm oluyor. Yemek yedikten sonra yatmıyorum,son öğünü uyumadan 3 saat kadar önce yiyorum.Peki tedavisi ne geçtiği sizinki
Evet ama yıllardırSigara kullanıyor musunuz ?
Bana gasvin şurup vermişti ama kullanmadımReflü ilacı kullanıyorum. Takılma hissi kalmadı,kahve içip aburcubur yersem hafif öksürüğüm oluyor. Yemek yedikten sonra yatmıyorum,son öğünü uyumadan 3 saat kadar önce yiyorum.
Mide koruyucu ve gasvin duo verdiler bana. Çok iyi geldi ilaçlar. Kullanın bence. Bendede reflü belirtisi yoktu. Şaşırdım o yüzden duyunca.Bana gasvin şurup vermişti ama kullanmadım
Bende yıllardır kullanıyorum. Geçen gün salatalık yedim, bi parçası boğazımda kaldı gibi oldu. Öksürdüm kaç kez geçmedi, ekmek yedim indirsin diye geçmedi, su içtim geçmedi.. Herşeyi denedim.Evet ama yıllardır
Bende yıllardır kullanıyorum. Geçen gün salatalık yedim, bi parçası boğazımda kaldı gibi oldu. Öksürdüm kaç kez geçmedi, ekmek yedim indirsin diye geçmedi, su içtim geçmedi.. Herşeyi denedim.
Daha sonra gece uyurken boğazımı inanılmaz rahatsız etti yukarı çıkmaya çalışıyor gibiydi sanki.
Sonra sabah kahvaltıda zeytin yedim, zeytini değil çekirdeğini yemiş gibi oldu, yine boğazımda takılı kaldı. Nefes almamı zorlaştırıyordu sanki.
En son eşimi aradım acile götürdü.
Sigara faranjit yapmış, o yüzden yutma zorluğu çekiyormuşum. Andorex gargara yazdı. Kullandım birkaç gün geçti. Tabi sigarayı da azaltmak gerekiyor.
Szin de böyle bi durum olmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?