Bodyrock.tv

Merhaba kızlar.

Ben de croiselle'den duydum atladım geldim buraya. Callan'a başlamıştım ama bunu da yapmak istiyorum. Okumaya başladım topici, yapmaya nerden başlayacağımı bilemedim ama :S Karışık geldi biraz. Şurda şu var burda bu var linkler verilmiş gerçi.. :S Ben nerden başlayıp nereye doğru gidiyim şimdi..? Yardımcı olur musunuz bana da.

İlk sayfadaki bütün linkleri aldım bakalım :) Bir yerlerden başliyim :KK66:

Son düzenleme:
Cnm nerelerdesin yoksun buralarda.Napıyorsun nasılsın.Bende çok ara verdim 2 ay olacak nerdeyse spor yapamadım.Dün akşam tekrar başladım.Çok huzursuz oluyorum yapamadığım içinde.Benimde ev,iş,çocuk yemek vs koşturmalarım başladı.Tembellik bile yapmaya fırsatım yok.hep herşeyi önceden ayarlamaya çalışıyorum çocuklar da aç kalmasınlar diye.Hatta kilo bile verdim.Çok özendiğim popom bile küçülmüş biraz istemiyorum küçülmesini yahu. :KK50:

Duygu'da yok bu aralar o da yoğun heralde.

cnm epey bir ara verdim evet. evvela şu kiloları atayım sonra zuzanaya filan başlarım dedim sıkı bir dukan olayına girdim ama yaz geliyor ya bana yine etten ögg geldi. bırakınca da tüm kglar geri geldi fazlasıyla. görünüşe göre sporsuz kilo vermeyi başaramayacağım şekillenmeyi zaten başaramam.
senin uzak kalman için bahanen var ama. bir ara girip okudum ama cvp veremedim. işe girmişsin tebrik ederim başarılar dilerim.
ben de senin gibi dün akşam tekrar başladım. eliptik bisikletle hiit yaptım bugün de zuzkanın eski bir videosundan başlicam BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
2009 daki videolardan. yag yakıcı çalışma diyor tam bana göre..
çalışan kadının hele bir de anne ise işi çok zor. sana sabır ve kolaylıklar diliyorum. bu işin organize olmadan kotarılmasına gerçekten imkan yok. kilo vermene üzüldüm ama keşke ben verebilseydim. korkunç kolay kilo alıyorum karbonhidrat düşkünlüğümden dolayı. ama iki gündür ne ekmek ne şeker agzıma sürmedim. böyle de devam edicem..
duygu bir önceki sayfalarda iş seyahatinden bahsetmişti en son oda iş değiştirmişti sanırım ondan yogunlaşmıştır.
sizi özlemişim :)

Merhaba kızlar.

Ben de croiselle'den duydum atladım geldim buraya. Callan'a başlamıştım ama bunu da yapmak istiyorum. Okumaya başladım topici, yapmaya nerden başlayacağımı bilemedim ama :S Karışık geldi biraz. Şurda şu var burda bu var linkler verilmiş gerçi.. :S Ben nerden başlayıp nereye doğru gidiyim şimdi..? Yardımcı olur musunuz bana da.

İlk sayfadaki bütün linkleri aldım bakalım :) Bir yerlerden başliyim :KK66:

bende tam bilmiyorum canim ama bodyrock.tv sitesindeki 2009 videolarindan baslayacagim . daha dogrusu önce ilk sayfada duygunun verdigi isinma linklerini yapiyorum su an ve heryerim agriyor önce ona bir alisayim sonra 2009 video larindan yavas yavas basliycam. hem duygu ya sordugum sorular var bir önceki sayfada. bir cevap versin büyük ölcüde anliycam :) sende takipte ol.. :13:

duygucum sorularim varrrr :KK35:

1) sen bir önceki aksam video yu secip ertesi sabah o video yu yapiyorsun degil mi?

2) sabah sabah video yu acip oradan mi takip ediyorsun? yoksa biryere yazip mi yapiyorsun?

3) genelde toplam kac dk sürüyor sporun? isinma vs.. ddahil?

4) zuzana nin 2009 video larina nasil ulasabilirim yaa.. talan ettim siteyi ama bir türlü bulamadim bulabildiklerimde acilmiyor. :KK50:

5) zuzana yi bende cok sevdim öyle ince vede hafif kasli olmak icin zaten, bu ise bende baslayacagim. ancak kollarimin ve de üst bacaklarimin o kadar kasli olmasini da istemem.
tabiiki de hemen zirt diye olacak hali de yok ama yani yanlis bisi yapmak istemiyorum o acidan sorayim dedim.
Ne düsünüyorsun bu konuda? diger arkadaslariminda fikrine acigim elbette :KK76:

istedigin sorudan baslayabilirsin cicim :KK9:

Hemen yanıtlayayım :) Zaten anca şimdi gördüm:)

1) Evet, öyle yapıyor-dum.. Şimdi sabah zaten 6da uyanmak zorundayım, bir tek tibet yapabiliyorum. Zuzana'yı henüz yapabilmiş değilim, 10 günde 2 süper callanetics yapabildim, o kadar... Yarından itibaren ama bir gün Zuzana bir gün callanetics düzenine geri dönmeye çalışacağım, hem iş çok yoğun başladı, hem de benim master ve ales bastırdı, imdat :)

2)Genelde yazsam da videoyu açıp bakıyorum bir şey kaçırmışmıyım diye.. Biraz da henüz ayılmamış olduğumdan daha iyi oluyor anlamamda :)

3)5 dk ısınma, 15 dk zuzana + vaktim kaldıysa kol ve karın yapıyordum.. Şimdi de aynı düzeni oturtucam inşallah..

4)En iyi yol sanırım youtube'daki bodyrock.tv kanalına bakmak.. Workoutlarla videolar aynı isimdeler hemen hemen, oradan beğendiğini sitede aratıp bulabilirsin...

5)Valla o kaslar keşke o kadar kolay olsa :)))) Kollara ağırlık vermezsin fazla olur biter bence :) Hızlı olsun incelmem diyorsan callaneticsle birlikte yap mutlaka özellikle vaktin varsa...

Selam kızlar nasılsınız :)

epeydir ihmal ettim burayı iş yogunluğu bahar yorgunluğu filan derken. bu bahar bana hiç iyi gelmedi kilo vermeye çalışırken tartıda artı görüyorum çok. ama sanki o kadar da kilo almamış gibiyim giysilerime bakarsam. sanırım bir ödem tutması söz konusu.

bir aydır hiç hareket etmemiştim dün akşam başladım. HIIT'e merak saldım, kısa ve yoğun çalışma ile 24-48 saate kadar yağ yakabilme şansına sahipmişiz. zuzananın workoutları da aslında çok güzel HITT olur ama kendimi o konuda hala yeterli göremiyorum. bakalım.. zaman bulunca ben de 2009 dakiler ile başlamaya çalışıyorum ama bu arada ortaya karışık yine de hareketlenmeye başladım neyse ki..

bir iki hafta daha düzenim oturamaz haftaya 1 mayıs ile beraber bir anne ziyareti planım var sonraki hafta da yurtdışında 3 günlük bir gezim olacak. belki otelde zaman bulabilirsem orada da bırakmak istemiyorum. bu ziyaretler ile ilgili en sevmediğim şey spor ve diyet planlarımın alt üst olması..

Hoşgeldiiiiin :))) Zuzana HIIT yapıyor zaten de yetersiz görme kendini, ben yaptıktan sonra herkes yapar :) Şu ziyaret konusunda haklısın, beni de iş gezisi altüst etti, mayıs ortasında bir tane daha var o zamana kadar düzeni oturtmam lazım:) Saldıkça saldım, yedikçe yedim valla gezide, iyi ki kısa sürdü :)

Cnm nerelerdesin yoksun buralarda.Napıyorsun nasılsın.Bende çok ara verdim 2 ay olacak nerdeyse spor yapamadım.Dün akşam tekrar başladım.Çok huzursuz oluyorum yapamadığım içinde.Benimde ev,iş,çocuk yemek vs koşturmalarım başladı.Tembellik bile yapmaya fırsatım yok.hep herşeyi önceden ayarlamaya çalışıyorum çocuklar da aç kalmasınlar diye.Hatta kilo bile verdim.Çok özendiğim popom bile küçülmüş biraz istemiyorum küçülmesini yahu. :KK50:

Duygu'da yok bu aralar o da yoğun heralde.

Sende çocuk olunca tabii spor yerine geçiyor peşlerinden koşturman :p Valla yoğunum da vicdan azabı çekiyorum resmen burayı ve sporumu ihmal ettiğim için.. Sabahları tibetimin yanına 5 dk daha kalça ve kol hareketi de eklemeye karar verdim hemen şu an, 20şer kol az da toto çalışsam yeter :) ZWOW 14ü bile daha yapamadım, onu da yarın eve gelir gelmez yapacağım bu sefer söz :)

benim de büyük bir kararlılıkla başladığım bodyrock maceram bu aralar tez çalışmam ve finallerim yüzünden sekteye uğradı :KK43: her akşam bari callanetics e başlayayım diyorum ama işte pff... :KK50:

benim de büyük bir kararlılıkla başladığım bodyrock maceram bu aralar tez çalışmam ve finallerim yüzünden sekteye uğradı :KK43: her akşam bari callanetics e başlayayım diyorum ama işte pff... :KK50:

İhmal etme daha enerjik olacaksın bak :)

bende tam bilmiyorum canim ama bodyrock.tv sitesindeki 2009 videolarindan baslayacagim . daha dogrusu önce ilk sayfada duygunun verdigi isinma linklerini yapiyorum su an ve heryerim agriyor önce ona bir alisayim sonra 2009 video larindan yavas yavas basliycam. hem duygu ya sordugum sorular var bir önceki sayfada. bir cevap versin büyük ölcüde anliycam :) sende takipte ol.. :13:

Günaydın!

Saol canım, takipteyim :KK66:) Cevabın da gelmiş zaten :KK66:

Benimde acil dolabıma bişeyler eklemem lazım yani kıyafet almam lazım kendime.Allah'tan sabah kumaş pantolonumu giyebildim spor yapamayınca vücut hem saldı hemde hareketsizlikten yağlanmaya başlamıştı.Şu iş ev koşturması bana epey bir spor oldu zaten biraz kilo bile verdim.Şu bacaklarıma gelince Jillian Killer etkili oldu bende de.
Dün akşam yapamadım ama.Karışık yapmayı düşünüyorum.Brazil,Jillian,Zuzana yaparım artık eğlenceli olur biraz.Artık kendimi disipline sokmam lazım akşam saatimin bir 40-45 dksını kendime ayırmak istiyorum.Hem çocukların hem kocanın istekleri bitmiyoki anam.

tesekkürler duygu cum

ben daha ilk isinma videolarini ancak yapabiliyorum. call in cok yardimi oldu bence. yoksa benim gibi bi kalas asla o basit isinma hareketlerini bile yapamazdi.

bir kac kere daha yapayim sonra 2009 video larindan devam edecegim zuzana nin :KK76:

tesekkürler duygu cum

ben daha ilk isinma videolarini ancak yapabiliyorum. call in cok yardimi oldu bence. yoksa benim gibi bi kalas asla o basit isinma hareketlerini bile yapamazdi.

bir kac kere daha yapayim sonra 2009 video larindan devam edecegim zuzana nin :KK76:

Ben ilk ısınma videosunu 3 hafta falan yapmıştım alışana kadar.. Hayatımda hiç spor yapmamıştım ki :KK70:

Ve süper callanetics tamam, üzerine 10 biceps curl, 10 da kol hareketi ekledim 5er kg dambıllarla.. Hamlamışım ama, zorlandım, ZWOW 14'ü biraz gene kollara yüklendikten sonra mı yapsam ne... Her gün yapacağım artık, bırakmak yok :)

Ve biraz da motivasyon resmi :)

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

$5.jpg

Güzel de gitti valla :) Sabah Tibet'i, kalça hareketleri ve gene kol ağırlık hareketleri tamam :) Hatta biraz daha vaktimin kaldığını farkettim, keşke az daha birşeyler yapsaymışım... Ve sadece 5 dk daha erken uyanmam yetti :)

Yaza 33 gün kaldı hanımlar :) Lisa Marie Mayıs başında yeni bir 30 days challange'a başlayacakmış, ben de katılsam mı ne :) Zuzana da web sitesini bir türlü açamadı gitti...

30 günü tamamlayınca bende burdan edeyim :KK53:
killer buns beni öldürüyor bacaklarımda ağrılar var hala ve acayip terletiyor ama call birlikte yaptığım için sanırım çok etkili:KK14:

Cnm sen hangi leveldesin bende başladım henüz level 1 deyim.Ama bacakları çok güzel çalıştırıyo dimi.

duygu_01
Güzel de gitti valla :) Sabah Tibet'i, kalça hareketleri ve gene kol ağırlık hareketleri tamam :) Hatta biraz daha vaktimin kaldığını farkettim, keşke az daha birşeyler yapsaymışım... Ve sadece 5 dk daha erken uyanmam yetti :)
Yaza 33 gün kaldı hanımlar :) Lisa Marie Mayıs başında yeni bir 30 days challange'a başlayacakmış, ben de katılsam mı ne :) Zuzana da web sitesini bir türlü açamadı gitti...
Lisa Marie son zamanlarda dahada güzelleşti sanki o da değişim yaşadı.Slikonlarını gördüm çok yapay duruyo.Vücudu zaten zayıf .Zuzana kadar da olamaz tabi o daha farklı daha güzel ve iyimser iç güzelliği dışına yansımış.

Cnm sen hangi leveldesin bende başladım henüz level 1 deyim.Ama bacakları çok güzel çalıştırıyo dimi.

Lisa Marie son zamanlarda dahada güzelleşti sanki o da değişim yaşadı.Slikonlarını gördüm çok yapay duruyo.Vücudu zaten zayıf .Zuzana kadar da olamaz tabi o daha farklı daha güzel ve iyimser iç güzelliği dışına yansımış.

Valla ben pek beğenmiyorum ama vücudunun sıkılığına diyecek yok :) o kadar büyük silinin taktırmasaydı iyi olurdu sanki... Garip durmuş. Ben gene de eirkoutlara bakayım 10 gün ara bile hafif hamlatmış beni :)

X